- Konu Sahibi boncukkkkk
-
ben daha hiç çatlamadım boncukk ama düzenli olarak bebe yağı sürüyorum karnıma. bence onun biraz etkisi oldu. bebeği hastaneden çıkarma konusuna gelince, valla hiç aklıma gelmemişti bu konu. ben karnımdan nasıl çıkaracağıma odaklanmışım resmen. onu düşünüp strese giiyorum vallaama adını tam bilmiyorum da böyle hem arabaya bağlanan hemde elde bebek taşımaya imkan veren bi şey var ya ondan alıcaz, sanırım onunla çıkartırım. bide doğum çantaları için erken değilmi yaa :18: strese soktunuz beni
Kızlar hepinize selammmm
Boncuk tatlım ellerine sağlık iyi yaptın burda konu açmakla bende yetişemedim onların hızına bir günde 8.9 sayfa yazıyorlardı
sen nasılsın bebişin nasıl hastane çantanı hazırlamışsın güle güle kullanın ben hala hazırlamadım sadece hastane çıkışını aldım gecelik vs benim alışveriş yavaş ilerliyor agrılaştımda iyicene hala işe devam ediyorum doktorum 15 günde bri NST gir dedi bana annenin hisetmedigi gizli sancıalr olabiliyormuş tüp bebek falan deyince geçmişimide anlattı kıymetli bebek dedi elimizden geleni yapalım vs konuştu Pendikte bildigin bebek magazaları varmı ben gititm dogru durust bulamadım segiyle kal....
Kızlar bu arada ben 18 almışım bir göbek var maşallahım var sormayın
Eeee kıslar anlatın bakalım neler yapıyonuz,doğum konusunu konuştunuz mu doktorunuzla..Bizim ki muhtemelen sezeryan olucak ve ocak sonu veya şubat başı gibi olur dedi doktorumuz, bakalım MEVLAM neylerr
NİLAYU canım miden nasıl oldu,bulantılar devam mı,bu arada sen hastane olarak nereye gidiyosun tatlım,hele bi deyiver bakimmmm:26:
banada NST ye 32. den sonra 15 günde bir başlıcaz dedi. sen kaç haftalıktın?
aman bende saldım iyice. normalde göbek az böyle sıvrılır ya. benimki aksıne komple büyüyoraynı eşit şekilde yayılarak büyüyor. doğumdan sonra hal çaresine bakcaz artık
ben daha hiç çatlamadım boncukk ama düzenli olarak bebe yağı sürüyorum karnıma. bence onun biraz etkisi oldu. bebeği hastaneden çıkarma konusuna gelince, valla hiç aklıma gelmemişti bu konu. ben karnımdan nasıl çıkaracağıma odaklanmışım resmen. onu düşünüp strese giiyorum vallaama adını tam bilmiyorum da böyle hem arabaya bağlanan hemde elde bebek taşımaya imkan veren bi şey var ya ondan alıcaz, sanırım onunla çıkartırım. bide doğum çantaları için erken değilmi yaa :18: strese soktunuz beni
ZAMANcım alemsin yahuuuKarnımızdan bi şekilde çıkcaklar ALLAHın izniyle,İNŞALLAH en kolayıyla atlatırız O bahsettiğinin ismi ana kucağı tatlım,ben de hepsiburadadan buldum bi tane onu alcaz galiba,onla da çıkarırız İNŞALLAH Doğum çantası içi dediğin gibi erken ama bizde erken doğum ihtimali olduğu için hazır olsunda aklımıza bişeyler geldikçe yine ekleriz dedik:44:Sen kendini strese sokma ama en geç 33ten sonrada hazırlamaya çalış çantalarınızı:26:
PANADOLcum ben de 13ünde gittiğimde ilk defa gircem herhalde nstye..Zaten ben hamişliğin başından beri 2haftada bi kontrole gidiyorum ama 32.haftadan sonra haftada 1başlıycaz İNŞALLAH, doktor öyle söyledi:44:Hastane olarak nereye gidiyodun sen,tüp yaptırdığın yere devam etmiyosun anladığım kadarıyla, dimiii
Canım pendikte mağaza olarak bi Civil Bebeyi,bide oda takımını aldığımız Mini Çarşıyı biliyorum ben,istersen yerlerinide tarif ediyim ama başka bildiğim bi mağaza yok tatlım:44:Bu arada kilo konusunda birbirirmize eş gidiyoruz,peki çatlaklar ne alemde
Bugün temizlik yaptım ama resmen canım çıktı. her seferinde bebişimle konuşuyorum tamam bu son seni yormucam üzmücem diye ama sözümü tutamıyorum. çok yorulmaya başladım artık sadece süpürme silme öle üstden bi toz almayı artık 3 saatden önce bitiremiyorumöyle uğraşıyorum aaa bi bakıyorum ertesi gün sanki bişi yapılmamış gibi. nasıl uyuz oluyorum sonra kendime aman sallasana işte diye
vallahi boncukcum ben normal doğumu istiyorum ama bakalım zaman ne gösterecek. Başlarda dr. palsenta aşağıda olmaz demişti şimdi az çıkmış olabilir dedi ama şimdi tansiyon falan çok yüksek ya. belki yine normale izin vermez. Hayırlısı olsun. sağ salim olsunlarda nasıl olursa olsun artık ...
istanbuldaki arkadaşlar hangi hastanede doğum yapacaksınız? fiyat araştırması yaptınız mı?
Ben ya Acıbadem bakırköy diyorum yada Ethica İncirli. Eşim Ethica diyor. Acıbadem geçen sene sorduğumuzda normal 7.000 tl sezeryan 10.000 tl demişti. Eşimde kafayı yemiş bunlar diye onu eledi. ama orda yapanlar çok memnun. Gerçi en önemlisi bebek acil ünitesi olması hastanenin. her hastanede yok malesef ama ethicada varmış hafta ya fiyatları görüşücem bakalım.
Selam kızlar nasılsınız?
Boncukcum benim miğde bulantılarım yoğun bi şekilde devam ediyor çok, rahatsızım.Hastane de bakkalköy avicenna, çınar olarak da geçiyor oraya gidiyorum.Sen napıosun ne alemdesinİ?Hangi hastaneye gidiyorsun?
Boncuk tatlım selam ben tüp bebegi dr. bıraktıgımda 27 haftalıktım bana yakın Medikal prak açıldı orda başladım çok ilgili doktorumda sagolsun bugun pendikte Civile gititk çok kalabalıktı benim eşim hemen sıkılıyor öyle ortamlardan ürünlerini begendım pahalısıda var ucuzuda her bütçeye uygun yani 1.5 ayda 1 kilo almışım oda bebişin kilosu artımış ona sevindim ben baştan çok kilo aldım ödem derken aldı başını gitti. Maşallh çatlaklarım yok şimdilik sende varmı acı badem yagının kremını kullandım kullanıyorumda inşallah olmaz birde çatlaklar çıkmasın sen tüpünü nerde yaptırmıştın öpüyorum sevgiler...
merhaba şubat anneleri boncukcum seni burda görmek çok güzel yaşadıklarına inan çok üzüldüm inşallah kızına sağ sağlim kavuşursun benim size sorum olacak özel hastanede nst fiyatı ayrımı oluyor muaynenin içindemi bende bu ay giricem
:))) o kendi zamanı gelince çıkmasını bilir annesi strese sokma kendini şimdiden
doğumu nasıl düşünüyorsun. Normal mi sezeryan mı ?
Canım selam ilk NST ben 30 haftama giridğimde giridm 15 günde bir gir dedi bana dr. bu c.tesi tekrar girecegim sen kaç haftalıksın bugun alışverişe çıktım maf oldum dogru dürüsr birşey almadanda döndüm dolaşamıyorum artık diyorum oldugu kadar olsun sonrasındada alırım yeterki sağlıklı olsun bebişim...
sorma canım bende stres içindeyim okadar geriden gidiyorki alışveriş konusunda kaç haftalıksın sen
KELEBEK tatlım çok yorma kendini,olduğu kadar olsun,ben 7aydır hiç bişeye elimi sürmediğim içiniyice sermiş durumdayım,bi doğum yapıyımda hepsi olur diyorum napıyım:26:
İNŞALLAH doğumun istedin gibi normal olur,benim hem ölü bebeğimden dolayı,hem de tüp olduğu için sezeryan olma olaslığım çok yüksek gözüküyo:44:
Sen sanısım avrupa yakasındasın ben o taraftaki hastaneleri pek bilmiyorum ama hala tüp yaptırdığım yere devam ediyorum senin yazdığın fiyatı görüncede iyi ki oraya devam ediyomuşum dedim açıkçası...Geçen gün sorduk ssklıya normal doğum 650tl,sezeryan ise 1000tl imişÇok uçuk fiyatlı hastanelerde var elbet ama benim gittiğim hastanede de yoğun bakım ünitesi,küvez gibi olanaklar mevcut,çok aşırıya kaçmaya gerek yok yaniii
Bu arada bebişin 4boyutlu fotosunu almışınız,bizimde mecburiyetten 19.haftada bakılmıştı, detaylı ultrasonla, o zaman çok zayıftı 500gramdı bizim kız,şimdi artık kilo almıştır ama artık 2ay sonra canlı kanlı görmek nasip olur İNŞALLAH
Tansiyon olayına aman diyim çok dikkat et,benim doktor 14-9 olduğunda riskli oluyo dedi,arada idrar tahlili yaptırıp protein kaçağı var mı yok mu diye kontrol ettirmekte de yarar varmış ben de bu kontrole gitmeden önce yaptırıcam daha öncede 2kere yaptırmıştım çıkmadı bişey ama temkinli olmakta yarar var
inşallah kendi çıkmayı biliyordur. çünkü normal doğum yapmak istiyorum ben. epidural normal yani :) ha bi de bu konuda tecrübesi/bilgisi olan var mı aranızda kızlar?
Ahh bir durabilsem canım kendimden bu yüzden bazen nefret ediyorum. Arada misafir geliyor ben stres yapıyorum aman herşey tam olsun yemek etraf falan filan... hiç kıymetini bilemedim şu günlerimin. Eşimde çok kızıyor bana söyle ben yaparım diyor ama ben fırsat vermiyorum ki adama ....
evet ben Avrupa yakasındayım... Evet özel hastanelerde fiyatlar çok uçuk. Ama benim özel sigortam var... gerçi limiti var ama yinede ocak ta yenileneceği için çok fazla birşey koymayız üzerine ... yoksa o olmasa bu fiyatlarda özel hastane biraz zor...
istediğin zaman çekmiyor mu Dr. 4 boyutlu resimi... bizim iki tane oldu ilki daha fasulye kadardıbizim Dr. istemeden kendi verdi bakalım birdahaki sefere vericek mi... Arkadaşım onun için başka yerde ekstra ücret ödedik demişti... bizimki kontrole dahil... evet çok az kaldı inş. 2 ay sonra kavuşacağız meleklerimşze.... ya ben kızımı iyice hayal eder oldum o günden sonra
bir son kontrolde idrar kontrolü yapmadı genelde her gittiğimde yapıyor. sordum yapalım mı diye. yok geçenkide temiz çıktı bu sefer yapmayalım dedi... benim geçen gün 14,5 - 9,3 oldu çok korktum ama sonra ölçtüm 13,5 olmuş...
evet zaten protein kaçagı, tansiyon artı ödemde eklenirse gebelik zehirlenmesine işaretmiş... bende ne zamandır buna takıyorum.... evham yaptım iyice bi dahakine yaptırıcam ....
inşallah kendi çıkmayı biliyordur. çünkü normal doğum yapmak istiyorum ben. epidural normal yani :) ha bi de bu konuda tecrübesi/bilgisi olan var mı aranızda kızlar?
Canım ya geçer bi an öncede rahat edersin İNŞALLAH,çok kötü oluyo bulantı biliyorum RABBİM yardımcın olsun...Gittiğin hastaneyi biliyorum eskiden Anadolu çınardı bende oraya bi kaç kere göz doktoruna gitmiştim,orda fiyatlar nasılmış ben ERDEM hastanesine gidiyorum sezeryan 1000tl:26:Sen evdeydin çalışmıyodun dimiii,yanlış hatırlamıyosam kaydını yenilemiştin:44:
PANADOL tatlım evet civil çok kalabalık oluyo hele hastasonları hareket edilmiyo nerdeyseBenim kocişte hayatta dayanamaz kalabalığa MAŞALLAH demek hiç çatlağın yok aman bundan sonrada olmaz İNŞALLAH Badem yağını kıllandırıyo demişlerdi sen de bi sorun yok herhalde dimiii:44:Bu arada ben tüpü Erdem hastanesinde yaptırmıştım hala da oraya devam ediyorum canım:26:
Boncuk canım badem yagı kıllandırıyormuş evet ama tatlı olanı kıllandırıyor ben acı badem yagının kremını kullanıyorum kıllanma dedinde benim tüpten sonra kıllar coştu zaten hiç sorma:)))icabına bakacagım artık ileride sen normal dogummu düşünüyorsun benim doktorum hem yaş itibari ile hemde tüp olunca kıymetli bebek diyor geçmişteki kayoplardan dolayı sezeryen dedi bende sezeryen istiyorum bakalım saglıklı olsunlarda sevgiyle kal...
Yok canım ya bizim doktorun ultrasonu 4boyutlu değil,onun için başka bi doktordan randevu almamız gerekiyo,bizde öncekini görüntüleme merkezinde çektirmiştik zaten,o yüzden istediğimizde çekilme durumu yok maalesef:44:
Gebelikte yaşanabilicek bütün olumsuzlukları yaşamış biri olarak RABBİM hepimizi gebelik zehirlenmesinden korusun diyorumİNŞALLAH hiç bi olumsuzluk yaşamadan kavuşuruz miniklerimize
Bebişin kıyafetlerini yıkamaya başlıycaksın sanırım,hadi bakalım kolay gelsin,bizimde ilk bezlerimiz hediye geldi,onlarda prima bakalım bebeişlerin popoları rahat etcek miii
Oda konusunda ne yapmıştınız siz oda aldınız mı yoksa beşik mi almıştınız:26:
Boncuk canım badem yagı kıllandırıyormuş evet ama tatlı olanı kıllandırıyor ben acı badem yagının kremını kullanıyorum kıllanma dedinde benim tüpten sonra kıllar coştu zaten hiç sorma:)))icabına bakacagım artık ileride sen normal dogummu düşünüyorsun benim doktorum hem yaş itibari ile hemde tüp olunca kıymetli bebek diyor geçmişteki kayoplardan dolayı sezeryen dedi bende sezeryen istiyorum bakalım saglıklı olsunlarda sevgiyle kal...
ben şimdilk beşik aldım canım
inş. şöyle yaza kadar idare eder bizi. Odasını kendi evimize gecince alcam. İnş. haziran gibi biticek...
evler aynı şimdide alabilirim ama kur sök yapmayalım diye. geçen hafta birde ikea daki e ucuz alt değiştirme masası aldım inş iyidir.
Beşiğimiz daha annemlerde getiremedim yüküm çok fazlaydı uçak almadıbabam yılbaşında getirecek o zaman eklerim buraya ...
sen ne yaptın yerleştirdin mi bebişin odasını?? bizimde eşimin eski odasını kurmuştuk çoçuk odasına şimdilik o dolap a yerleştirdim eşyalarını...
Canım ya geçer bi an öncede rahat edersin İNŞALLAH,çok kötü oluyo bulantı biliyorum RABBİM yardımcın olsun...Gittiğin hastaneyi biliyorum eskiden Anadolu çınardı bende oraya bi kaç kere göz doktoruna gitmiştim,orda fiyatlar nasılmış ben ERDEM hastanesine gidiyorum sezeryan 1000tl:26:Sen evdeydin çalışmıyodun dimiii,yanlış hatırlamıyosam kaydını yenilemiştin:44:
İyi Geceler kızlar nasılsınız bakalım?
Boncukcum miğde bulantıları son hız devam ediyor.Hastanem anadolu çınar evet.Pazartesi kontrolümüz vardı gittik.Bebişimiz gayet sağlıklı, 1kilo 118grm mış.28 haftalıkmışız.Şeker yükleme testini de yaptık.O da normal çıktı şükür.Normal doğum 500, sezeryan 900müş.Ben normal istiyorum ama çok korkuyorum.Bebişime de henüz hiç bişi almadım.Siz kıslar, herşeylerini tamamlamışınız.Alışverişe çıkalım dediğimde babamız herşeyi doğduğunda alırız diyor :26: Ben o halimle nasıl bakıcam ki?
Evdeyim ben canım, kayıt yenilettim ama hiç çalışamadım.Bu haftasonu da sınavlar var bilmiyorum nolcak?
İyi Geceler kızlar nasılsınız bakalım?
Boncukcum miğde bulantıları son hız devam ediyor.Hastanem anadolu çınar evet.Pazartesi kontrolümüz vardı gittik.Bebişimiz gayet sağlıklı, 1kilo 118grm mış.28 haftalıkmışız.Şeker yükleme testini de yaptık.O da normal çıktı şükür.Normal doğum 500, sezeryan 900müş.Ben normal istiyorum ama çok korkuyorum.Bebişime de henüz hiç bişi almadım.Siz kıslar, herşeylerini tamamlamışınız.Alışverişe çıkalım dediğimde babamız herşeyi doğduğunda alırız diyor :26: Ben o halimle nasıl bakıcam ki?
Evdeyim ben canım, kayıt yenilettim ama hiç çalışamadım.Bu haftasonu da sınavlar var bilmiyorum nolcak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?