Evet canım bel ve kasık o ama içerde bı kesik saaplanan bı ağrı oluyor o farklı sadece inşallah hayırlısı olur yaaaAdet sancisi gibi biraz demi canim
Moral oldu valla, devamlı tek taraflı ağri var bende sol kasikta, artık ara ara kendimi yokluyorum devam mı diye, yoksa endişeleniyorum durdumu yoksa diyePozitif sonuc alanlar oyle soyluyor kuzum ayni adet agrisi cektik diyolar
Aynen o bende de var kuzum insallah olumlu olur dua edelimEvet canım bel ve kasık o ama içerde bı kesik saaplanan bı ağrı oluyor o farklı sadece inşallah hayırlısı olur yaaa
Benimde sag tarafta tarif ettigin gibi aminnnMoral oldu valla, devamlı tek taraflı ağri var bende sol kasikta, artık ara ara kendimi yokluyorum devam mı diye, yoksa endişeleniyorum durdumu yoksa diyeAllahim inş istedigimiz gibi pozitif sonucu alırz..
Klozeti kullansan daha mi iyi ki acaba kuzum cok yuklenmemis olursun yinede korkma eskiden klozet mi vardiBide kizlar afedersiniz de klozet değil de normal wc mi kullaniyorsunuz ben klozet yapamıyorum idrar dışında diğeri için normal gidiyorum korkuyorum da bişey olur mu acaba yaa?
Haklısın canım da normal de hiç kullanmam klozet şimdi kullanmaya çalışıyorum ama diğer için olmuyor klozet gelmiyor napiyimmm yapmayınca da rahatsız oluyor insan hayırlısı bişey olmaz inşallah...Klozeti kullansan daha mi iyi ki acaba kuzum cok yuklenmemis olursun yinede korkma eskiden klozet mi vardi
İcini ferah tut eskiler tarlada calisirmis gece gunduz en az 8 9 dogurmuslar bakHaklısın canım da normal de hiç kullanmam klozet şimdi kullanmaya çalışıyorum ama diğer için olmuyor klozet gelmiyor napiyimmm yapmayınca da rahatsız oluyor insan hayırlısı bişey olmaz inşallah...
Herhangi bi belirti hissediyor musunuz?
İnsallah canim sen ne asamadasinAynen ins sonuna kadar gidersin, melegini saglkla kucagina alirsin
AA şimdi okudum hayırlısı olsun canım bnm de 2 blast oldu transfer bu sefer inşallah güzel haber alirsinnnMrb, benim transferim de 4 şubattaydı. Bu 2. Denemem. 2 adet blastokist transferi yapıldı. Bakalım sonuç ne olacak? Rabbim emeklerimizin karşılığını almamızı nasip etsin inş..
O zaten bünyeden bünyeye değişir cnm, hiç belirti olmadan pozitifi gören çok kişi var, allah hepimize hayırli sonuclar versin..Ay hayır malesef hiç bir şey hissetmiyordum bu geceye kadar, sadece iğne yerlerimin ağrısıydı ama bu gece belim ağrımaya başladı belirti mi bilemedim
Benim transfer sonrası 5. Günüm, bu 2. Denemem, bakalım sonuç bekliyoruz..İnsallah canim sen ne asamadasin
5. Gün çok silik beliriyor blast olunca test gününü mu bekliceksin inşallah hepimiz görelim pozitifiBenim transfer sonrası 5. Günüm, bu 2. Denemem, bakalım sonuç bekliyoruz..
O zaten bünyeden bünyeye değişir cnm, hiç belirti olmadan pozitifi gören çok kişi var, allah hepimize hayırli sonuclar versin..
Hehe çok sevindim canım bak gaz vermesek yapmicanBugün 7.günüm test yaptım. Pozitif
Darısı herkesin başına, umarım sıkıca tutunmaya devam eder bebişlerimiz
Hayirli olsun canimmBugün 7.günüm test yaptım. Pozitif
HarikasınBugün 7.günüm test yaptım. Pozitif
Ever cnm test gününü beklerim, çünkü bana iyi gelmiyo olmadığını görmek5. Gün çok silik beliriyor blast olunca test gününü mu bekliceksin inşallah hepimiz görelim pozitifi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?