Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Pozitif sonuc alanlar oyle soyluyor kuzum ayni adet agrisi cektik diyolar
Moral oldu valla, devamlı tek taraflı ağri var bende sol kasikta, artık ara ara kendimi yokluyorum devam mı diye, yoksa endişeleniyorum durdumu yoksa diye Allahim inş istedigimiz gibi pozitif sonucu alırz..

Bide kizlar afedersiniz de klozet değil de normal wc mi kullaniyorsunuz ben klozet yapamıyorum idrar dışında diğeri için normal gidiyorum korkuyorum da bişey olur mu acaba yaa?

Moral oldu valla, devamlı tek taraflı ağri var bende sol kasikta, artık ara ara kendimi yokluyorum devam mı diye, yoksa endişeleniyorum durdumu yoksa diye Allahim inş istedigimiz gibi pozitif sonucu alırz..
Benimde sag tarafta tarif ettigin gibi aminnn

Bide kizlar afedersiniz de klozet değil de normal wc mi kullaniyorsunuz ben klozet yapamıyorum idrar dışında diğeri için normal gidiyorum korkuyorum da bişey olur mu acaba yaa?
Klozeti kullansan daha mi iyi ki acaba kuzum cok yuklenmemis olursun yinede korkma eskiden klozet mi vardi

Klozeti kullansan daha mi iyi ki acaba kuzum cok yuklenmemis olursun yinede korkma eskiden klozet mi vardi
Haklısın canım da normal de hiç kullanmam klozet şimdi kullanmaya çalışıyorum ama diğer için olmuyor klozet gelmiyor napiyimmm yapmayınca da rahatsız oluyor insan hayırlısı bişey olmaz inşallah...

İcini ferah tut eskiler tarlada calisirmis gece gunduz en az 8 9 dogurmuslar bak

Mrb, benim transferim de 4 şubattaydı. Bu 2. Denemem. 2 adet blastokist transferi yapıldı. Bakalım sonuç ne olacak? Rabbim emeklerimizin karşılığını almamızı nasip etsin inş..
AA şimdi okudum hayırlısı olsun canım bnm de 2 blast oldu transfer bu sefer inşallah güzel haber alirsinnn

Ay hayır malesef hiç bir şey hissetmiyordum bu geceye kadar, sadece iğne yerlerimin ağrısıydı ama bu gece belim ağrımaya başladı belirti mi bilemedim
O zaten bünyeden bünyeye değişir cnm, hiç belirti olmadan pozitifi gören çok kişi var, allah hepimize hayırli sonuclar versin..

Bugün 7.günüm test yaptım. Pozitif
Darısı herkesin başına, umarım sıkıca tutunmaya devam eder bebişlerimiz
Hehe çok sevindim canım bak gaz vermesek yapmican insan bir an önce öğrenmek istiyo hayırlısı olsun inşallah sağ salim kucağına AL darısı bekleyenlerin başına

Bende ikizlerimi aldım geldim kızlarrrr hayırlısı bakalım artık 5. Gün embriyosu 2 transfer oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…