Aynen ben de böyle düşünüyorum. Burdan uzaklaşmam gerek sanırım.Siz kendiniz haklı olduğunuzu bildikten sonra özsaygısı olmayanların fikri sizi üzmemeli. Zaten toplumumuzdaki en büyük çarpıklıklardan biri değil mi bu " kadın için boşanma sebebi olmamalı bunlar " anlayışı.
Siz haklı oldugunuzu biliyorsunuz neden başkalarının düşünceleri yüzünden kendinizi sucluyorsunuz? O başkaları sizinle aynı evde mı yaşıyor onca hakareti onlar mı yedi ? Bı evin içinde o adamla onlar mı yaşıyor ? Bence sizi sindirmelerine izin vermeyin herkes bir kere geliyor dünyaya adam gününü gün ederken siz neden kendinizi hapsediyorsunuz kendini bilmez binadamla ömür geçirmek için sebep var mı bence yokO kadar hakarete maruz kaldıktan ve eşimin ses çıkarmamasından dolayı boşanmak istediğim için ben suçlanıyorum etrafımdakiler tarafından. Sanki yanlış olanı ben yapmışım gibi yapıyormuşum gibi. Öyle ki tüm bunlar içinde ben de kendimi suçluyorum sanki gün geçtikçe.
Ne zormuş kelimeler boğazıma düğümleniyor kimseyi görmek kimseyle konuşmak istemiyorum bir çembere kısılıp kalmış gibiyim
Kafanızı dağıtmak için uzaklaşın elbet. Ama sonunda geri geleceksiniz. Şöyle düşünün : Bu süreç bittiğinde gerçekten güçlendiğinizi göreceksiniz...Aynen ben de böyle düşünüyorum. Burdan uzaklaşmam gerek sanırım.
Hep yazıyorum hep yazarım. Akraba = akbaba , akrep... Çok azı iyilik düşünür. Çoğunluğu bıyık altından güler , dedikodu yapar. Kendi çocuklarının başına gelse ne derler acaba ? Tamam kızım abisi sövmüş bu sümsükte ses çıkarmamış ama sen yinede gir koynuna bu herifin mi ? Haa bence diyedebilirler çünkü özsaygı yokkkk.Yakın akrabalar. İlk başta anlatınca tepki gösterip yok boşanmak olur mu demişler annemgile. Siz de yangına körükle gitmeyin yapıcı konuşun demişler.
Be malesef gittiğimiz yere dertler de beraber geliyor çıkış yok. Kabullenmek ve dik durmak gerekiyor biliyorum ama neden böyle hissediyorum buna engel olmak istiyorum o sana bunalrı yaptı mutlu etmedi filan diye ama içimi sıkan bu his neKafanızı dağıtmak için uzaklaşın elbet. Ama sonunda geri geleceksiniz. Şöyle düşünün : Bu süreç bittiğinde gerçekten güçlendiğinizi göreceksiniz...
Hislerinizi engel olmaya çalışmayın bence. Üzülmek , hayal kırıklığı insan olduğumuzun kanıtları değil mi sanki ? Üzülün , ağlayın , güvendiğiniz insanlar varsa içinizi dökün. Duygularınızı yaşayın ama hayattanda geri kalmayın. Neden böyle hissediyorsunuz ? Cevabı çok net. Haketmediğiniz şeyler yaşıyorsunuz herkes gibi. Zamanla üzüntü yerini öfkeye bırakacak. Daha sonra ise neredeyse bir şey hissetmeyecek kıvama geleceksiniz. En güzel ilaç zamandır...Be malesef gittiğimiz yere dertler de beraber geliyor çıkış yok. Kabullenmek ve dik durmak gerekiyor biliyorum ama neden böyle hissediyorum buna engel olmak istiyorum o sana bunalrı yaptı mutlu etmedi filan diye ama içimi sıkan bu his ne
Aman kim sallar yakın akrabayıYakın akrabalar. İlk başta anlatınca tepki gösterip yok boşanmak olur mu demişler annemgile. Siz de yangına körükle gitmeyin yapıcı konuşun demişler.
Çok biliyorlar onlar. Zaten hep ağızlarında da bunlar pelesenk olmuş. Ben boşanırken yıllarca bet suratlarını görmediğim sözde akrabamsılar bile ailemi arayıp yorum yaptılar. Neymiş de ne gerek varmış boşanmama. Hepsine ah ettim, ne benden eksik ne benden fazla tam benim yaşadıklarımı yaşamadan can veremesinler diye. Siz benim ne yaşadığımı biliyor musunuz da yorum yapıyorsunuz, kendi başınıza geldiğinizde bana vermeye çalıştığınız aklı kullanırsınız madem dedim geçtim.Yakın akrabalar. İlk başta anlatınca tepki gösterip yok boşanmak olur mu demişler annemgile. Siz de yangına körükle gitmeyin yapıcı konuşun demişler.
Derdim şans vermek değil zaten çok üzüldüm bi de üstüne suçlu durumuna düşmek aşırı yaraladı beni. Neyin ne olduğunun farkındayım ama üstümden bu saçma sapan ruh halini atamıyorum.
Yazdıklarımın hiç birinde ayaklarına kapanıp özür dilemek geçmiyor yalnız. Düştüğüm hissi durumdan dert yandım sadece. Etrafımdaki insanlar köstek olurken ben burdan destek bekledim bazıları yanlış anlamış ne diyeyim herkesin yorumu kendine.Diğer konunuzu da okudum biliyorum. Siz bir şans daha vermek istiyorsunuz sanırım. Üzgünüm ama bu platformda diğer konunuzu bilen hiç kimse size ay bir şans daha ver o embesil kocana demez. Ama siz kimi isterseniz o nu dinleyin. Mesela kuzenlerinizi. Ki öyle yapacaksınız sanırım. Verin tabi ya. Sizi ve ailenizi insandan saymayan adamın ayaklarına kapanıp özür dileyin ki daha beterini yapsın. Az mantık. Aşk sevgi de bir yere kadar canım.
Evet şimdi aklınca beni ikna edeceğini vazgeçmeyeceğimi düşünüyor o yüzden de çabalamıyor ama büyük yanılıyor.Bu adam sizi manipüle etmeyi çok iyi biliyor. Şu an hiç bir şey yapmamasinin nedeni de bu. Sessiz kalarak haklı oldugunu ispatlamaya çalışıyor ve kesinlikle kafasında nasılsa ayrılamaz geri dönecek düşüncesi var sizin için. Siz de sakin kalın kimseye birşey anlatmayın sağdan soldan eşiniz laf duyacak sizin cirpindiginizi dusunecek siz de sessiz kalın bırakın biraz da o düşünsün acaba ne yapıyor gerçekten ayrilacak mi diye. Sizin eve geri doneceginizden çok emin gibi duruyor
Aldirmayin bosverin. Bugun duydumki mahallede bir adam karisini oldurmuş. Kadin aldatmis herkes diyorki adam iyi yaomis namus bu falan. Salak sacma konuşuyorlar. 22 kucük cocuk devlet korumasina alinmiş. Aldattiysa gitsin bosansin diyen yok. Demem oki agzi olan salak salak konuşuyor bizim millette bu kari koca muhabbetlerinde. Siz onlara deyin siz benim yasadigimı yaşarsanız bosanmazsiniz olur biterDerdim şans vermek değil zaten çok üzüldüm bi de üstüne suçlu durumuna düşmek aşırı yaraladı beni. Neyin ne olduğunun farkındayım ama üstümden bu saçma sapan ruh halini atamıyorum.
Tamam onlar başlarına geldiğinde boşanmasın. Kendisinden af bile dilemeyen adamın ayaklarına kapansınlar.Birkaç yakın akraba bi de çok çok yakın kuzenime anlattım ilk başta olur mu nasıl böyle yapar deyip sonrada nolacak boşanacak kadar değil dediler. Bi de aynı yerde olduğumuz için beni baskıcı kısıtlayıcı olarak anlatıyorlar büyük ihtimal ve kendilerini haklı beni suçlu çıkarmaya çalışıyorlar.
Evet barışmak isteyen yok beni suçluyor çünkü. Neden güçlü olamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?