Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm usg sonucu dr.bişey görmüyorum dedi gayet normal oldugunu söyledı canım bakalım hayırlısı bana pek rahat ortam gibi geldi muaynane ortamı ama sonuçda prof.olması içimi rahatlatıyor Allah herkesin evladına sağlıklı sıhatlı kavusmasını nasip etsin...
slm usg sonucu dr.bişey görmüyorum dedi gayet normal oldugunu söyledı canım bakalım hayırlısı bana pek rahat ortam gibi geldi muaynane ortamı ama sonuçda prof.olması içimi rahatlatıyor Allah herkesin evladına sağlıklı sıhatlı kavusmasını nasip etsin...
et kızlar bende subatta hamıle kalmıstım ama benımde bebeğim düştü başlıgı gorunce çok garıp oldum ne guzel maşallah bebeklerınızın cınsıyetlerını bıle ogrenmıssınız allahım sağlıklı sekılde kucagınızada almanızı nasıp etsın ınsallah hepinizi şimdiden tebrık edıyorummm
busem bızım nasıp kısmet degılmıs canım her şerde bır hayır vardır boyle düşübelım dımıı
allahım bıgun bızde verecek bılıyorummm
slm subat anneleri bende geldim uzun zamandır giremiyodum nasıl bebeişelr nasıl bizi sorarasanız cok iyiyiz benim de bir kızım bi oglum olucak inş... hayırlısından kucagımızada alırız
kızlar farklı bir dr.a gttim 236 gr.oğlum 13.6mm 206gr.12,9mm de kzım çıktı nsl sizce dr.normal diyo ama nette gebelık takıbınmden baktm boy kısa kıloda fazla cıkıyo birazıcık ayrıca öncekı dr.umun öbür dr.un dediğinin tersi ilaçları kesıyo ayrıca kan uyuşmazlıgı asısı için nezaman vurulduysaanz 12 haftada bir vurulkcaksınız diyo kuralmış böyle çelişkide kaldm anlıcagınız
sen neden başka dr a gidiyorsunki insanın böyle kafası karışıyor işte.
seni hangi dr takip ediyorsa onun dediklerini yap bence dr değiştirmeyimi düşünüyorsun yada memnun değilmisin dr undan.
ewet doğru değiştirmeyi düşünüyorum dr.memnunum ama kartal da oturuyorum beşiktaşa gidiyorum zorlanıyorum ilerleyen aylarda dahada zor olcak ayrıca doğum için erken doğum olabılır dıye kuvez için ssk ıle anlasması olan özel bir hastanede dr.um dışardan gelerek yaptırmasını ıstıyorum özel muaynaneye gidip ssk ıle anlasmalı özel hastanede dr.um gelerek yaptırması için çünkü küvezleri soruştrdum 1000-1500 ytl arası değişiyor geceliği sen nereye gidiyorsun canım
kızlar bebişlerin hareketlerini hissetmeye basladınız mı