- 23 Ocak 2024
- 742
- 513
- 23
- Konu Sahibi mavms yesl
-
Hurma yeme rahim kanalını genişletiyor dikkat etBen bol bol ceviz kayısı ve hurma tüketiyorum bal ve pekmez kaşıklıyorum birde avakado aldım yarım yarım kullanicam hergun
Haftada 3 balık harika fikirmiş birde kefir hiç sklima gelmemişti hemen alıcam
Aaaa gerçekten mii zararlı mıHurma yeme rahim kanalını genişletiyor dikkat et
Evet genelde doğuma yakın yerler hurmayı dikkat et canımAaaa gerçekten mii zararlı mı
Ayy iyiki söylediniz yaa çok üzüldüm şuan insallah birsey olmamistirEvet genelde doğuma yakın yerler hurmayı dikkat et canım
İnşallah sen avakado kabak çekirdeği vs ye ceviz falanAyy iyiki söylediniz yaa çok üzüldüm şuan insallah birsey olmamistir
Hurma yenmemesi gerekiyormuş canım bilgin olsun yukarıda yazan O OLENA MIRA sayesinde öğrendimBenim de aklıma hurma gelmemişti severim aslında ben de tüketeyim
Ay çok sagolunHurma yeme kayısı ye
Rica ederim canım ben de gebe bir arkadaşımdan duymuştum genelde drler doğuma yakın zamanda yedirirmiş doğum kolay geçsin diyeAy çok sagolunsöylemeseniz haberim olmayacaktı
Canım belirti arama belirti tarzı olan süreçler genelde riskle sonuçlanıyor benim merkezde öyle dediler belirti tarzı birşey yoksa sağlıklı ilerliyor demek kaçıncı gün embriyosuŞuan transferimin 7. Günü kendimde sürekli belirti arıyorum ama hiç bir belirti yok olmaması daha mı iyi bilemedim ki sizce kızlar
Yaa cok sevindim cok iyi bir hekim ilgili baya. amin insallah allah hepimizin yüzünü güldürsün cok zor bi surec.Merhaba hayırlsı olsun umarım bebeğiniz tutunur cnm
Benim doktorum da alper bey ptesi 10 şubat ta transferim var. Rabbim bütün kaderdaşlarımın yüzüne baksın
Brmde beğendim cnm naif ilgili. Her sorumuzu cevaplıyor sıkılmadan bıkmadan. İçini rahatlatıyor insanın. Bu da bizim için önemli kafanın rahat olmasıYaa cok sevindim cok iyi bir hekim ilgili baya. amin insallah allah hepimizin yüzünü güldürsün cok zor bi surec.
5. Gün 2 embriyo transfer oldu canımCanım belirti arama belirti tarzı olan süreçler genelde riskle sonuçlanıyor benim merkezde öyle dediler belirti tarzı birşey yoksa sağlıklı ilerliyor demek kaçıncı gün embriyosu
Sen ne zman transfer oldun5. Gün 2 embriyo transfer oldu canım
İnşallah sağlıkla turunur sana annesi5. Gün 2 embriyo transfer oldu canım
Ben 4 Şubat 5.gün embriyosu transfer oldum 1 taneSen ne zman transfer oldun
İnşallah hepimizin sımsıkı tutunurlarBen 4 Şubat 5.gün embriyosu transfer oldum 1 tane
Merhaba bende aynı şekilde 5.gun iki tane embriyo. Ne zaman transfer oldunuz nedir durumlar sizdeSen ne zman transfer oldun
Merhaba bende aynı şekilde 5.gun iki tane embriyo. Ne zaman transfer oldunuz nedir durumlar sizde5. Gün 2 embriyo transfer oldu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?