- 8 Temmuz 2014
- 3.206
- 1.212
- 248
Ykcanim bozmadim erkenmis gercektende sonradan farkettm bi tane daha var onu 12.gunde yapcam9. günüm benimde.sen erken yapmışsın testi moralini bozma hemen 12. günü bekle canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ykcanim bozmadim erkenmis gercektende sonradan farkettm bi tane daha var onu 12.gunde yapcam9. günüm benimde.sen erken yapmışsın testi moralini bozma hemen 12. günü bekle canım
Hayırlısi buymuş canım üzülme bi dahakine inşallah olurKızlar bugün 12. Günüm ve test sonucum 2,00 yani negatif
Hayır canım bu ikinci aşılamam oldu bi daha yaptırmam zaten çok yıpratıyorHayırlısi buymuş canım üzülme bi dahakine inşallah olur
İlk asilaman mi
Canim hayirlisi byleymis adet geldimi gdip kan testimi yaptirdin hemen olsun en azindan cok umutlanmadl vardr bi zamani elbet kasik agrin sizin varmiydi adet olcakmis gbiHayır
Hayır canım bu ikinci aşılamam oldu bi daha yaptırmam zaten çok yıpratıyor(
Evet canım heran hasta olabilirim ben kendimce baya umut bağlamıştım ama hayırlısı olsun doktorum bana ayın 10 da yaptır dedi kan tahlilini ama ben dayanamadım herzamanki gibi yaptırdım . Daha önce 2 kere daha yaptırmıştım gebelik testi ve ikiside 0.1 di bu sefer 2.00 çıkınca acaba yükselir mi dedim ama biraz zor HeraldrCanim hayirlisi byleymis adet geldimi gdip kan testimi yaptirdin hemen olsun en azindan cok umutlanmadl vardr bi zamani elbet kasik agrin sizin varmiydi adet olcakmis gbi
Umutlanma canım yipraniyorsun tüp bebekte Oran daha yüksek şans artıyor maddi durumun varsa tüp bebeğe başla derim benEvet
Evet canım heran hasta olabilirim ben kendimce baya umut bağlamıştım ama hayırlısı olsun doktorum bana ayın 10 da yaptır dedi kan tahlilini ama ben dayanamadım herzamanki gibi yaptırdım . Daha önce 2 kere daha yaptırmıştım gebelik testi ve ikiside 0.1 di bu sefer 2.00 çıkınca acaba yükselir mi dedim ama biraz zor Heraldr![]()
Canim hayirlisi olsun sıkma canını çok. Benim de kasiklarda o kadar cok agrim var ki. Ilk asilamamda yine boyle agridiginda doktoru aramistim, kist olusuyo buyuk ihtimal demisti. Simdi yine bebek olmadi kist olustu kesinEvet
Evet canım heran hasta olabilirim ben kendimce baya umut bağlamıştım ama hayırlısı olsun doktorum bana ayın 10 da yaptır dedi kan tahlilini ama ben dayanamadım herzamanki gibi yaptırdım . Daha önce 2 kere daha yaptırmıştım gebelik testi ve ikiside 0.1 di bu sefer 2.00 çıkınca acaba yükselir mi dedim ama biraz zor Heraldr![]()
Ates yukselince gebelik digolr canim kacinci gunun buvnKızlar ateş basıyor bana 37.2 oldu ateşim hamilelikle var mıdır ilgisi yoksa hasta mı oluyorum
O zaman o catlatma ignesinin sicakligi canim dusmeye baslicak yavas yavas6.günüm oyle bile olsa erken değil mi ki
Ates olcumu yapiyomusun bilmiyrm ama atesinin ya hergun yukselmesi yda ayni derecede gitmesi lazm hamile olmak icin mis ben catlatma ignesi vuruldugm gunden beri olcuyorum catlatma ignesiyle 37.6 ya kadar cikti ilk 3 gun asilamamim 37di sonra 36.4 hergun ayni6.günüm oyle bile olsa erken değil mi ki
Şimdi ölçtüm düşmüş ama hala ateş basıyor çok takılmamak lazım sanırım her şeyden bir anlam çıkarıyorum. ..Ates olcumu yapiyomusun bilmiyrm ama atesinin ya hergun yukselmesi yda ayni derecede gitmesi lazm hamile olmak icin mis ben catlatma ignesi vuruldugm gunden beri olcuyorum catlatma ignesiyle 37.6 ya kadar cikti ilk 3 gun asilamamim 37di sonra 36.4 hergun ayni
Zaten gum icinde olctugune takilma canm strestrn falanda ykselip dusuyo sabah kalktigim gbi olcucen 4 saat uykulu olmak gerekiyo o asil sicaklik isteŞimdi ölçtüm düşmüş ama hala ateş basıyor çok takılmamak lazım sanırım her şeyden bir anlam çıkarıyorum. ..
Haklisin canım sende durumlar nasıl test günü yaklaşıyor demiZaten gum icinde olctugune takilma canm strestrn falanda ykselip dusuyo sabah kalktigim gbi olcucen 4 saat uykulu olmak gerekiyo o asil sicaklik iste
Sali gunu canim test gunum bugun ck kasik agrim oldu smdi gecti gercide cok yoruldum bugun belim falanda agriyo tani bunlar adetn belirtiside olablr blmem bi umurtlaniyrm oldu dyorum bde kapyirma kendini diyorum bakalm hep 12.gnde adet oluyrm saliyi atlatirsam bu guxel bisey persembe doktora gtcem kan icinHaklisin canım sende durumlar nasıl test günü yaklaşıyor demi
İnşallah canım güzel haberler verirsin umut olursun bize de çok ağır is yapma yine de sen yorulma ne olcak belli değil bizler daha hassasizSali gunu canim test gunum bugun ck kasik agrim oldu smdi gecti gercide cok yoruldum bugun belim falanda agriyo tani bunlar adetn belirtiside olablr blmem bi umurtlaniyrm oldu dyorum bde kapyirma kendini diyorum bakalm hep 12.gnde adet oluyrm saliyi atlatirsam bu guxel bisey persembe doktora gtcem kan icin
Insallh cnm yk ypmiyrm zatn dkkt ediyrm kndimeİnşallah canım güzel haberler verirsin umut olursun bize de çok ağır is yapma yine de sen yorulma ne olcak belli değil bizler daha hassasiz