Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

canım bana da dış gebelik gibi geldi. kese yoksa onu akla getiriyor. bu dış gebelik işi çok sinsi ilerliyor yalnız doktorunun takibinde ol ve bhcg yi yaptır sürekli. kahve akıntı oluyor dış gebelikte
Bugun doktora gittim iki kese görüldü çok şükür kanama tutunma kanamasıymış bi sıkıntı yok dedi beta hcg baktirmana gerek yok artık 14.000 leri görmüşsün ne gerek var dedi

Bu arada Cuma beta hcg 14.600 du
2 gün sonra 15.000 olmuş hiç artmamış bundan da çok korkmuştum farklı merkezlerde verdiğim icin boyle çıkmış nasıl oldu anlamadim

Bugun doktora gittim iki kese görüldü çok şükür kanama tutunma kanamasıymış bi sıkıntı yok dedi beta hcg baktirmana gerek yok artık 14.000 leri görmüşsün ne gerek var dedi
Çok sevindim bütün korkularımız sağsalim kucağıma aldığımızda bitecek herhalde Ekim ayı bizim ayımız olacak

Hadi ya canım çok üzgünümm... Rabbim sabırlar versin .. en yakın zamanda sağlıklı gebeliğin olsun İnşAllah dua edicem senin için

kızlar kürtajın üzerinden bir hafta geçti. Şimdi regl ağrısına benzer bir ağrıyla kırmızı kanama dışında tuhaf kahverengi akıntılar geliyor. Akıntı da değil, bildiğiniz kitle gibi. Sizde de oldu mu? nedir bu?

Benm yarin 1 hafta olucak ama hic oyle bisey yasamadim içerdeki kalıntıları atıyosundur canim korkma

Bende de olmadı kuzum ama bem 1 hafta sonra kontrole gitmiştim ultrasonla baktılar, istersen sen de bir git için rahatlar

Kızlar tsh için hap kullanıyormusunuz euthrox kullanıyorum ben hamilelikten sonra baktılar mı değerlere
Merhaba canim nenimde deger tsh 4 kusur çıkmış 5 haftalik şuan 6 nisanda ki degerimde osekilde cikmisti ac karna iki hafta sonra kalp atislarini dinlemeye gidicez ac gel dedi doktorum dusururz eger yuksekse dedi bi sknti cikartirmi bu korktum biraz

Merhaba canım hayırlı olsun gebeliğin İlaç başlaman gerekiyor değer öyle çıktığında başlattı mı doktor ilacı ? başlatmadıysa gittiğinde mutlaka başlatıcaktır. Şuan daha yeni olduğu için hemen önlem alınırsa sorun olmaz diye dişünüyorum canım hamilelikte bu değerler yükseliyor bilmeden ayları öyle geçirenler var ama tabi yüksek olması bebeğin gelişimini etkiliyormuş dye öğrenmiştim bende. Her ay kontrol edilmesi gerekiyor endokrine de gidebilirsin bunun için ben gidecektim bu ay ama virüsten ötürü kendi doktorum yaptı tekrar tahlilimi.Her sabah aç karna ilaç alıyorum. Seni aç çağırmasının sebebi neymiş acaba ?

Benimde iki gün oldu canım.hala ağrı ve kanamam var dr kesilmesi için ilaç verdi

Selam kızlar uzun zamandır yazmıyordum kanamam vardı çok şükür iyiyim suan .kanama dışında hiç Doktor kontrolume gitmedim doktor 12.haftaya kadar bekle dedi virusden dolayı.Tup bebek tedavisiyle bende hamile kalmıştım normalde ordan devam etmek istiyordum ama serklaj işlemim olacak 10.200 Tl fiyat verdi hast dikişi orda yaptıysam bile diğer süreçler için gidemeyeceğim. Ist avrupa yakasında beylikdüzü avcılar bölgesinde tavsiye edeceğiniz doktor var mı
Tüp bebek, serklaj, kanama biraz sıkıntılı bir süreç beni bekliyor kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…