Sakinleşmiş halde durumu anlatmak istiyorum.Anıl adında 20 yaşında arkadaşımın yeğeni olan bu çocuk evli kızın adı yaren.İkisi de 20 yaşında 2 çocukları var.Ben Anıl'la 2 yıldır tanışıyorum.Yaren benim Anıl'dan hoşlandığımı falan düşünüyormuş.Tabi ortada böyle bişey yok neden böyle düşündüğünü de sonradan anladım(Anıl benle olan mesajlarını konuşma bitince siliyormuş.Haliyle Yaren de bu durumu yanlış algılıyormuş)Son konuşmamız da Anıl mesajları silmemiş Yaren de konuşmanızı istemediğim halde neden böyle yapıyorsunuz demiş kavga etmişler.Kavga esnasında yanlarında Sultan adında bir kız arkadaşı varmış Yaren'in yakın arkadaş olduklarından benim yuva yıktığımı düşünüp gidip kendi kafasına göre numaramı sosyal medyada uygunsuz ithamlarla paylaşmış.Bu durumdan ne Yaren'inne Anıl'ın haberi yokmuş (Ben aradığımda fark edildi.Yaren bana kısaca 'Benim 2 kızım var böyle birşey onlarında başına geleblir neden yapayım ? dedi. ) Suç duyurusunda bulundum Anıl ve Yareni de şahit olarak yazdırdım kendi ricalarıyla. Yani adli süreç başladı sosyal medyada paylaşılan ilan savcılık aracılığıyla kaldırıldı.Ben bekarım bu arada umarım tüm sorularınızı cevaplayabilmişimdir.Özür dilerim sinir anı insanlar ne yaptıklarını bilemiyorlar.İlk telefonu açtığımda 'Saat'in kaç lira?' diye sorunca bende can havliyle buraya sarıldım çünkü hiç suç duyurusunda bulunmamıştım.Nasıl olucağını sormak istedim sadece.