Şubatta doğum yapacaklar haydi geri sayımaaa:)))

:))) o kendi zamanı gelince çıkmasını bilir annesi strese sokma kendini şimdiden
doğumu nasıl düşünüyorsun. Normal mi sezeryan mı ?

banada NST ye 32. den sonra 15 günde bir başlıcaz dedi. sen kaç haftalıktın?

Kızlar bu arada ben 18 almışım bir göbek var maşallahım var sormayın

aman bende saldım iyice. normalde göbek az böyle sıvrılır ya. benimki aksıne komple büyüyor aynı eşit şekilde yayılarak büyüyor. doğumdan sonra hal çaresine bakcaz artık

Bugün temizlik yaptım ama resmen canım çıktı. her seferinde bebişimle konuşuyorum tamam bu son seni yormucam üzmücem diye ama sözümü tutamıyorum. çok yorulmaya başladım artık sadece süpürme silme öle üstden bi toz almayı artık 3 saatden önce bitiremiyorum öyle uğraşıyorum aaa bi bakıyorum ertesi gün sanki bişi yapılmamış gibi. nasıl uyuz oluyorum sonra kendime aman sallasana işte diye

vallahi boncukcum ben normal doğumu istiyorum ama bakalım zaman ne gösterecek. Başlarda dr. palsenta aşağıda olmaz demişti şimdi az çıkmış olabilir dedi ama şimdi tansiyon falan çok yüksek ya. belki yine normale izin vermez. Hayırlısı olsun. sağ salim olsunlarda nasıl olursa olsun artık ...

istanbuldaki arkadaşlar hangi hastanede doğum yapacaksınız? fiyat araştırması yaptınız mı?
Ben ya Acıbadem bakırköy diyorum yada Ethica İncirli. Eşim Ethica diyor. Acıbadem geçen sene sorduğumuzda normal 7.000 tl sezeryan 10.000 tl demişti. Eşimde kafayı yemiş bunlar diye onu eledi. ama orda yapanlar çok memnun. Gerçi en önemlisi bebek acil ünitesi olması hastanenin. her hastanede yok malesef ama ethicada varmış hafta ya fiyatları görüşücem bakalım.

Selam kızlar nasılsınız?

Boncukcum benim miğde bulantılarım yoğun bi şekilde devam ediyor çok, rahatsızım.Hastane de bakkalköy avicenna, çınar olarak da geçiyor oraya gidiyorum.Sen napıosun ne alemdesinİ?Hangi hastaneye gidiyorsun?

Canım selam ilk NST ben 30 haftama giridğimde giridm 15 günde bir gir dedi bana dr. bu c.tesi tekrar girecegim sen kaç haftalıksın bugun alışverişe çıktım maf oldum dogru dürüsr birşey almadanda döndüm dolaşamıyorum artık diyorum oldugu kadar olsun sonrasındada alırım yeterki sağlıklı olsun bebişim...

sorma canım bende stres içindeyim okadar geriden gidiyorki alışveriş konusunda kaç haftalıksın sen

Boncuk tatlım selam ben tüp bebegi dr. bıraktıgımda 27 haftalıktım bana yakın Medikal prak açıldı orda başladım çok ilgili doktorumda sagolsun bugun pendikte Civile gititk çok kalabalıktı benim eşim hemen sıkılıyor öyle ortamlardan ürünlerini begendım pahalısıda var ucuzuda her bütçeye uygun yani 1.5 ayda 1 kilo almışım oda bebişin kilosu artımış ona sevindim ben baştan çok kilo aldım ödem derken aldı başını gitti. Maşallh çatlaklarım yok şimdilik sende varmı acı badem yagının kremını kullandım kullanıyorumda inşallah olmaz birde çatlaklar çıkmasın sen tüpünü nerde yaptırmıştın öpüyorum sevgiler...

merhaba şubat anneleri boncukcum seni burda görmek çok güzel yaşadıklarına inan çok üzüldüm inşallah kızına sağ sağlim kavuşursun benim size sorum olacak özel hastanede nst fiyatı ayrımı oluyor muaynenin içindemi bende bu ay giricem

KELEBEK tatlım çok yorma kendini,olduğu kadar olsun,ben 7aydır hiç bişeye elimi sürmediğim içiniyice sermiş durumdayım,bi doğum yapıyımda hepsi olur diyorum napıyım:26:
İNŞALLAH doğumun istedin gibi normal olur,benim hem ölü bebeğimden dolayı,hem de tüp olduğu için sezeryan olma olaslığım çok yüksek gözüküyo:44:

Sen sanısım avrupa yakasındasın ben o taraftaki hastaneleri pek bilmiyorum ama hala tüp yaptırdığım yere devam ediyorum senin yazdığın fiyatı görüncede iyi ki oraya devam ediyomuşum dedim açıkçası...Geçen gün sorduk ssklıya normal doğum 650tl,sezeryan ise 1000tl imişÇok uçuk fiyatlı hastanelerde var elbet ama benim gittiğim hastanede de yoğun bakım ünitesi,küvez gibi olanaklar mevcut,çok aşırıya kaçmaya gerek yok yaniii

Bu arada bebişin 4boyutlu fotosunu almışınız,bizimde mecburiyetten 19.haftada bakılmıştı, detaylı ultrasonla, o zaman çok zayıftı 500gramdı bizim kız,şimdi artık kilo almıştır ama artık 2ay sonra canlı kanlı görmek nasip olur İNŞALLAH

Tansiyon olayına aman diyim çok dikkat et,benim doktor 14-9 olduğunda riskli oluyo dedi,arada idrar tahlili yaptırıp protein kaçağı var mı yok mu diye kontrol ettirmekte de yarar varmış ben de bu kontrole gitmeden önce yaptırıcam daha öncede 2kere yaptırmıştım çıkmadı bişey ama temkinli olmakta yarar var

Canım ya geçer bi an öncede rahat edersin İNŞALLAH,çok kötü oluyo bulantı biliyorum RABBİM yardımcın olsun...Gittiğin hastaneyi biliyorum eskiden Anadolu çınardı bende oraya bi kaç kere göz doktoruna gitmiştim,orda fiyatlar nasılmış ben ERDEM hastanesine gidiyorum sezeryan 1000tl:26:Sen evdeydin çalışmıyodun dimiii,yanlış hatırlamıyosam kaydını yenilemiştin:44:

PANADOL tatlım evet civil çok kalabalık oluyo hele hastasonları hareket edilmiyo nerdeyseBenim kocişte hayatta dayanamaz kalabalığaMAŞALLAH demek hiç çatlağın yok aman bundan sonrada olmaz İNŞALLAHBadem yağını kıllandırıyo demişlerdi sen de bi sorun yok herhalde dimiii:44:Bu arada ben tüpü Erdem hastanesinde yaptırmıştım hala da oraya devam ediyorum canım:26:

FİLORİNDA cım çok sağol tatlım,senide görmek çok güzelSen de hayırla miniklerine,erkeklerine kavuşursun İNŞALLAHNst fiyatı ayrı olarak ödenmiyo diye biliyorum ben, ama haftaya gittiğimde girince anca anlarım,o zaman özelden mesaj atarım sana tatlım

:))) o kendi zamanı gelince çıkmasını bilir annesi strese sokma kendini şimdiden
doğumu nasıl düşünüyorsun. Normal mi sezeryan mı ?

inşallah kendi çıkmayı biliyordur. çünkü normal doğum yapmak istiyorum ben. epidural normal yani :) ha bi de bu konuda tecrübesi/bilgisi olan var mı aranızda kızlar?

ben 29+4 üm... bende kendim hiç bişey içimde kaldı sanırırm yine kocaman bir liste yaptım ama bugün sadece deterjanlarını aldım kızımın Dalinden granül deterjan ve yumuşatıcı birde ilk paket bezimizi aldık en uygun METRO... Prima premium care beyaz paketi 64 lü 20,45 tl... bez açılışını yaptık bakalım :)))

sorma canım bende stres içindeyim okadar geriden gidiyorki alışveriş konusunda kaç haftalıksın sen

hiç strese sokma canım çünkü insanın gözünde eksik hiç bitmiyor malesef...

Ahh bir durabilsem canım kendimden bu yüzden bazen nefret ediyorum. Arada misafir geliyor ben stres yapıyorum aman herşey tam olsun yemek etraf falan filan... hiç kıymetini bilemedim şu günlerimin. Eşimde çok kızıyor bana söyle ben yaparım diyor ama ben fırsat vermiyorum ki adama ....

evet ben Avrupa yakasındayım... Evet özel hastanelerde fiyatlar çok uçuk. Ama benim özel sigortam var... gerçi limiti var ama yinede ocak ta yenileneceği için çok fazla birşey koymayız üzerine ... yoksa o olmasa bu fiyatlarda özel hastane biraz zor...

istediğin zaman çekmiyor mu Dr. 4 boyutlu resimi... bizim iki tane oldu ilki daha fasulye kadardı bizim Dr. istemeden kendi verdi bakalım birdahaki sefere vericek mi... Arkadaşım onun için başka yerde ekstra ücret ödedik demişti... bizimki kontrole dahil... evet çok az kaldı inş. 2 ay sonra kavuşacağız meleklerimşze.... ya ben kızımı iyice hayal eder oldum o günden sonra

bir son kontrolde idrar kontrolü yapmadı genelde her gittiğimde yapıyor. sordum yapalım mı diye. yok geçenkide temiz çıktı bu sefer yapmayalım dedi... benim geçen gün 14,5 - 9,3 oldu çok korktum ama sonra ölçtüm 13,5 olmuş...

evet zaten protein kaçagı, tansiyon artı ödemde eklenirse gebelik zehirlenmesine işaretmiş... bende ne zamandır buna takıyorum.... evham yaptım iyice bi dahakine yaptırıcam ....

Yok canım ya bizim doktorun ultrasonu 4boyutlu değil,onun için başka bi doktordan randevu almamız gerekiyo,bizde öncekini görüntüleme merkezinde çektirmiştik zaten,o yüzden istediğimizde çekilme durumu yok maalesef:44:
Gebelikte yaşanabilicek bütün olumsuzlukları yaşamış biri olarak RABBİM hepimizi gebelik zehirlenmesinden korusun diyorumİNŞALLAH hiç bi olumsuzluk yaşamadan kavuşuruz miniklerimize
Bebişin kıyafetlerini yıkamaya başlıycaksın sanırım,hadi bakalım kolay gelsin,bizimde ilk bezlerimiz hediye geldi,onlarda prima bakalım bebeişlerin popoları rahat etcek miii
Oda konusunda ne yapmıştınız siz oda aldınız mı yoksa beşik mi almıştınız:26:

inşallah kendi çıkmayı biliyordur. çünkü normal doğum yapmak istiyorum ben. epidural normal yani :) ha bi de bu konuda tecrübesi/bilgisi olan var mı aranızda kızlar?

ZAMANcım MAŞALLAH sana epidural normal istiyosun demek ki,tecrübem falan yok ama doğum öykülerinde arkadaşlar bahsetmişler epiduralden falan,memnun olanda var olmayanda RABBİM hepimizin gönlüne göre versinde istediğimiz gibi kolay,rahat olsun doğumlarımız İNŞALLAH

ben şimdilk beşik aldım canım
inş. şöyle yaza kadar idare eder bizi. Odasını kendi evimize gecince alcam. İnş. haziran gibi biticek...
evler aynı şimdide alabilirim ama kur sök yapmayalım diye. geçen hafta birde ikea daki e ucuz alt değiştirme masası aldım inş iyidir.
Beşiğimiz daha annemlerde getiremedim yüküm çok fazlaydı uçak almadı babam yılbaşında getirecek o zaman eklerim buraya ...

sen ne yaptın yerleştirdin mi bebişin odasını?? bizimde eşimin eski odasını kurmuştuk çoçuk odasına şimdilik o dolap a yerleştirdim eşyalarını...

PANADOLcum bizim doktorda sezeryan yapcak büyük ihtimalle,hatta geçen gitmemizde konuştuğumuzda ya ocağın sonunda ya da şubatın başında alırız dedi:44:Bakalım hepimiz için hayırlısı neyse öyle olsun

KELEBEK tatlım eğer kendi evinize geçicekseniz,odayı o zaman almanız en uygunu bence deBizimde park yatakların üstünde alt değiştirme ünitesi var ama bakalım işe yarıycak mı gerçi yaramasa da sorun değil yerde,kanepede bi yerde değiştiririz kuzumuzun altınıBeşik gelince resmini eklemeyi unutma:26:Aldığın alt değiştirmede umarım kullanışlı bişeydir

Bizim oda da henüz gelmedi dün aradım İNŞALLAH haftasonuna gelir falan dediler,bakalım bi gelsinde umarım ağır bi kokusu yokturda hemen yerleştirebiliriz eşyalarıOrda burda kaldı çocukcağızın eşyaları,yerleştirince üzerimden büyük bi yük kalkacak:26:

MAŞALLAH kuzunaaaKilosu gayet iyiymiş boyu kaç cm....Gerçi doktorlar genellikle boyunu söylemiyolar ama ultrason kağıdındakifl değerini 7ile çarpınce yaklaşık boyunu buluş oluyoz:44:Şeker falanda çıkmamış çok şükürİNŞALLAH herşey yolunda giderde istediğin gibi normal doğum yapabilirsin,ben de normalden korkanlardanım o yüzden doktor sezeryan diyince sevinmedim desemyalan olurrr

Hiç bişey almadınız mı tatlım,beşik,bikaç alt üst takım falan:44:Eşin iyi diyo,hoş söylüyoda çocukceğiz doğunca çıplak mı kalceeekkkSen yine bikaç parça ufak tefek bişeyler almaya çalış canım yaaa

Haftasonu sınavda başarılar, umarım sorular kolaydırda boşuna kayıt yeniletmiş olmazsın,gerçi tembel öğrenci olaraktan hiç çalışmamışsın ama doğumdan sonra iyice salarsın sen bu gidişleeee:44::26:Yok yok şaka yapıyorum vsen sınavlarıda verirsin miniğinide büyütürsün İNŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…