• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Suç benim mi?

Suc mu? Her gorustugumuzle evlenmek zorunda degiliz. Sen mesela eski sevgilini kiskandirmak icin gorussen ya da sevmeden, bitirecegini bilerek gelecek icin umut versen hatali olursun. Bu durumda suclu kimse yok.

şu kısmı anlamadım. ona karşı içinizde bazı negatiflikler oluşmaya başladıysa ve siz bunları gördükçe ona karşı hala nasıl sıcak ve belli etmez davranabildiniz.
bende bunu anlamıyorum.
eğer ben birinin olmayacak davranışını görmeye başladıysam hemen zaten belli ederim. bunu içimde tutup da karşı tarafı hala ölçüp tartmaya devam etmem.
sonuçta adam sizin bu kadar negatif düşündüğünüzü anlayamamış ki bu kadar gelecek ile ilgili planlar yapmış.
suçlusun diyemem. ancak sadece bu şekilde nasıl davranabildin onu anlamadım. olmayacağını düşündüğüm insanla iletişim kurmak bana zulum gelir de.
Hayır başta olacak gibiydi. Olumsuz bi şey düşünmüyodum sıcak davrandığım zaman. Sonra yavaş yavaş anladım ve zaten soğuk değil de mesafeli hep bir adım geride durdum karşılık vermedim söylediği şeylere geçiştirdim vs. Ama benim sıcak davranışım bile pek sıcak değilken son zamanlardaki mesafeli duruşum emin olun yeterli olmuştur

Suc mu? Her gorustugumuzle evlenmek zorunda degiliz. Sen mesela eski sevgilini kiskandirmak icin gorussen ya da sevmeden, bitirecegini bilerek gelecek icin umut versen hatali olursun. Bu durumda suclu kimse yok.
Çok teşekkür ederim. Ben de böyle düşünüyodum ama birkaç arkadaşım şaka yollu imalarda bulununca nerde yanlış yaptım acaba dedim.

Back
X