Birkaç yakın akraba bi de çok çok yakın kuzenime anlattım ilk başta olur mu nasıl böyle yapar deyip sonrada nolacak boşanacak kadar değil dediler. Bi de aynı yerde olduğumuz için beni baskıcı kısıtlayıcı olarak anlatıyorlar büyük ihtimal ve kendilerini haklı beni suçlu çıkarmaya çalışıyorlar.Etrafınızdakiler kim ?
Anne babanız haricinde kimseye birşey söylemenize gerek yoktu bu süreçte.
Kadınlara şiddet ve aldatılma sonrası bile "yuvanı" dağıtma diyenler olduğunu düşünürsek evet size ne var bunda diyenler muhakkak çıkar.
Ama siz ne yaşadığınızı biliyorsunuz, eşiniz abisini haklı bulup, resmen özgürlüğe koştu, yapmayın kendimde hata arıyorum falan demeyin.
Bu olay öncesi bile mutlu değildiniz evliliğinizde.
Acabaya düşecek birşey yok, sizinle barışmak isteyen bir eş bile yok üstlelik.
Ailem beni suçlamıyor annem işin iç yüzünü bildiği için bunun sonrası da böyle olur yol yakınken dön ama yok bir şans daha verecem diyorsan ben her türlü arkandayım dedi. Sen kendini yaşadığını bilirsin dedi.Kim suçluyor sizi aileniz mi erkek tarafımi
Bu önemli çünkü. Eğer erkek tarafı ve komşular ise takilmayin bu kadar. Aileniz ise de güzel bir konuşma yapın
Şans vermek istiyorsunuz sanırım. Evlilik bir anda bitmiyo çok iyi anlıyorum. Siz eşinizi de yaptıklarıni da daha iyi bilirsiniz. Ölçüp tartın. Ne ağır basarsa karar verin. Umarım mutlu olursunuzAilem beni suçlamıyor annem işin iç yüzünü bildiği için bunun sonrası da böyle olur yol yakınken dön ama yok bir şans daha verecem diyorsan ben her türlü arkandayım dedi. Sen kendini yaşadığını bilirsin dedi.
Birkaç yakın akraba bi de çok çok yakın kuzenime anlattım ilk başta olur mu nasıl böyle yapar deyip sonrada nolacak boşanacak kadar değil dediler. Bi de aynı yerde olduğumuz için beni baskıcı kısıtlayıcı olarak anlatıyorlar büyük ihtimal ve kendilerini haklı beni suçlu çıkarmaya çalışıyorlar.
Evet barışmak isteyen yok beni suçluyor çünkü. Neden güçlü olamıyorum
Çok soyut yazmışsınızO kadar hakarete maruz kaldıktan ve eşimin ses çıkarmamasından dolayı boşanmak istediğim için ben suçlanıyorum etrafımdakiler tarafından. Sanki yanlış olanı ben yapmışım gibi yapıyormuşum gibi. Öyle ki tüm bunlar içinde ben de kendimi suçluyorum sanki gün geçtikçe.
Ne zormuş kelimeler boğazıma düğümleniyor kimseyi görmek kimseyle konuşmak istemiyorum bir çembere kısılıp kalmış gibiyim
Yakın akrabalar. İlk başta anlatınca tepki gösterip yok boşanmak olur mu demişler annemgile. Siz de yangına körükle gitmeyin yapıcı konuşun demişler.Çok soyut yazmışsınız
Mesela ne diyorlar?
Kim bu hadsizler? Yakınlık dereceleri nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?