Şubatta doğum yapacaklar haydi geri sayımaaa:)))

Kıslaaaar kıslaaaar hanisiniz nerdesiniz,yavru kuşlar nasıl...Bizimkinin hareketler şekerim yükselmediği sürece gayet iyi,bazen şiddetli tekmelerimizde oluyo,ama insan bi müddet hareketlerini hissetmeyince baya telaşlanıyo..
Sizin eşler hissettiler mi hareketleri..Bizim kız inatçı babası konuşunca hareketi falan kesiyoooo:44:

Canım selammm benim işlerim yogundu çok giremedim dün gece yarısı yataktan düştüm sorma korkudan kalbim duracaktı gece wc kalkarken malum zorlanıyor insan küt diye yere düştüm öyle bir bagırdım eşimi yanımda buldum kafamı komidine vurmuşum çolk korktum sorma gitti dedim allah korusun dr. gedecektim baktım oğluşum hareketlendi oda korktu demekki sonra Allahım şükür dedim bugun hiç aklımdan çıkmadı korkuyorum yatmaya
seninde iyi olmana sevindim yemene içmene dikkat et canım insan istiyorki sürekli hareket etsin çok güzel duyguymuş hareketlerini hisetmek ben bolca sohbet ediyorum müzik dinletiyorum eşimle seve seve bir hal oluyoruz diyorum zor sahip olunca sanırım böyle oluyor:)))

selam bocukcum.. iyiyiz çok şükür... yavru kuş beni dün epey bi şaşırttı :) sabah uyandım karnım hop hop bi şişiyor bi iniyor ama aynı ritimde... elimi koydum, karnıma bişiler koydum aynı hop hop en az 15-20 dakika... çok telaşlandım Doktorumu aradım... ya hareket etmese bir dert etse bi dert ben anlamadım napıyor bu içerde böyle diye sordum... Dr. güldü ee hıçkırıyor annesi dedi.. iyide kaç dakika hıçkırır canım o kadar da değil dedim... bazen yarım saati bile geçer telaş etme dedi.. istersen gel dedi ama gitmedim... eee dün öyleydi minniğim bugünde pek nazlı zorla müzikle hareket ettiriyorum :) 2 hafta sonra kontrolum var ama çok özledik pazartesine almayı düşünüyorum...

bizim babamız 1 aydır falan hissediyor... hatta ilk hissettiğinde yataktan bir fırladı nasıl korktum noluyor diye... adam nasıl heyecanlıydı :))) attı valla attı sesimi duydu diye ama genelde babamıza naz yapıyoz... konuşuyo tık yok, sonra babası tv ye bakarken bi tepik atıyor :)) bazen balık gibi karnım böyle dalgalanıyor gibi...

bu arada bugün çamaşırlarını yıkamaya başladım.. 2 makine yarında 2 makinem var... sonra nevresim falan alcam onlar kaldı... mis gibi koktu heryer dalin almıştım deterjan... azıcık koymama rağmen çok güzel kokuyor... birde ben hepsini kısa programda yıkadım.. bilmem iyimi yaptım :))

çok çook geçmiş olsun aman dikkat et... bende zorlanmaya başladım yüksek ya... kanepede daha rahat yatıyorum ama onada eşim razı gelmiyor geçen gün uyuya kalmışım küstü :))
ben çok özlüyorum hareketlerini arada azalınca çiko falan yiyorum yatıyorum tekrar başlasın diye...
bizimki 2 tane ninni. 1tane mozart ve bi tanede çocuk şarkısında tepikleri artırıyor... nerden anlıyorsun diyorum bazen...

Kuzum boyunu bilmiyorum ya.Öyle önceden belli oluyor mu ya sezeryan mı normal mi?Ben doğum sırasında belli olur sanıyordum.Gerçi rahim uzunluğu kısalığı gibi bişiler etkiliyormuş sanırım, doktor sölemişti.İşallah sezeryan iyi olur kuzum senin için.

Hiç bişi almadık ya baya hiç bişi yiğenlerin kıyafetlerini aldım, yıkadım ütüledim.Bi de tulumla şort aldım o kadar.Neler neler beğeniyorum da son ay alcakmışız babamız öle diyo.bari hastane çıkısıyla, battaniye alıyım diyorum.

İki gündür derslere şöyle bir göz attım.Bencede doğumdan sonra hepten salarım ben. Ama çok sancımız var sizinde öyle oluyor mu karnım sanki çatlıcak gibi:26: Oturup rahat bi şekilde çözemedim soruları.

Aman aman şekerin yükselmesin ikinizde ii olun.
Sanırım hareket hissedilmedilmediğinde; her anne adayı panik oluyor
Benim eşim hissetti hareketini.Çok şaşırdı nasıl yani şimdi kızımmı diyo =)
Ee sizinkiler önceden hareketlenmişti benmkinin nazı banaymış demekki.Babaya hemen hissettirdi kendini

yaa benimde çok sancım oluyo canım. korkuyorum doğuracağım diye özellikle kasıklarımda ve belimde baya bi ağrı oluyo. senin sancın nasıl?

Bende subat annesi olacaktim nnasip olmadi Allahim yeniden nasip et sizlerde saglicakla kurtulun insAllah

geçmiş olsun ya Dr. a sordun mu sancılarını NST ye girdin mi? Sancıların nasıl? Benim karnımda sertleşme oluyor. çok sık oluyor ama öyle sancılı değil rahim kasılıyor gibi ama hemen geçiyor... sançı geceleri yatakta dönerken oluyor ama ilk aylarda da oluyordu o yüzden çok endişelendirmiyor beni hemen düz yatıyorum geçiyor zaten. Ama sen sancılarının sıklığını ve süresini bir gözlemle ve Doktoruna danış canım...

yaa benimde çok sancım oluyo canım. korkuyorum doğuracağım diye özellikle kasıklarımda ve belimde baya bi ağrı oluyo. senin sancın nasıl?

kaç haftalıksın canım... aman dikkat edin... bende dua ediyorum allahım ocağın ortasına kadar sabredelim ondan sonrası artık önemli değil.... inş ama meleklerimiz vaktinde gelir...
37 haftadan önce erken doğum sayılıyor ya ...

Bende subat annesi olacaktim nnasip olmadi Allahim yeniden nasip et sizlerde saglicakla kurtulun insAllah

amin sağolasın ... sanada çok geçmiş olsun. çok iyi anlıyorum seni bende ilk bebişimi 10 haftalıkken kaybettim... ama çok şükür Rabbim hiç aratmadan 3 ay sonra tekrar nasip etti... sanada eder inş. tez zamanda... demek ki hayırlısı böylemiş meleğin için... Allahım kimseye yokluğunu aratmadan nasip eder inş...

ya arkadaşlar bugün benim sakarlığım üzerimde... bebişimin eşyalarını yıkadım kuruttum. sıra ütüye geldi. yarısında yoruldum mu ne ütü elimden düştü... tam neyse yanmadım derken... koca göbüşüme değdirdim... tabi hamile t-shirt ü olamasına rağmen yukarıya kaymiş ve göbüş acık. yaktım göbeği... şuan 10 cm den fazla iz var ve derisi kalkmış yanıyor çok... hadı hem düşürdün hem yandın bide üstüne üstlük ütüyü bozdum.. ısınmıyor son kalanlarıda artık seyehat ütüsünle minicik şeyle ütüledim ((
hadi hepsini geçtim sabah babamız görünce bir ton laf edicek bide pazartesi dr. randevum var ona ne dicem
sinirden uyku muykuda kaçtı sabah oldu neredeyse

Ayyyy kelebeğim naptııııın yaaaaaa,içim cız etti,yanıyodur şimdi göbüşün...Gerçi bugün daha iyisindir herhalde ama yinede baya büyük bi tehlike atlatmıisınız...Hemen buz falan koysaydın,krem sürseydin...Şimdi nasılsın,eşin kızdı mı:26:Benim ki olsa durur durur konuşur,gerçi onlarda korktukları için söyleniyolar, ama sen böyle olsun istermiydinBakalım yarın doktorunuz ne diycek..Çok çokkkkk geçmiş olsun tatlım,RABBİM beterinden korusunnnDr bişey demez canım sen bilerek yakmadın yaaaaAma kendinden haberdar etmeyi unutma bizi

oğluuuuummm bebişkooooom, ya çok seviyorum ben bu çocuğu yaa. suratsız falan ama gene de çok seviyorum kızlar. kuşum bu benim kuşuuuummmm

bide oğluma bi kızkardeş yaparsam benden iyisi yook

çok geçmiş olsun canım yaa. allahın izniyle hiçbişey olmaz ama korkma sen. bende hep göbeğim açık geziyorum ama anne karnında hasta olabiliyorlarmış bebişler. hatta bronşit bile olabilirmiş. aman dikkat

NİLAYU canım eğer bebiş haftası dolmaya yakın doğum pozisyonu almamışsa,çatı muayenesinde çatının uygun olmadığı anlaşılırsa,bide benimki gibi şeker durumu varsa ve tüp bebekse sezeryan yapılmasına karar verilebiliyo:)Tabii herşey normalse en güzeli normal doğum umarım senin içinde gönlünden geçen gibi olur:))
Kıyafet konusunda da canını sıkma yeğenlerin kıyafetlerini almışsınız,bikaç parçada sen alırsan yeter İNŞALLAH...Ben de arkadaşımın kızının küçülenlerini aldım,sonuçta bebekler 2-3giymeden sonra boy attıkları için alınanlar hiç eskimiyo,o yüzden kıyafetlere aşırı para verilmesne karşıyım ben...Sizde ocak ortası başlarsınız bişeyler almaya,bu arada annenler size yakın mı oturuyolar:)))

Sancı konusunda da benim öyle pek sancım olmuyo ara sıra alttan bişeyler oluyo ama çabuk geçiyo çok şükür:))Doktor magnezyum falan vermişmiydi kullanıyomusun..Bu arada benim doktorum eğer karnın uzun müddet sertleşirse gel demişti,seninki de ara ara kısa sürelerle oluyosa sorun yoktur ama uzun sürerse temkinli ol tatlım:)))

ZAMANcım sancılarının aralıklarına dikkat et,çok sık değilse önemli değilmiş ama sık olursa doktora gitmek gerekirmiş:)))

GURBETGÜZELİ tatlım RABBİM tekrardan bu duyguyu yaşamanı ve tamamına ermeni nasip etsin İNŞALLAH:)))

KELEBEKcim öncelikle nasılsın diye sorıyım,umarım bi sorun yoktur randevunuz nasıl geçti,bizi haberdar etmeyi unutma,bak merak ediyoruz((((
Şimdi de gelelim şeker mevzusuna,tatlım eminönüne gitmek,dolaşmak zor olmaz diyosan tabi git ama aynıları nette de var...Ben şeker işini mevlüt zamanı gittigidiyordan halletmeyi düşünüyorum:)Gayet uygun şekerler var hem de hazır yapılmış,tabi umarım elimize gelcek olanlarda göründükleri gibi çıkarlar...

Tatlım mothercare de falan fiyatlar çok uçukkk,bence hiç gerek yok..Geçenlerde e-bebeğe gittik bi karyola bile 2000liraydı,yuuuh dedik çıktık...Bizim 1500e aldığımız takımda gayet güzel,bugün odamız geldi,yarın annemle,ablam gelcek yerleştircez İNŞALLAH:)))
Senin annengil uzaklardaymış ama bak torununun her bişeyini hazırladı ananesiiii:)))Anladığım kadarıyla bayramda sen gitmişsin,peki onların doğuma falan gelme durumu var mı yoksa yaza doğru muuuu:))))

oğluuuuummm bebişkooooom, ya çok seviyorum ben bu çocuğu yaa. suratsız falan ama gene de çok seviyorum kızlar. kuşum bu benim kuşuuuummmm

bide oğluma bi kızkardeş yaparsam benden iyisi yook

Ayyyyy neden acaba bı kıs bu çocuku çoook seviyooooo:26:Bulduuuuum annesi olduğun için olabilir miiiii:44:Bu arada Bismillah hele bi oğluşun doğsunda kızkardeşe daha zaman var yahuuuuuMAŞALLAH size,bu arada sizin son kilo durumu ne alemde,karyolanızı falan aldınız mı,en son konuştuğumuzda karar aşamasındaydın sankiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…