• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Şubata kadar benimle birlikte saç uzatacak arkadaşlar burayaa (Resimli)

Aynen o açıdan istiyorumda.
Sen neden istemiyorsun

sıkıldım sen erkek arkadaşınla okuyorsun şanslısın .
çünkü arkadaşlıklar falan her şey yalan herkes birbirinin kuyusunu kazıyor falan dedikodular tavan insanların ipini kopardığı yer gibi bişey üniversite .

çünkü arkadaşlıklar falan her şey yalan herkes birbirinin kuyusunu kazıyor falan dedikodular tavan insanların ipini kopardığı yer gibi bişey üniversite .

Aynen öyle benimde tek arkadaşımla bi kız arkadaşım var o kdar

haklisin cnm bnm bu yuzden okulda hc arkadsm yok.annemde hp cok yabanisin bi kmseyi bulamadn arkds fln die hp İğnelio bni:KK17:

ama koca okulda yurtta yalnizm hp ya eglencem yk hc . zaten bu zmn kdr hc arkdstan yana şansım olmadiki hp tektim ::oops:neyse arkadaşın sac topigini aglama duvari yapmiym :KK68:

Söylemeden edemicem profildeki sensen(ki yüksek ihtimal öyle:KK49:) sihirli annemdeki tuğçeyi anımsatıyorsun :cool:

Senin saç boyunu görelim hadi bakalım:KK65:

Tatlilar merhaba bikac gun sonra tam bir ayim doluyo sacimi kestireli...
Fonlettirip foto aticam bekleyin benii

Söylemeden edemicem profildeki sensen(ki yüksek ihtimal öyle:KK49:) sihirli annemdeki tuğçeyi anımsatıyorsun :cool:

Senin saç boyunu görelim hadi bakalım:KK65:
ewt cnm benim resimdeki .resim dgsk ckmis olblr yani bu zmna kdr benzeten olmadi :KK54:attim cnm bnm bi kac syfa geride sende at :KK66:

25.08.2014..

Dün kırıklarımı aldım.
Zeytinyağını ısıtım saçıma sürdüm..
Birde bu fotoda düzleştirdiğim hali..
3 aydır düzleştirmiyordum ama dün akşam düzleştirmek istedim..
Burda dursun foto sizde yorumlarınızı yapın..
Şubat ayına kadar arada kırıklarımıda alıcam..
Belimde olsun istiyorum..
Dahada kırığın var..
Zamanla onlarıda alırım..
Yorumlarınızı bekliyorum :KK68:
hepimizn saclari ayni boylardaymis cnm masallh saglikli duruyor:nazar::KK15:

Back
X