kızlar maya maskesinin pek bir faydasını görememiştim kuruduğu için heraldi yine aynı saç
uzatması birkaç kullanımdan sonra fark edilir :) dün havuza gitmiştim saçlarım acayip sertleşti hean and shoulders la yıkadım yumuşadı biraz neyse sonra kurutma makinesiyle mecbur kuruttum
o nasıl bir kabarmadır kaç aydır kurutma makinesi kullanmıyodum çok yıpranmış gibi oldu saçım malesef
banyodan önce bakım yapmasam kendi haline kurumaya bırakmasam ve banyodan çıkınca bişeyler sürmesem saçım boka dönecekmiş yani
bu bakımlar saçın içine işlemiyo mu acaba yapmayı bırakınca saçlar elektrik çarpmış gibi saçlarım neyse kurutma makinesi kullanmamaya devam yoksa saçlarım yine boka dönücek afedersin
saçımın bakım yapmayıncada güzel olması istiyorum saçım dalgalı kıvırcık arası bişi oluyo kabarık elektriklenmiş şekilsiz bu maskeler ne işe yarıyo süreklimi kullanmak lazım saçın içine işleyen bişey lazım bakım yapmayınca aynı saç çünki
boşuna mı yapıyoruz acaba bu maskeleri saçına hiçbişey yapmayıp parıl parıl uzun saçlılar var ? herneyse bugünde meşguldum giremedim pek 2 günün özeti bu ve 2 gündür saçıma hiç bir bakım yapmadım görüldüğü gibi sonuç bu şuan saçlarım toplu ve çok kuru bugün saçımı suyla yıkayıp örücem yarında akşam da yağ sürerim rutine devam yine bu supergro nasıl bişey bu arada elimdeki yağlar bitince almak istiyorum uzatıyormu ?