Şubatta doğum yapacaklar haydi geri sayımaaa:)))

ilk yorum benden olsun...ben de kısmet olsaydı şubatta anne olacaktım..ama olmadı..rabbim sağlıkla kavuştursun sizi evlatlarınıza....haa bu arada benim için de mesajı okuyan her arkadaştan dua istiyorum..hamişlerin duası kabul olurmuş..bi de doğum yaparken edilen dua reddedilmez diye biliyorum..ama doğum anında beni hatırlayıp dua etmenizi beklemiyorum tabi:)))

Formun açılmasına çok sevindim boncuk.Sanırım her ay için tek forma izin veriliyor umarım kaldırılmaz.
Benim miniğim çok hareketlendi tekmelerini baya baya hissediyorum.Ama miğde bulantılarım çok yoğun onun dışında bi şikayetim yok.
Sizler ne yapıyorsunuz bakalım?

Allah sabır versin canım.Umarım rabbim en yakın zamanda sağlıklı bir gebelik ve bebiş kısmet eder sana.

ay ne iyi oldu yaa. diğer topiğe ısınamamıştım ben nasılsınız kızlar biz oğluşumla çooook iyiyiz. sadece biraz midem yanıyo benim o kadar.

boncukkk nilayu bebikler nasıl, karınlarınız çok büyüdü mü? benimki doğurcak kıvama geldi nerdeyse. hiç bi kıyafetim olmuyo

dualarım seninle canım. inşallah hayırlısıyla bi evlada kavuşursun..

IRAZCIK herşey nasip kısmet be güzelim,bak bende ikiz annesi olucaktım ama miniklerimden biri öldü karnımda şimdi kızıma kavuşmayı bekliyorum..Hepimiz birbirimizin duasına muhtacız, RABBİM tüm isteyen arkadaşlarımızla birlikte sana da hayırlı,sağlıklı bi evlat nasip etsin İNŞALLAH(amiiiin)

Ayyy ben de tekrardan sizi gördüğüme sevindim,kavuştuk birbirimizeİNŞALLAH bi sorun olmazda doğuma kadarda doğumdan sonrada devam ederiz paylaşımlarımıza
Nazlı kızın bi ara seni korkuttu ama çok şükür şimdi iyi demek ki,oooh MAŞALLAH sizeYalnız mide bulantıların niye oluyo ki acaba...Rahim büyüyüp iyice mideye baskı yaptığı için böyle oluyo herhalde:44:Kontrolleriniz ne zaman bakalım kaç gram olmuş miniğiniz

ZAMANcım galiba senin paşa gür saçlı olcak,mide yanması olunca öyle der ya eskiler:44:
Biz iyiyiz çok şükür,karnım benim 5.aydan beri kocaman zaten,hep doğum yapma kıvamındayım yaniii
En son karyola resimleri paylaşmıştın, karar verebildin mi hangisini alacağına

Bu arada diğer güsellerimizde bi an önce gelirde konumuz şenlenir İNŞALLAH

herkeze hayırlı doğumlar arkadaşlar Allah kurtarsın.
bende geçen sene bu zamanlar sabırsızlıkla doğumumu bekliyordum:)şimdi kızımın 1yaşını sabırsızlıkla bekliyorum:)
bende 2011 şubat annesiyim.

aman daha iyi olun kuzum.bebişim iyi bol bol tekmeliyor, sakin olduğu zamanlara inat bende baya kilo aldım ama kıyafetlerim oluyo hala.karnımda çok fazla çıkmadı.

Bencede ii oldu kavuşmamız miğde bulantıları çok rahatsız ediyo beni ya, siz ne alemdesiniz?Kontrolümüzde ayın 5nde

Geçen yıl bu zamanlar bende sizler gibi aynı heyecanları yaşıyordum.Alacaklarım hemen hemen bitmiş olmasına rağmen hala gözlerim başka şeylere de bakıyordu :) Kızımın karnımdaki her hareketini heyecanla takip ediyor,her doktor randevusunu iple çekiyordum.
05.02.2011'de önce 12 saat suni sancı alıp daha sonra doğum gerçekleşmediğinden mecburi ve acil sezeryan ile kızımı kollarıma aldım.Rabbim hepinize sağlıkla ve vaktinde o güzel duyguyu yaşatır inşallah.Sakın doğum şekli konusunda kendinizi şartlamayın yada gözünüzü korkutmayın.İster sezeryan olsun ister normal olsun geçip gidiyor.Sadece ve sadece bebeğinizi ilk göreceğiniz an'a kendinizi odaklayın.İşte o an hayatınız boyunca unutamayacağınız tek görüntü olacak.Hepinize kolay doğumlar ve sorunsuz bir doğum sonrası diliyorum.Sevgiler.

NOT: Benimde midem çok yanmıştı doğuma kadar hatta Gaviscon içmeden duramıyordum.Sonuç olarak kızım baya saçlı doğdu

İNTERVAL MAŞALLAH sizeeBiz de hayırla miniklerimizin doğumlarını görürüzde yaş günleri için gün sayarız İNŞALLAH

Bencede ii oldu kavuşmamız miğde bulantıları çok rahatsız ediyo beni ya, siz ne alemdesiniz?Kontrolümüzde ayın 5nde

NİLAYU canım bende mide sorunları başlamadı çok şükürİlk aylarımda olmuştu ekşi yiye yiye geçirmiştim o dönemi ama şimdi yok bişeyKontrolünüze de az kalmış, bizimde ya 8inde ya13ünde galiba:26:Bebişler artık iyice hareketlenmeye başlıyolar,insan hareketlerini hissedince nasıl mutlu oluyo dimi,bizim nasipse yarın 30.haftamız bitiyo

GYSHNKY size de MAŞALLAH,benim doğumumda tahmini olarak senin tarihin gibi olcak galiba ve büyük ihtimallede sezeryan:44:Güzel temennilerin için çok teşekkürler

Eveeeeet kızlar nerdesiniz..Artık 2-2,5aylık bi zaman kaldı neler yapıyosunuz,neler yaptınız anlatın bakalım

merhaba canım... evet artık çok az kaldı ve heyecan bende tavan yapmaya başladı...
artık yavaş yavaş çantamı hazırlayayım diyorum ama daha kendim için bir çok eksiğim var. alışverişe çıkmam lazım. Kızımında ufak tefek eksikleri var. Artık bu hafta eşyalarını yıkamaya başlıcam...

bu arada geçen hafta dr. a gittik. 28 +1 kızım 37 cm 1440 gr olmuş tabi kız böyle olunca anneyi sormayın. şuana kadar 15 kg almışım. dr.um diyetisyene git dedi. pazarteside 100 lük şeker testi yaptırdım çok şükür temiz çıktı. o nedenle diyetisyeni şimdilik salladım bakalım....

benim kız fena nazlı olucak sanırım. haftsonu öyle hareketliydiki canım yanıyordu hareketlerinden fakat 2 gündür yalvarıoruz tek tük hissediyoruz. ben yine hissediyorum ufak tefek ama eşim hissetmediği için üzülğyor ( konuşmaktan yoruldu babamız artık

çok üzüldüm Allah en kısa zamanda tekrar nasip etsin. Bende ilk bebişimi kaybettim. kalsaydı şimdi 3 aylık olucaktı ama kısmet herşey... Allah aratmadan tekrar versin... dualarım seninle sende bizler için dua etmeye devam et...

onlar çok hızlı :)) benimde 3 gündür çok fena midem yanıyor...
ooo 15 kg almışım yarım dünya gibi hissediyorum kendimi artık karnım iyice belli oldu :) normal kıyafetlerim zaten uzun zamandır olmuyordu xxl larla idare ediyoruz daha bakalım

KELEBEKcim biz benim çantamıda miniğinkinide hazırladık çoktan, ne olur ne olmaz diye:26:Ama o kadar fazla fazla eşya koyduk ki boşuna gidip gelcekler gibime geliyo...Bebeğe 6takım koyduk galiba,bana da 2gecelik,2pijama takımı koyduk bana fazla geliyo ama neyse fazla olsunda az olmasın:44:Bebeğin bezini koyduk,hastaneden verirler mi vermezler mi bilemedim,hem bende ilk günler kullanırım diye 1paket bez koydukBebeği hastaneden anakucağıyla mı çıkarcaksınız yoksa portbebeyle mi,yoksa gerçek anne kucağında mıııı:26:

Bu arada FATMA MELEK ne güzel kilo almış MAŞALLAH onaBen bizim kızı kilolu sanıyodum sizinkinin yanında az kaldı kilosu:44:Yok yok bizimkide MAŞALLAHI var 29+2de 1500dük bizde boyunu da ultrason kağıdında FL yazan değeri 7ile çarpıp bulduk o da 37,5çıktı

Diyetisyen konusuna gelince de çok fazla kaçırmamaya dikkat ederek istediğini ye,iç boşver veririz kiloları doğumdan sonraÖnemli olan tuzu çok fazla tüketmemek,bide tansiyona dikkat etmekBen de 19kilo aldım,şimdi diyet yaptığım için çok fazla almıyorum ama 25e kadar yolum var galibaaa

Kızların naz konusuna gelince bunların hepsi böyle galiba,benimde eşim konuşuyo,ediyo bana mısın demiyo,gündüzleri sanki kafasını karnımdan çıkarcak gibi geriniyo,tekmeler atıyo akşam pek tık yok:44:

Bide çatlak durumunuz nasıl kıslar ben çoook güsel bi şekilde çatladım,zaten normalde kilo alıp vermede bile çatlıyodum şimdi her gün yeni bi çatlak ekliyorum göbüşe ve bacaklara:26:

ben daha hiç çatlamadım boncukk ama düzenli olarak bebe yağı sürüyorum karnıma. bence onun biraz etkisi oldu. bebeği hastaneden çıkarma konusuna gelince, valla hiç aklıma gelmemişti bu konu. ben karnımdan nasıl çıkaracağıma odaklanmışım resmen. onu düşünüp strese giiyorum valla ama adını tam bilmiyorum da böyle hem arabaya bağlanan hemde elde bebek taşımaya imkan veren bi şey var ya ondan alıcaz, sanırım onunla çıkartırım. bide doğum çantaları için erken değilmi yaa :18: strese soktunuz beni

Kızlar hepinize selammmm
Boncuk tatlım ellerine sağlık iyi yaptın burda konu açmakla bende yetişemedim onların hızına bir günde 8.9 sayfa yazıyorlardı
sen nasılsın bebişin nasıl hastane çantanı hazırlamışsın güle güle kullanın ben hala hazırlamadım sadece hastane çıkışını aldım gecelik vs benim alışveriş yavaş ilerliyor agrılaştımda iyicene hala işe devam ediyorum doktorum 15 günde bri NST gir dedi bana annenin hisetmedigi gizli sancıalr olabiliyormuş tüp bebek falan deyince geçmişimide anlattı kıymetli bebek dedi elimizden geleni yapalım vs konuştu Pendikte bildigin bebek magazaları varmı ben gititm dogru durust bulamadım segiyle kal....

ZAMANcım alemsin yahuuuKarnımızdan bi şekilde çıkcaklar ALLAHın izniyle,İNŞALLAH en kolayıyla atlatırızO bahsettiğinin ismi ana kucağı tatlım,ben de hepsiburadadan buldum bi tane onu alcaz galiba,onla da çıkarırız İNŞALLAHDoğum çantası içi dediğin gibi erken ama bizde erken doğum ihtimali olduğu için hazır olsunda aklımıza bişeyler geldikçe yine ekleriz dedik:44:Sen kendini strese sokma ama en geç 33ten sonrada hazırlamaya çalış çantalarınızı:26:

PANADOLcum ben de 13ünde gittiğimde ilk defa gircem herhalde nstye..Zaten ben hamişliğin başından beri 2haftada bi kontrole gidiyorum ama 32.haftadan sonra haftada 1başlıycaz İNŞALLAH, doktor öyle söyledi:44:Hastane olarak nereye gidiyodun sen,tüp yaptırdığın yere devam etmiyosun anladığım kadarıyla, dimiii

Canım pendikte mağaza olarak bi Civil Bebeyi,bide oda takımını aldığımız Mini Çarşıyı biliyorum ben,istersen yerlerinide tarif ediyim ama başka bildiğim bi mağaza yok tatlım:44:Bu arada kilo konusunda birbirirmize eş gidiyoruz,peki çatlaklar ne alemde

Eeee kıslar anlatın bakalım neler yapıyonuz,doğum konusunu konuştunuz mu doktorunuzla..Bizim ki muhtemelen sezeryan olucak ve ocak sonu veya şubat başı gibi olur dedi doktorumuz, bakalım MEVLAM neylerr

NİLAYU canım miden nasıl oldu,bulantılar devam mı,bu arada sen hastane olarak nereye gidiyosun tatlım,hele bi deyiver bakimmmm:26:

ooo canım sen hamaratsın. demek ki bebişin Eşyalarınıda yıkadın hazırladın... süper valla ben iyice tembelleştim ya. hala başlamadım yıkamaya falan. artık önümüzdeki hafta bitircem inş.. Dr. sordum çanta için. oda 32. haftadan sonra başlarsın hazırlamaya dedi. Ama bende hep bişiler unutucam gibi hissediyorum bir sürü liste yaptım alınacaklar yapılacaklar diye ama tık yok hala

bende bir gecelik 3 pijama takımı koymayı düşünüyorum kendim için. ne olur ne olmaz kanama çpk falan olur.. kullanmadığımızı geri getiririz. sanırım bu gidişle koca bir bavul hazırlıcaz :)))
dün sene başında doğum yapan arkadaşıma sordum neler koyim diye.. o bebiş için bez götürmüş gerçi hastane veriyor ama ben kendiminkini kullandım dedi. bende öyle yapıcam. havlu falan koymamış bebeğe. neyse listemi tamamlayınca koyarım buraya bakarız yine kimin ne kesiği ne fazlası var :)))

Ben araba koltugunda getiririz dedim eşim sacmalama el kadar çocuk yazık dedi. Aldığımız arabada hem araba hemde portbebe var. bu durumda sanırım bizim bey porbebeyi götürcek
ben Anakucağı falan almadım daha. arkadaş elektirikli almış süper oyuncaklı sallanıyor falan beşik gibi ama çok pahalı onlarda bakalım artık...

Zeynep 'e de maşallah bizimkiler biraz önden gidiyor. ben kesin şeker çıkar dedim ama çıkmadı. boyunu dr. da öyle hesaplıyor zaten.
4 boyutlu resim çektirdiniz mi? ay bizim ki çok şeker çıkmış tontişim benim tombul yanaklarından dudağı burnu bi damlacık kalmış elinide başına koymuş . benim kız şimdiden düşünmeye başlamış herhalde buraları

tuzu zaten az kullanıyorum ama ona rağmen tansiyon tavan yapıyor bi haftadır 14 lerde ayrıca artık ödemde oluşmaya başladı. çok korkuyorum gebelik zehirlenmesi falan olur diye

oy oy ben çatır çatır çatladım valla. hemde o kadar çatlak kremi. masaj kremi. özel anne duş jeli kullanmama rağmen. demeki çatlıcaksan çatlıyorsun dedim kendi kendime. tabi bu kilo alımı ile de alakalı malesef neyse meleklerimiz iyi olsunda biz çatlayalım ne olcak...

bu arada herkes son aylarda haftada bi kilo alıyorsun diyor... şaşırıyorum ben ne olacam diye. ben zaten 3. ayımdan sonra her ay 4 kilo almış kadınım :) o zaman iki misli falan alırsam demek ki benimde 25 kg ile tamamlama şansım var

geçen gün dr. da bi anne adayı gördüm, kadın 22. haftada hamileymiş ama şöyle ayva göbeçiği var.şaşırdım, hatta kendi halimden çok utandım dedim ama beni, öle güzel motive etti ki. ilk hamileliğinde 40 kg almış
63 le kalmış 103 le doğuma girmiş ve 30 kilosunu vermiş hemen. bu gebeliğinde yemesine rağmen sadece 2 kilo alabilmiş :) aman sakın takma 15 ne ki dedi oh bee dedim. benimkide hemen yüz bulma senin verebileceğin ne malum diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…