- 17 Temmuz 2019
- 834
- 1.051
- 63
Bugun doktora gittim iki kese görüldü çok şükür kanama tutunma kanamasıymışcanım bana da dış gebelik gibi geldi. kese yoksa onu akla getiriyor. bu dış gebelik işi çok sinsi ilerliyor yalnız doktorunun takibinde ol ve bhcg yi yaptır sürekli. kahve akıntı oluyor dış gebelikte
Cok sevindimBugun doktora gittim iki kese görüldü çok şükür kanama tutunma kanamasıymışbi sıkıntı yok dedi beta hcg baktirmana gerek yok artık 14.000 leri görmüşsün ne gerek var dedi
Çok sevindim bütün korkularımız sağsalim kucağıma aldığımızda bitecek herhalde Ekim ayı bizim ayımız olacakBugun doktora gittim iki kese görüldü çok şükür kanama tutunma kanamasıymışbi sıkıntı yok dedi beta hcg baktirmana gerek yok artık 14.000 leri görmüşsün ne gerek var dedi
o zaman gözünaydınnn. ben değerlere göre öle demiştimBugun doktora gittim iki kese görüldü çok şükür kanama tutunma kanamasıymışbi sıkıntı yok dedi beta hcg baktirmana gerek yok artık 14.000 leri görmüşsün ne gerek var dedi
Bebegimi kaybettim. Kalbi durmus
Ben de cok üzüldüm... tesekkur ederimCanım çok üzüldümgeçmiş olsun
Sanmıyorum kendimi hazırladım bu duruma
[/QUOTE]bugün düşük yaptim canımYat dinlen canım bakalım duracak mı(
Amin canım çok sagol;(Hadi ya canım çok üzgünümm...Rabbim sabırlar versin .. en yakın zamanda sağlıklı gebeliğin olsun İnşAllah dua edicem senin için
Benm yarin 1 hafta olucak ama hic oyle bisey yasamadim içerdeki kalıntıları atıyosundur canim korkmakızlar kürtajın üzerinden bir hafta geçti. Şimdi regl ağrısına benzer bir ağrıyla kırmızı kanama dışında tuhaf kahverengi akıntılar geliyor. Akıntı da değil, bildiğiniz kitle gibi. Sizde de oldu mu? nedir bu?
Bende de olmadı kuzum ama bem 1 hafta sonra kontrole gitmiştim ultrasonla baktılar, istersen sen de bir git için rahatlarkızlar kürtajın üzerinden bir hafta geçti. Şimdi regl ağrısına benzer bir ağrıyla kırmızı kanama dışında tuhaf kahverengi akıntılar geliyor. Akıntı da değil, bildiğiniz kitle gibi. Sizde de oldu mu? nedir bu?
Ben merkezimle görüştüm bi problem yok dediler allah allah acaba illere göre değişen bi durum olabilirBende hemen başlayacaktım bu ay ama virüs nedeniyle yapmıyorlar transfer
Merhaba canim nenimde deger tsh 4 kusur çıkmış 5 haftalik şuan 6 nisanda ki degerimde osekilde cikmisti ac karna iki hafta sonra kalp atislarini dinlemeye gidicez ac gel dedi doktorum dusururz eger yuksekse dedi bi sknti cikartirmi bu korktum birazKızlar tsh için hap kullanıyormusunuz euthrox kullanıyorum ben hamilelikten sonra baktılar mı değerlere
Merhaba canım hayırlı olsun gebeliğinMerhaba canim nenimde deger tsh 4 kusur çıkmış 5 haftalik şuan 6 nisanda ki degerimde osekilde cikmisti ac karna iki hafta sonra kalp atislarini dinlemeye gidicez ac gel dedi doktorum dusururz eger yuksekse dedi bi sknti cikartirmi bu korktum biraz
Benimde iki gün oldu canım.hala ağrı ve kanamam var dr kesilmesi için ilaç verdikızlar kürtajın üzerinden bir hafta geçti. Şimdi regl ağrısına benzer bir ağrıyla kırmızı kanama dışında tuhaf kahverengi akıntılar geliyor. Akıntı da değil, bildiğiniz kitle gibi. Sizde de oldu mu? nedir bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?