Sübyan muskası yazdıracak olanlara bir uyarım var her hocaya güvenmeyin...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.215
7.021
398
Duymuşsunuzdur sübyan deden bir varlık kimi zaman düşük yaptırırmış kimi zaman da düşük riski oluştururmuş.Buraya da yazmışsın cumartesi günü lekelenmem olmuştu acile gittik somra kendi doltoruma gözükmüştüm prıgestan başlamıştı her ihtimale karşı.Eşimin arkadaşının bir tanıdığı hoca varmış eşim aldı beni ona götürdü hoca annemin adını sordu vs bilindik şeyler sordu sende sübyan var annende de varmış hatta annen düşük yapmış ya da çocuk aldırmış dedi(böyle bişey asla yok olsa annem bilirdi anneme tekrardan sorduğumda böyle bişey olmadı dedi) hayır böyle bir şey yok dedim olmuş olmuş dedi.Bazılarını bildi bazen de hiç olmayan bir kaç şey daha söyledi.Bizden 17 litre her başka camiden alınacak su 15 litre sirke 10 kilo tuz ceylan derisi safran misk vs.istedi sayfalarca şeyler yazdı bunları yapacaksın bunları yapacaksın dedi toplanan suyla eşinle aynı leğende banyo yapacaksın dedi o kadar çok şey söyledi ki çoğu aklıma bile gelmiyor, yani muska yazmazsam bunları yapmazsan düşük yaparsın demeye getirdi.Söylediği malzemeleri hesapladığımızda en az 500 600 liralık masraf çıktı.Hoca Allah günah yazmasın da nursuz biriydi hiç içime sinmedi.Sonra ben bunu kayınvalideme söyledim o da eşimi muska yazan normal cami hocasına götürdü muska için hocaya anlatmış böyle böyle diye sen onlara bakma saçmalamış demiş sağolsun bize muska yazdı bol bol ayetel kürsi nas felak okumamı tembihlemiş namazını bırakmasın okusun sadece muska bi işe yaramaz önemli olan dua etmek ibadet etmek Allah yolundan gitmek demiş.Biz o hocaya gitsek belki de yarım hoca bizi dinden edecekti arkadaşlar dikkat edin çocuk sahibi olalım derken bir ton günaha girmeyelim sizlere de ders olsun diye yazdım bunu(bu tür konular açmak yasaksa kaldırılabilir başıma geldi kimse sahte hocalara inanmasın diye yazmak istedim)

Hanımlar,
dini içerikli konular yasaktır, ayrıca bu tip ümmü sübyan, cin musallat oldu vb konular açmayınız, insanlar korkuyor, tedirgin oluyor.

Bebek sahibi olmak isteyen herkes dilerim hasretle bekledikleri bebeklerine kavuşurlar, doktor tedavisi dışında inançlarınız gereği dini bir takım yollara başvurmanızı da anlarım, insan çare nereden gelecekse deyip her yolu deneyebilir lakin rica ediyorum Allah'la aranıza aracı koymayın, Allah'tan dileyin, Allah'tan isteyin, kimsenin duası sizin kendinize edeceğiniz dualardan daha güçlü ve içten olamaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back