• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Suç Duyurusunda Bulunucam

Karısı böyle bişey yapmadım ben dedi anlattığına göre arkadaşı kendi kafasına göre dağıtmış bana kızıp yani orasını tam anlamıyla bende çözemedim
Cevapladın mı bilmiyorum ,konuyu anlamak için sayfaları karıştırıyorum daha :)

Numaranı dağıtan kız nerden bulup da dağıtıyor ? problem sebebi adamın eşi dağıtmış ,kocasının tepkisinden korkup kendini aklamaya çalışıyor .direkt savcılığa suç duyurusunda bulun .bu nasıl bir terbiyesizlik? ! Azıcık kivrandir şunları ..

Anlaşılmıyorr

Arkadaş evli karşı tarafta evli mahalleden yahut iş yerinden tanışıyorlar büyük ihtimalle birbirlerine bayram sms'i atmışlar çocugun eşi görünce delirmiş bayanın numarasını sosyal medyalardan hayat kadını gibisine dagıtmış onu söylüyor

E be arkadaşım madem kıskanıyor konusmayıver görüşmeyiver insanların huzurunu kendş huzurunu ne bozuyorsun cok mu lazım o çocuk sana bana abla diyor bende eşime diyordum kardeşim gibisin diye :)

Arkadaş evli karşı tarafta evli mahalleden yahut iş yerinden tanışıyorlar büyük ihtimalle birbirlerine bayram sms'i atmışlar çocugun eşi görünce delirmiş bayanın numarasını sosyal medyalardan hayat kadını gibisine dagıtmış onu söylüyor

E be arkadaşım madem kıskanıyor konusmayıver görüşmeyiver insanların huzurunu kendş huzurunu ne bozuyorsun cok mu lazım o çocuk sana bana abla diyor bende eşime diyordum kardeşim gibisin diye :)

Bayram mesajı ile kıskanılır mı yahu

bir çocuk var benden 7 yaş küçük abla diyo bana bende kardeşim diyorum kız israrla benim ona yan gözle baktığımı söylüyor bu arkadaş evli dün bayramlaştık telefondan sadece yazışmaları görmüş kız sabah beni aradı ileri geri konuştu ses etmedim küçük diye kapattım telefonu kızda 7 yaş küçük arkadaşına anlatıyo kız durumu arkadaşıda benim numarmı sosyal medyada terbiyesiz bir biçimde dağıtın diye paylaşıyor şikayet edicem sabah savcılığa kopyaladım ama burda daha net sanırım sinirden delirmek üzereyim
kız kim
neden böyle iftira atıyor
kız hangi arkadaşına anlatıyor
sizin numarayı dağıtan hangisi
eşim demişsiniz o nerde niye inanmıyor size yazım diliniz facia yaaaa

bir çocuk var benden 7 yaş küçük abla diyo bana bende kardeşim diyorum kız israrla benim ona yan gözle baktığımı söylüyor bu arkadaş evli dün bayramlaştık telefondan sadece yazışmaları görmüş kız sabah beni aradı ileri geri konuştu ses etmedim küçük diye kapattım telefonu kızda 7 yaş küçük arkadaşına anlatıyo kız durumu arkadaşıda benim numarmı sosyal medyada terbiyesiz bir biçimde dağıtın diye paylaşıyor şikayet edicem sabah savcılığa yukarıya sinirle karman çorman yazmışım birde burdan okursanız biraz gerginim bugün her telefonu açan teklifle geldi hiç bukadar kötü olmamıştım
şimdi anladım
bence numaranızı değiştirin bir an önce

Simdi 7 yas küçük olan evli ve sizin kardes dediginiz cocuk mu? Onun esi olan kiz mi? Yoksa bu genc ciftten daha da genç olan arkadas mi?

Hangisi resit degil?

bir çocuk var benden 7 yaş küçük abla diyo bana bende kardeşim diyorum kız israrla benim ona yan gözle baktığımı söylüyor bu arkadaş evli dün bayramlaştık telefondan sadece yazışmaları görmüş kız sabah beni aradı ileri geri konuştu ses etmedim küçük diye kapattım telefonu kızda 7 yaş küçük arkadaşına anlatıyo kız durumu arkadaşıda benim numarmı sosyal medyada terbiyesiz bir biçimde dağıtın diye paylaşıyor şikayet edicem sabah savcılığa kopyaladım ama burda daha net sanırım sinirden delirmek üzereyim
Adamın eşi suçlayınca neden ses etmiyorsun kabullenmişsin resmen

Ne takildiniz anlatim şekline.
Anlasimayacak bişi gormedim.
Bı okuyusta anlaşılıyor zaten.

Kadın zaten sinirli. Bı öfkeyle gelip burdan yardım istiyor. Derman olmaya çalışmak yerine ne yazdın diye yüzlerce kez soruluyor.
Anlamadıysanız çıkın.

Gelelim cevaba.
Bu durum bir suçtur.
Kimse sizin numaranızı internette yada başka bir yerde uygunsuz sekilde yayamaz.
Sinirim geçince belki suç duyurusunda bulunmam diyorsunuz ama yanlış yaparsınız.

Böyle insanlara haddini bildirip, kafalarına gore racon kesemeyeceklerini ogretmeklazim ki başka birilerinin daha canını yakamasinlar.

Siz belki bu durumdan kurtulursunuz fakat böyle bir olay başka insanlarda başka sonuçlar dogurabilir.

Ülkemizde cahil insan çok. Namus bekçisi çok.
Tore cok, kadinlari öldüren çok.

Bu yüzden susmayin.
Kotuluge ses çıkarmamakta kotuluktur.
Çok teşekkür ederim.O gün ellerim titriyordu bu yaşıma kadar hiç böyle birşey yaşamadım.Bir kadına en ağır hakaretti yaşadıklarım.Telefonu açtığımda karşı tara saatin kaç para diye sorunca ne yapacağımı şaşırdım.Şikayet dilekçemi hazırladım ve savcılığa bildirdim bu arada çocuk ve eşi de kendilerini şahit olarak yazdırmamı istediler.Onlardan habersiz yapıldığını fark ettim.Medeni insanlarız diyip konuşmak istediler.Birlikte kahve içip sorunun bir anlık sinir olduğunu anlatılmaması gerektiğini, aile arasındaki sorunların aile içinde kalması gerektiğini sakinleşince anladıklarını söylediler. Kızın arkadaşı kendi kafasına göre yuva yıkıyor bu kız intikamınızı alıcam diyerek yapmış.

Eğer sizi tekrar arayan olursa numaranızı nereden aldığını sorun. İnternet sitesi derse sitenin adresini isteyin. Veya (atıyorum) otobüs durağında yazıyor derse hangisi olduğunu sorun.
Sonra bu bilgilerle savcılığa şikayete gidin.
Sosyal medyada gerçek adımı yazmadan ilan vermiş şahıs.İlanın ss'ini gönderdi yardımcı oldu arayanlardan birisi onuda şikayet dilekçesiyle götürdüm kaldırıldı hemen.

Sosyal medyada gerçek adımı yazmadan ilan vermiş şahıs.İlanın ss'ini gönderdi yardımcı oldu arayanlardan birisi onuda şikayet dilekçesiyle götürdüm kaldırıldı hemen.
Ne kadar gerizekalı akıl fukarası insanlar var ya o kızın habersiz olduğunu hiç sanmıyorum işler sarpa sarınca kıvırmış. Çok uğraşmadan halledilmesine sevindim geçmiş olsun canım Allah olgun karakterli insanlarla karşılaştırsın hepimizi

Bir olay daha kötü anlatılamazdı hem de defalarca sorulmasına rağmen aynı şeyler yazılarak :KK43:

Nokta yok nasıl anlayalım. Kız kim? 7 yaş küçük olan kişi kız dediğin kişinin neyi oluyor? Kimin 2 tane kızı var falan filan gibi sorular var.

Şimdi siz benim o kadar soru sorduktan sonra değilde ilk okuyuşta anladığınızı mı iddia ediyorsunuz valla süpersiniz :KK66:
Mesela ben 7 yaş küçük bir cocuğa aşık olduğuma inanan eş derken kendi eşinden bahsettiğini düşünmüştûm

O çocukla nerden tanışıyorsunuz ne gibi bir bağınız var?

Noktalama işareti kullanmıyor ki. Kendisine göre yeniden yaptığı açıklamaları okumama rağmen anlamadım.

Ağzınıza sağlık

Bir de yardımcı olabilmek adına soruyoruz zaten, olayda kaç insan geçiyor, hangi biri ne anlaşılmıyor.. “anlamıyorsanız çıkın” falan da konu sahibinin vereceği (onun bile bir yere kadar, herkes yorumunda özgür) karar..

Çocukla niye mesajlaşıyorsunuz kim ki bunlar ne yakınlığınız var yaşı küçük bile olsa ne gerek var ne kardeşliği bu böyle kızın yaptığı tabi ki suç ama sizin de mesajlaşmanız bana tuhaf geldi

Nokta yok....
Virgul yok...
Paragraf yok...
Nasıl anlaşılacak bu yazi

laf arkadaşı nereden almış numarayı
hemen sıyrılmaya çalışmış

adamın eşi sosyal medyada paylaşmış reşit olmayacağını düşünmüyorum
benim bu yazıdan anladığım
kadın erkeğe mesaj atmış
karısı görünce sosyal medyada eşine aşık diye ifşa etmiş

Peki konu sahibi de mi evli?

Simdi 7 yas küçük olan evli ve sizin kardes dediginiz cocuk mu? Onun esi olan kiz mi? Yoksa bu genc ciftten daha da genç olan arkadas mi?

Hangisi resit degil?

Adamın eşi suçlayınca neden ses etmiyorsun kabullenmişsin resmen

Sakinleşmiş halde durumu anlatmak istiyorum.Anıl adında 20 yaşında arkadaşımın yeğeni olan bu çocuk evli kızın adı yaren.İkisi de 20 yaşında 2 çocukları var.Ben Anıl'la 2 yıldır tanışıyorum.Yaren benim Anıl'dan hoşlandığımı falan düşünüyormuş.Tabi ortada böyle bişey yok neden böyle düşündüğünü de sonradan anladım(Anıl benle olan mesajlarını konuşma bitince siliyormuş.Haliyle Yaren de bu durumu yanlış algılıyormuş)Son konuşmamız da Anıl mesajları silmemiş Yaren de konuşmanızı istemediğim halde neden böyle yapıyorsunuz demiş kavga etmişler.Kavga esnasında yanlarında Sultan adında bir kız arkadaşı varmış Yaren'in yakın arkadaş olduklarından benim yuva yıktığımı düşünüp gidip kendi kafasına göre numaramı sosyal medyada uygunsuz ithamlarla paylaşmış.Bu durumdan ne Yaren'inne Anıl'ın haberi yokmuş (Ben aradığımda fark edildi.Yaren bana kısaca 'Benim 2 kızım var böyle birşey onlarında başına geleblir neden yapayım ? dedi. ) Suç duyurusunda bulundum Anıl ve Yareni de şahit olarak yazdırdım kendi ricalarıyla. Yani adli süreç başladı sosyal medyada paylaşılan ilan savcılık aracılığıyla kaldırıldı.Ben bekarım bu arada umarım tüm sorularınızı cevaplayabilmişimdir.Özür dilerim sinir anı insanlar ne yaptıklarını bilemiyorlar.İlk telefonu açtığımda 'Saat'in kaç lira?' diye sorunca bende can havliyle buraya sarıldım çünkü hiç suç duyurusunda bulunmamıştım.Nasıl olucağını sormak istedim sadece.

Back
X