Aşılama Subatta asilama olacaklar hadi birlikte bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım merhaba. Bende de sağa yatıklık değil ama eğrilik vardı. Rahmin ters üçgen şeklinde olması gerekiyormuş benim iki kenarı içe doğru bombeliydi. Tüp bebek merkezine gittiğim ilk randevuda doktorum operasyon olmam gerektiğini söyledi. Çünkü hsgyi çektireli bir sene olmuştu ve doktorum filmin temiz bi sorun yok demişti. Hatta eğrilik haricinde sol tüpün de tıkalı görünüyor ama gerçek bir tıkanıklık olmayabilir film esnasında kendini kastığın bir anın görüntüsü olabilir sağ taraf açık o yüzden yine de sorun değil demişti ve ben şoka girdim dediğim gibi... Önceki gittiğim uzman doktor da aynı hastanenin doktoruydu o 4 ay takipten sonra yumurta oluşmayınca artık tüp bebek merkezine git demişti. Baya sinirlendim ama yapacak bir şey yktu. Doktor zaruri değil operasyon bu şekilde hamile kalan ve doğum yapan insanlar var ama bana güveniyorsan aşılama- tüp bebek sürecine gireceksin. Bu şekilde 8-12 hafta arasında düşük ihtimali yüksek bence olmalısın dedi. Gerçekten de doktkruma güvendiğim için operasyonu oldum. Farklı bir doktordan fikir almak her zaman için iyidir. Hiçbir şeyi riske atma. Bu operasyon yüzünden 3ay kadar ileei atıldı aşılamam. Ama her şeyin hayırlısı ekimde ameliyat olmuştum şubatta hamile kaldım inşallah senden de güzel haberler alırız.
Bana doktor saga yatik demosti canm o karistiriyo kafami tabi burda gttigmz hastanrler tam donanimli diil doktorlarmi anlamiyo ne bliym smdi ulun beye gdip muayne oliym dedign gbi belki benmde oyle bi sorunum vardr bilemiyolr en azindan bisey yoksa bile olmadigini blirim ve tup bebege baslarim rabbm en kisa zamanda nasip etsn

Yarın randevum var bakalım ne dicek ilk kez düşük olucak ne nedir bilmiyorum bir an önce ara vermeden ikinci aşılamaya geçmek istiyorum belki dinlendirir bir ay bakicaz artik

Yarın randevum var bakalım ne dicek ilk kez düşük olucak ne nedir bilmiyorum bir an önce ara vermeden ikinci aşılamaya geçmek istiyorum belki dinlendirir bir ay bakicaz artik
Ben de 5.haftalikken düşük yaşadım hem de kendiliğinden hamile kalmıştım. Sağlıklı değilmiş düşmüş diye düşündüm hep ... sağlıklı bebekler versin Allah bizlere...

Ben de 5.haftalikken düşük yaşadım hem de kendiliğinden hamile kalmıştım. Sağlıklı değilmiş düşmüş diye düşündüm hep ... sağlıklı bebekler versin Allah bizlere...
Sizin esinizi degerleri normal mi? Biz tup bebek yaptircaz onumuzdeki ay, ama bu dna hasari cok korkutuyo beni. Dun bizim evin orda bi tup bebek merkezi var oranin doktoruyla konustum. Her donem bi moda cikiyo iki uc sene once kadinda kan pihtilasmasini tedavi edenler moda olmustu, simdi de erkekte dna hasari cikti. Normalde bu test yapilmiyo arastirma yaparken falan dedi. Yine de rahatlayamadin

dna hasarı hangi durumda yapılıyo. eşimdede varikosel var değerler kötü değil hatta normale yakın
Canim biz kaan aydos diye bi doktor var ankarada ona gidiyouz. O istemisti testi. Duzen diye bi lab. Var orda yaptirmamizi istedi dedigi yerde yaptirdik. Kadin dogum doktorlari istemiyo, bu dedigim adam urolog erkek icin

Bende bu aksam erken gebelik testi yaptim negatif :KK43: tup bebek icin kac ay beklemek lazim acaba
Canim git doktora o zaten uygun gordugu kadar bekletiyo. Kist ilduysa onun gecmesini bekliyo. Olusmadiysa en az bir ay dogun kontrol hapi kullandiriyo sana yumurtalar dinlensin diye. Dinlenmeso tup bebek icin daha iyiymis

Sizin esinizi degerleri normal mi? Biz tup bebek yaptircaz onumuzdeki ay, ama bu dna hasari cok korkutuyo beni. Dun bizim evin orda bi tup bebek merkezi var oranin doktoruyla konustum. Her donem bi moda cikiyo iki uc sene once kadinda kan pihtilasmasini tedavi edenler moda olmustu, simdi de erkekte dna hasari cikti. Normalde bu test yapilmiyo arastirma yaparken falan dedi. Yine de rahatlayamadin
Normal bir sıkıntı yok ama bizim de olmuyor hamile kalamiyorum

Ya kızlar dün 11. günde test yaptım normal kaset test negatif çıktı bu sabah 12. gün yine test yaptım oda negatif buna inanmalımıyım sizce aşılama tutmamış mıdır? ?

Yarın sabah kan vercem salı sonuç çıkar eğer varsa azda olsa bişey çıkar ama dimi yine çıkmazsa daha da ümit etmem artık.

kızlar benmde dun 12.gunumdu aksamevde erken gebelık testı buldum yapayım dedım skısmak ıcın de bayagı bı cay ıctım ve yaptım sonuc negatıf cıktı sızce kaıdeye almalı mıyım dogru mudur umutlarımı sondureyımmı kanı yarın vercektım aslında ama suan tum dunyam yıkıldı :(

B
kızlar benmde dun 12.gunumdu aksamevde erken gebelık testı buldum yapayım dedım skısmak ıcın de bayagı bı cay ıctım ve yaptım sonuc negatıf cıktı sızce kaıdeye almalı mıyım dogru mudur umutlarımı sondureyımmı kanı yarın vercektım aslında ama suan tum dunyam yıkıldı :KK43:
Ben 15.gun yapmistim eŕken gebelik testi negatifti ertesi gun adet oldum.az cok anlarsin kendini hamile olanlarda kasiklarda bicak saplantisi gibi batma olurmus en sık gorulen belirti .

B

Ben 15.gun yapmistim eŕken gebelik testi negatifti ertesi gun adet oldum.az cok anlarsin kendini hamile olanlarda kasiklarda bicak saplantisi gibi batma olurmus en sık gorulen belirti .
dün benim kasıklarıma aynen bıçaklar saplandı, ordan bacaklarıma geçti ağrı boydan boya ağrıdı. ama bu gün adet oldum işte yine olmadı

Back
X