• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Suç Duyurusunda Bulunucam

Ne kadar gerizekalı akıl fukarası insanlar var ya o kızın habersiz olduğunu hiç sanmıyorum işler sarpa sarınca kıvırmış. Çok uğraşmadan halledilmesine sevindim geçmiş olsun canım Allah olgun karakterli insanlarla karşılaştırsın hepimizi
Bende siz gibi düşünmüştüm ama ben aradığım zaman haberi olmuş.Şuan şikayet dilekçesinde benim tarafımda şahit olarak yazıldılar bana destek olmak için.Dağıtan kız yok ortada ifade için bulacaklar haber bekliyorum bende.

Bende siz gibi düşünmüştüm ama ben aradığım zaman haberi olmuş.Şuan şikayet dilekçesinde benim tarafımda şahit olarak yazıldılar bana destek olmak için.Dağıtan kız yok ortada ifade için bulacaklar haber bekliyorum bende.
neden ortada değil ,o sizden 7 yaş küçük arkadaşınızın karısının inanın her şeyden haberi vardır...bu konu netliğe kavuşunca bu insanlarla ilişiğinizi de kesin.

Bence hepsinin haberi var. Olayların bu kadar büyüyeceğini düşünememişler. Ergen daha hepsi. İş büyüyünce yaren haberim yok diyerek kendini aklıyor bence.

O kız ortaya çıkınca muhtemelen haberi vardi yalan söylüyor diyecek. Bence de haberi var ama size şahitlik etmeleri iyi olmuş. Gözleri korkmuştur. Kimsenin sizin onurunuzla oynamaya hakkı yok. Umarim hakkınızı alırsınız. Maddi, manevi tazminat talep ettiniz mi?

O kız ortaya çıkınca muhtemelen haberi vardi yalan söylüyor diyecek. Bence de haberi var ama size şahitlik etmeleri iyi olmuş. Gözleri korkmuştur. Kimsenin sizin onurunuzla oynamaya hakkı yok. Umarim hakkınızı alırsınız. Maddi, manevi tazminat talep ettiniz mi?
Ettim şuan Yarenlede görüşüyorum defalarca özür diledi.Aslında güzel kalbi var yaşının verdiği bir fevrilik olduğunu hergün anlıyorum.

Bence hepsinin haberi var. Olayların bu kadar büyüyeceğini düşünememişler. Ergen daha hepsi. İş büyüyünce yaren haberim yok diyerek kendini aklıyor bence.
Kalbi çok güzel bir kız haberi olsa bile bişey diyemedim.Artık mahkeme de Sultan'ıda görücem bakalım

Ettim şuan Yarenlede görüşüyorum defalarca özür diledi.Aslında güzel kalbi var yaşının verdiği bir fevrilik olduğunu hergün anlıyorum.

Bilmiyorum ya. Bir insan bu kadar kötü olmayı düşünebiliyorsa yaptığının bedelini de ödemek zorunda bana göre. Kıskançlık filan olabilir ama karşıdaki kişiyi küçük düşürmeye çalışmak, zarar vermek başka konu. Allah korusun sizin başınıza bir şey gelseydi ne olacaktı? Her taraf sapık kaynıyor. Bugün numaranızı dağıtan yarin adresinizi de dağıtır. Lütfen o şahsa da acıyıp davadan vazgeçmeyin.

Ben de en son aciklamada anladim. Ilk okudugumda senin esin senden kucuk 20 yasinda biriyle iliskin var diye dusunuyor sandim.

Ayrica ister 7 ister 17 yas olsun esi istemiyorsa ne konusun ne mesajlasin. Bos yere herkesin huzuru bozulmus.

Son düzenleme:
Kalbi çok güzel bir kız haberi olsa bile bişey diyemedim.Artık mahkeme de Sultan'ıda görücem bakalım

Sakın sana iyi davranmaları ya da yaşlarının küçük olması kalbini yumuşatıp davandan vazgeçmene sebep olmasın. Ben de arkadaşlar gibi yarenin bilgisi dahilinde yapıldığını düşünüyorum.

Konunun basinda karisik diye anlamadim
Sondasinda tekrar yazmissiniz yine anlamadim
Genel olarak anlayamadim yani , anlasilmiyor yazdiklariniz

Bilmiyorum ya. Bir insan bu kadar kötü olmayı düşünebiliyorsa yaptığının bedelini de ödemek zorunda bana göre. Kıskançlık filan olabilir ama karşıdaki kişiyi küçük düşürmeye çalışmak, zarar vermek başka konu. Allah korusun sizin başınıza bir şey gelseydi ne olacaktı? Her taraf sapık kaynıyor. Bugün numaranızı dağıtan yarin adresinizi de dağıtır. Lütfen o şahsa da acıyıp davadan vazgeçmeyin.
Davadan kesinlikle vazgeçmeyeceğim zaten kesinlikle o gün yaşattıklarının bir bedeli olacak.

Sakın sana iyi davranmaları ya da yaşlarının küçük olması kalbini yumuşatıp davandan vazgeçmene sebep olmasın. Ben de arkadaşlar gibi yarenin bilgisi dahilinde yapıldığını düşünüyorum.
Davadan ne olursa olsun vazgeçemem yani hayatım boyunca o travma gitmiycek benden sonuçtaa ne kadar ağladım ve ne kadar kriz geçirdim bilmiyorum.

Sakinleşmiş halde durumu anlatmak istiyorum.Anıl adında 20 yaşında arkadaşımın yeğeni olan bu çocuk evli kızın adı yaren.İkisi de 20 yaşında 2 çocukları var.Ben Anıl'la 2 yıldır tanışıyorum.Yaren benim Anıl'dan hoşlandığımı falan düşünüyormuş.Tabi ortada böyle bişey yok neden böyle düşündüğünü de sonradan anladım(Anıl benle olan mesajlarını konuşma bitince siliyormuş.Haliyle Yaren de bu durumu yanlış algılıyormuş)Son konuşmamız da Anıl mesajları silmemiş Yaren de konuşmanızı istemediğim halde neden böyle yapıyorsunuz demiş kavga etmişler.Kavga esnasında yanlarında Sultan adında bir kız arkadaşı varmış Yaren'in yakın arkadaş olduklarından benim yuva yıktığımı düşünüp gidip kendi kafasına göre numaramı sosyal medyada uygunsuz ithamlarla paylaşmış.Bu durumdan ne Yaren'inne Anıl'ın haberi yokmuş (Ben aradığımda fark edildi.Yaren bana kısaca 'Benim 2 kızım var böyle birşey onlarında başına geleblir neden yapayım ? dedi. ) Suç duyurusunda bulundum Anıl ve Yareni de şahit olarak yazdırdım kendi ricalarıyla. Yani adli süreç başladı sosyal medyada paylaşılan ilan savcılık aracılığıyla kaldırıldı.Ben bekarım bu arada umarım tüm sorularınızı cevaplayabilmişimdir.Özür dilerim sinir anı insanlar ne yaptıklarını bilemiyorlar.İlk telefonu açtığımda 'Saat'in kaç lira?' diye sorunca bende can havliyle buraya sarıldım çünkü hiç suç duyurusunda bulunmamıştım.Nasıl olucağını sormak istedim sadece.

Neyse ucuz atlatmışsınız ama yine de evli biriyle ne kadar yakın da olsanız eşiyle samimi değilseniz mesajlaşmayın hatalı olduğunuzdan kötü niyetli olduğunuzdan değil kadınlar kıskançtır ve bunu engelleyecek hiç bişey elimizden gelmez ben de bekarım eniştemi facemden engellemişliğim var abidik gubidik kendince espiri yapıyordu ama sonunda suçlu olan ben görülecektim o yüzden bastım engeli hiç te umrumda değil

arkadasinizin yegeni ile sık sık mesajlasiyor musunuz anlayamadim o kismi? yani sizin arkadasiniz degil. e karisinin da rahatsiz oldugunu biliyorsaniz neden iletisim kurmada israrci oldunuz o kismi da anlamadim???

Anıl la Yaren in haberi gerçekten yok mu acaba? Arkadaşını satıyor da olabilir. Ne bileyim o Sultan denen kız sizin numaranızı diğer ikisinden birinden aldı sonuçta...

Back
X