Suçlu Kim Sizce

fairtale

ver bana düşlerimi
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
1.059
301
333
Merhaba, gece yaşadığım bir olayı paylaşmak fikirlerinize danışmak istiyorum, kız kardeşimle beraber yaşıyoruz kendisi bir klinikte yardımcı olarak çalışıyor üniversite öğrencisi, çalıştığı patronu evli bir adam ve karısıyla sorunları var boşanmak istiyor, eve gitmeyip içiyor sürekli, karısı kardeşim dahil kliniğe gelen diğer bayan hastaları da kıskanıyor hak veriyorum. Ben de bir kaç kez kliniğe kardeşimi ziyarete gittim patronuyla tanıştık daha önce de tanıyorduk kedilerimizi kısırlaştırmıştır kendisi gayet iyi birisi, bu kişiyle baş başa ya da mesajla bile olsa hiç bir özel görüşmemiz olmadığı halde, gece bana instagramdan mesaj attı, yemek teklif etti, erkek arkadaşım yanımdaydı gördü mesajı, eşiniz de gelecek mi diye sor dedi, geveledi ,sonra isterseniz şimdi arkadaşlarımla içiyorum sonrasında görüşelim dedi bana, erkek arkadaşım da ben sevgilisiyim benimle görüş dedi, görüşürüz koçum konum at dedi, belli sarhoş, karşılıklı inatlaştılar, durduramadım erkek arkadaşımı, gittik görüşmeye 2 araba geldiler, konuştular inatlaştılar ben varım diye uzatmadı karşı taraf haklısınız bir daha olmaz diye gittiler, kız kardeşim beni hiç düşünmediniz mi ekmeğimle oynadınız diye sevgilimle bana düşman oldu. Dedim bu konuşmaları eşi görse yarın bir gün boşanmaya kalktıklarında delil olarak gösterse dedim, yazamaz evli bir adam bana dedim, tamam yazamaz niye uzatıyorsunuz belli sarhoş engelleseydin beni rezil ettiniz dedi ve şu an aramız çok kötü, bu durumda biz haksız mıyız ne yapmam gerekiyordu

Karısına da atın mesajları, olan biteni de anlatın. Ş..ze bak ya. Kız kardeşine de aşk olsun ! Adama kızacağı yerde size mi kızdı?

sarhoş kafayla yazmış niye ciddiye alıyorsun diyor o niyetle yaklaşmamıştır diyor, daha 20 yaşında anlamıyor insanların niyetlerini, ben 35 yaşındayım adam resmen beni yokladı buna inandıramıyorum baş etmek çok zor, adam da diyormuş ben kötü niyetle yazmadım

Kızkardeşinin başka bi iş bulsun böylesi bi adamın yanında çalışmaya devam etmesin bence

Kardeşinizi işten çıkardı mı adam?
hayır çık dememiş kardeşim beni rezil ettiniz nasıl yüzüne bakacağım x beyin diyor, paraya ihtiyacım var biliyorsun niye uzattın diyor sürekli ve ben de sizi rezil edicem sevgilini şikayet edeceğim deyip duruyor

Adam sizi instagramdan kendi mi buldu sarhoş kafayla? Bence gayet de aklı başındaymış. Adama cevap vermemeniz daha iyi olurdu. Ne diye eşiniz gelecek mi diye soruyorsunuz ki. Hayır deyip geçseniz ya da hiç konuşmasanız daha iyi olurdu. İnatlaşmalar, görüşmek, sevgilinizin cevabı filan ergence olmuş açıkçası. Adamın boşanmak üzere olduğu karisi herkesten kıskanıyor ve nasil haklı oluyor anlamadim. İş yeri orasi resmiyet gerektirir. Bu hikayede kardeşiniz de adam da siz de saçma davranışlar içindesiniz bence.

sevgilim görmese ben engelleyecektim direk uzattı dinlemedi karşılıklı restleştiler

Bir kadın, böyle bir öküzle karşılaştı mı asla ama asla susmamalı, hatta olabildiğinde rezil etmeli, deşifre etmeli bu tipleri... Çünkü bu erkek müsveddeleri kadınların suskunluğundan besleniyorlar. Kız kardeşiniz önce kendi işini düşünmüş, ne kadar bencilce. Tacize uğrayan sizsiniz, tabi ki önce kendinizi düşüneceksiniz. İş bulmak kolay olmayabilir ama karşılaşılan durum da yenilir yutulur bir olay değil, burada öncelik iş olmamalı. Size çatarken, yeni bir iş aramaya başladı mı mesela? Adamın yazışmalarını saklayın ve karısına mutlaka gönderin.

niye susçakmışsınız. herkesin yaptığı yanına kar mı kalsın. herkes bilsin. her aklına estiği kadına da salça olmayacağını anlamıştır belki keşke bi temiz dövselermiş.

Bence haklısınız. Bu kadar büyüten de onun patronu. Geri adım atması gerekirken büyütmüş. Belli ki size göz koymuş siz oraya gidip gelirken. Ayıp eden patrondur. Utanması gereken de. Kardeşiniz yanlış düşünüyor.

tabiki siz haklısınız. hadsiz patrona bak sen. kız kardeşin haksız ekmekse ekmek patronsa patron ablasına densiz bir şekilde üstelik sarhoş sarhoş mesaj atıyor farkında değil sanırım? sevgilin en iyisini yapmış ağzını burnunu da dağıtsaymış

kardeşime para konusunda yardımcı oluyorum zaten yanımda kalıyor, dün kız arkadaşlarındaydı ve kız arkadaşları sürekli iş yerine çaya sohbete gidiyorlardı karısı sorun yapmış gelmemeye başlamışlardı, kardeşimi uyardım fakat olay benim başıma patlayacaktı nerdeyse kendisi yazışmaları iptal etmeye çalışmış ben ekran alıntısı yaptım yarın bir gün tekrar sataşırlarsa eşiyle konuşacağım

Hey Allah'ım...öz ablaya düşman olmuş, sanırsın büyük bir hastanede başhekimliğe oynuyor kardeşiniz de, kariyerine balta vurdunuz...

yeni bir gelişme oldu olaylar büyüdü, erkek arkadaşım polis, patronun babası da polis, babasına şikayet etmiş, uğraşacağız belli

Erkekler EGO’larına yenik düşerler, kızkardeşinizi düşünüp uzatmamalı adamı engelleyip, sarhoşla uğraşmayalım diye sevgilinizi dizginlemeliydiniz...
Adam elbette şerefsiz buna lafım yok...
Ama gerçekten kardeşinize ayıp etmişsiniz...

Sana böyle yaklaşan kardeşine de yaklaşmıştır.
Belli ki o bu duruma ses etmedi sen olayın üstüne gidince sana carladı.
Başka iş mi yok da ablasına asılan bir adamla çalışmaya devam ediyor. Allah akıl fikir versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…