Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canancm nslsn gttinmi? çapaya nasıl geçti umarım herşey yolundadr amnıyosenteze gerek kalmaz tatlm
kızlar bende eskı dr.uma gttim bugun kontrol etti 3yıl öncede rutın kontrol için gidiyodum sonra bu olaylar cıkınca ayrılmış ara vermiştim bugun bebişlerime yenıden gördm haftalarına göre ağırlar biraz ama durumları çok iii şükür oğlum 310 kızım 260 gr.bakalım şimdilk yolunda doğum içinde medipolu düşünüyorz dr.um dısardan özel gelıcek kuvez içinde sigorta karsılıyo gideniniz veya cevrenz de orda doğum yapanlar varmı??
canım dün amiyosentez yapıldı salı günü sonucunu alıcam hızlandırılmış yaptırıyoruz bir ay beklememk için.inş. sonuçlarım iyi çıkar dualarınızı eksik etmeyin canlarım
iiiyim canım çok sevindim ii çıkmasına en azından rahat etmişsindir gözün aydın.
Buarada rahım ağzı uzunluguna benım dr.um hiç bakmadı bu zamana kadar yanı bana bişey söylemedi aşadan bakılıyo dımı? cmt.kontrolum var sorsammı? acaba,kültür falan bu kondada bana bişey söylemediler[/QUOT
saol canım tşk ederim.
evet uzunluğa alttan bakılıyo benim ilk hamileliğimde düşük olduğu için dr herseferinde bakıyor benim rahimağzı uzunluğuma. birde şimdi o tahlillerin yapılma zamanıymış erken doğum tehlikesine karşı
mrb.kızlar cmt.kontrolum vardı dr.um yatak verdi doğuma kadar erken doğum başlangıç belırtılerım varmış vajınadan kasılmam oluyoduya onu söyledm nst ye bagladı bişey çıkmadı rahım açılması varmı?diye baktı yumuşamış şuan açılmada yok ama olablrmiş progesteron hapa geri döndüm annemdeym yatıyorum sadece arada ev içinde dolaş dedi hayırlısıyla 28 haftaya gelsem şimdi olrsa bebişlerimi yaşatıcak teknolojı yok enaz 7ay olsalr rahatlıcam biraz...
mrb.kızlar cmt.kontrolum vardı dr.um yatak verdi doğuma kadar erken doğum başlangıç belırtılerım varmış vajınadan kasılmam oluyoduya onu söyledm nst ye bagladı bişey çıkmadı rahım açılması varmı?diye baktı yumuşamış şuan açılmada yok ama olablrmiş progesteron hapa geri döndüm annemdeym yatıyorum sadece arada ev içinde dolaş dedi hayırlısıyla 28 haftaya gelsem şimdi olrsa bebişlerimi yaşatıcak teknolojı yok enaz 7ay olsalr rahatlıcam biraz...