M e g g Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 24 Kasım 2009 22.105 85.732 798 16 Temmuz 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi fairtale #21 fairtale .!.: yeni bir gelişme oldu olaylar büyüdü, erkek arkadaşım polis, patronun babası da polis, babasına şikayet etmiş, uğraşacağız belli Genişletmek için tıkla... Kim şikayet etmiş adam mı? Ekran görüntülerini at karısına sonra da git şikayetçi ol görüntülerle ve tehdit edildiğinizi de söyleyin.
fairtale .!.: yeni bir gelişme oldu olaylar büyüdü, erkek arkadaşım polis, patronun babası da polis, babasına şikayet etmiş, uğraşacağız belli Genişletmek için tıkla... Kim şikayet etmiş adam mı? Ekran görüntülerini at karısına sonra da git şikayetçi ol görüntülerle ve tehdit edildiğinizi de söyleyin.
F fairtale ver bana düşlerimi Kayıtlı Üye 27 Şubat 2012 1.059 301 333 16 Temmuz 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi fairtale #22 evet sanırım korktu şikayet etmemden, önce davranmaya çalıştı, erkek arkadaşımı müdürüne şikayet etmiş, mesajları kendine göre iptal etmeye çalışmış, ben ekran alıntısı yapmıştım gereğini yapacağız
evet sanırım korktu şikayet etmemden, önce davranmaya çalıştı, erkek arkadaşımı müdürüne şikayet etmiş, mesajları kendine göre iptal etmeye çalışmış, ben ekran alıntısı yapmıştım gereğini yapacağız