şubatta hamile kalanlar

slm usg sonucu dr.bişey görmüyorum dedi gayet normal oldugunu söyledı canım bakalım hayırlısı bana pek rahat ortam gibi geldi muaynane ortamı ama sonuçda prof.olması içimi rahatlatıyor Allah herkesin evladına sağlıklı sıhatlı kavusmasını nasip etsin...

slm usg sonucu dr.bişey görmüyorum dedi gayet normal oldugunu söyledı canım bakalım hayırlısı bana pek rahat ortam gibi geldi muaynane ortamı ama sonuçda prof.olması içimi rahatlatıyor Allah herkesin evladına sağlıklı sıhatlı kavusmasını nasip etsin...

sorun olmamasına çok sevindim insallah.sağsalim bebişlerimizi kucağımıza alacağız.

sevindim hrşeyin yolunda olmasına:)))))

başlığı görünce içim cız etti bende şubatta hamile kalmıştım ama boş gebelik olduğunu öğrendim keşke bende sizlerle bişileri paylaşabilseydimmm ama herşey kader kısmet Allah beterinden saklasın hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum.

et kızlar bende subatta hamıle kalmıstım ama benımde bebeğim düştü başlıgı gorunce çok garıp oldum ne guzel maşallah bebeklerınızın cınsıyetlerını bıle ogrenmıssınız allahım sağlıklı sekılde kucagınızada almanızı nasıp etsın ınsallah hepinizi şimdiden tebrık edıyorummm

busem bızım nasıp kısmet degılmıs canım her şerde bır hayır vardır boyle düşübelım dımıı
allahım bıgun bızde verecek bılıyorummm

et kızlar bende subatta hamıle kalmıstım ama benımde bebeğim düştü başlıgı gorunce çok garıp oldum ne guzel maşallah bebeklerınızın cınsıyetlerını bıle ogrenmıssınız allahım sağlıklı sekılde kucagınızada almanızı nasıp etsın ınsallah hepinizi şimdiden tebrık edıyorummm

busem bızım nasıp kısmet degılmıs canım her şerde bır hayır vardır boyle düşübelım dımıı
allahım bıgun bızde verecek bılıyorummm

canım herşeyi hayırlısı öncelikle kader kısmet tabiki birgün bizde anne olacağız inşallah sağlıklaa hemdee canım benim.:1hug:

teşekkür ederim kızlar arkadaşlar en kısa zamnda sizleride hamile olarak aramızda görmek istiyoruz kendinize iyi bakın teşekkür ederiz..

slm subat anneleri bende geldim uzun zamandır giremiyodum nasıl bebeişelr nasıl bizi sorarasanız cok iyiyiz benim de bir kızım bi oglum olucak inş... hayırlısından kucagımızada alırız

hoşgeldin angel ne güsel iii gitmesi bikız bi erkekde çok güzel hayırlı olsun buarada nsl bebişler gramları boyları falan angel sen 3lü tarama testi yaptrdnmı? benım dr.çoğul diye yaptrmadı detaylı usg girdm ama yaptran arkadaslar var çoğul oldugu halde neyse kendine bebişere ii bak..

naz ve busem tşklr kızlar ama sakın sizde üzülmeyin Allah herşeyin sabrını veriyor.bende ilk bebeğimi 19 haftalıkken kaybettim.ınş. sizlerinde en kısa zamanda tekrar hamile haberlerinizi alırız.

kızlar farklı bir dr.a gttim 236 gr.oğlum 13.6mm 206gr.12,9mm de kzım çıktı nsl sizce dr.normal diyo ama nette gebelık takıbınmden baktm boy kısa kıloda fazla cıkıyo birazıcık ayrıca öncekı dr.umun öbür dr.un dediğinin tersi ilaçları kesıyo ayrıca kan uyuşmazlıgı asısı için nezaman vurulduysaanz 12 haftada bir vurulkcaksınız diyo kuralmış böyle çelişkide kaldm anlıcagınız

kızlar farklı bir dr.a gttim 236 gr.oğlum 13.6mm 206gr.12,9mm de kzım çıktı nsl sizce dr.normal diyo ama nette gebelık takıbınmden baktm boy kısa kıloda fazla cıkıyo birazıcık ayrıca öncekı dr.umun öbür dr.un dediğinin tersi ilaçları kesıyo ayrıca kan uyuşmazlıgı asısı için nezaman vurulduysaanz 12 haftada bir vurulkcaksınız diyo kuralmış böyle çelişkide kaldm anlıcagınız

sen neden başka dr a gidiyorsunki insanın böyle kafası karışıyor işte.
seni hangi dr takip ediyorsa onun dediklerini yap bence dr değiştirmeyimi düşünüyorsun yada memnun değilmisin dr undan.

kzılar benim bebeklerde haftasına göre boyları iyi cıktı 14 haftada kilosu biri 100 gram digeri 101 gram cıktı

sen neden başka dr a gidiyorsunki insanın böyle kafası karışıyor işte.
seni hangi dr takip ediyorsa onun dediklerini yap bence dr değiştirmeyimi düşünüyorsun yada memnun değilmisin dr undan.

ewet doğru değiştirmeyi düşünüyorum dr.memnunum ama kartal da oturuyorum beşiktaşa gidiyorum zorlanıyorum ilerleyen aylarda dahada zor olcak ayrıca doğum için erken doğum olabılır dıye kuvez için ssk ıle anlasması olan özel bir hastanede dr.um dışardan gelerek yaptırmasını ıstıyorum özel muaynaneye gidip ssk ıle anlasmalı özel hastanede dr.um gelerek yaptırması için çünkü küvezleri soruştrdum 1000-1500 ytl arası değişiyor geceliği sen nereye gidiyorsun canım

ewet doğru değiştirmeyi düşünüyorum dr.memnunum ama kartal da oturuyorum beşiktaşa gidiyorum zorlanıyorum ilerleyen aylarda dahada zor olcak ayrıca doğum için erken doğum olabılır dıye kuvez için ssk ıle anlasması olan özel bir hastanede dr.um dışardan gelerek yaptırmasını ıstıyorum özel muaynaneye gidip ssk ıle anlasmalı özel hastanede dr.um gelerek yaptırması için çünkü küvezleri soruştrdum 1000-1500 ytl arası değişiyor geceliği sen nereye gidiyorsun canım

anladım canım.... ozaman araştır ve iyi bir dr git bari
ben hala memoriala gidiyorum oraya devam edeceğim şimdilik memorial ın etilerdeki polikliniğinde gebe takipleri yapılıyo oraya gidiyorum

kızlar bebişlerin hareketlerini hissetmeye basladınız mı

evet ben hissediyorum artık hihoyyythihoyyyt
hissettiğim anda kalbim duracakmış gibi oluyo çok heyecanlanıyorumsenağlama
Rabbime çok şükür bu heyecanı bu mutluluğu yaşattı inş. kucağımıza almayıda nasip eder.:Saruboceq:

kızlar nerelerdesiniz kayboldunuz yine
ben yarın çapaya gidicem inş. iyi haberlerle gelirim benim için dua edin amniyosenteze gerek kalmaz inş.

Back
X