Suçlu Kim?

Evet yaptiginiz hoş olmamış sadece annenize soyleseydiniz keşke

Babanız yalan söylüyor bu arada

Ben olsam bende aynısını yapardım kadını tum sülalesine rezil ederdim tabi babaminda burnundan getirirdim ....

Hiçbişey olmaz merak etme :)
Kimse senin yaptığını bulamaz inkar et gitsin
Blöf yapıyorlar şakın düşme hataya derim sana

Neyin vicdanını yaşıyorsun be canım kadının çocuğu dahi demek biliyorki amca sizin çocuklarmı diye soruyor bu nasıl genişlik iyi yapmışssın emin ol hiç bişeyi yoktur hiçte bişey çıkmaz

Ayrıca da seni bulmaları için oooooooo seneler Laz'ım ki polis ve mahkeme bu tarz şeylerle uğraşmaz biliyorum bi yakınımda farklı bişey yaptı :)
İçin rahat olsun

Bizim bir internet üzerinden kimlik dolandırıcılığı şikayetimiz oldu. İp adresini bizzat ben verdim, bilişim şube memuru şaşkınlıkla karşıladı bulabilmemi, hatta o dönem şubeye yeni macler gelmiş, memur windows sistemine aşina olduğu için tam çözememiş kullanmayı, mac'te dosya aktarımı yapmayı göstertmişti bana :) Eğer bilişim şubelerinin genel hali buysa kolay kolay tespit edemezler ip'yi. Ama şikayetçi olduktan 6 ay sonra kağıt gelmişti, ip adresinin şu ilde şu adrese kayıtlı internet kafe üzerine olduğunu tespit ettik, sahibiyle yaptığımız görüşmede bir çok kullanıcı olduğunu belirtti, suçun sahibi bulunamadı, soruşturma kapatıldı tarzında birşey. Sizde eğer sizi bulup şikayetçi olurlarsa, bir ilginiz olmadığını eve gelen misafirler dahil bir çok kişinin internet şifresini bildiğini söylersiniz. Özellikle sizin yaptığınızı nasıl kanıtlayacaklar ki, belki babanız yazdı, belki kardeşlerinizden biri.

nolucak oyle bile olsa suc degil birsey degil tehtid yoksa.

vicdan yapma oh ne güzel elin ebli barklı adamıyla ol siz eli kolu baglımı otıracaksınız

cehenneme direk olsun... bosversenee vicdan bile yapma.... hastalik adi altina siginmacaaa inanasim bile gelmedii

sen sus diye yalan söyleniyor bıle olabilir benzer durumları bende yasadım haddinden fazla düşünme ayrıca artık aldatılmaya neden olan kadınlar bıle kanunen suçlu oluyolar en kötüsünü düşünelim seni cezaevinemi atacaklar zaten kadın baştan sona haksız sende annenın yuvası yıkılmasın dıye yapmışsın bunun bi önemi yok kafanı serin tut

Kadini sen kanser etmedin sonucta. Evli erkeklerle dusup kalkmak suc degil bunu ifsa etmek mi suc ? Yavuz hirsiz ev sahibini bastirir diye bosa dememisler. Bence yalan da olabilir. Hem o kadinin belki akli basina gelir Allahin sopasi yok

Baban sana "göğsünde kitle çıkmış umarım başına bişey gelmez " mi diyor. Bunu bir babadan duymak ne acı!!

Yaptığınız yanlış evet ama bence ortada komada biri Yok, plan yapılmış baktılar sen uğraşıcaksın damardan ilerlemeye çalışıyorlar gibi.

Gerçek olup olmadığını sorma ihtimalin varmı?

Kadinin adini soyadini biliyorsaniz hastaneleri arayabilirsiniz tabi cok buyuk bir ilde degilseniz

Babaniz varken niye ilk once kadın hedef aldiniz?
Kendi akrabalariniza da mesaj atin madem... "babam evli olmasina ragmen bir de dostu var" diye.
Elbette ikisi de hatali. Ama bir insanin ayibini hatasini yaymayi dogru bulmuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…