Suçlu Kim?

Evet babası intihar ederim diye tehdit edince geri basıyorlar. Ama kadına allah ne verdiyse. O kadının çocuklarınında sizin annenize babanızın onu aldattığını söylemesini istermiydiniz.

Kadına bu nefret bu öfke var da peki baban ? Ayrıca yaptığın hiç doğru değil . Kadına önce söyleseydin ayrıl yoksa ailene anlatırım diye. Madem kadına böyle bişey yaptın aynısını babana da yap .

Kadinin ailesinden once kendi aileni halletmeliydin.
Ne aci ki bir ana ve bir baba evlatlarina bunlari yasatip aksamlari rahat uyuyor.
Babanizla iliskinizde intihara dek giderime varan olayi anneniz nasil bilmiyor. Sanmiyorum ki bir kadin habersiz kalsin.
Yanlis anlamayin anneniz gibi kadinlar yuzunden erkekler cesaret bulup devam ediyorlar boyle iliskilere. Madem ortada evlilik bitmis kagit uzerinde de bitsin. Cocuklarina bunlari neden cektiriyorlar. Aman yuvamiz dagilmasin !herkes ayni evde ama huzur yok. Cocuklar simdiden mutsuz ve babalari yuzunden neler yasiyorlar.

Sira babanizi ifsa etmede bence...

Kocasını aldatan kadın ve karısını aldatan adam bu işe bulaşmadan düşünecekti neler olabileceğini. Hiç vicdan yapma derim.

Kadın komadaymış gibi hiç gelmedi, eğer öyleyse de hiç vicdan azabı felan çekmeyin bence. İyi olmuş.

Babanın adına da hesap acıp yaz akrabalara o zaman. Seni kadından çok baban bağlar çünkü. Kadın suçlu evet ama baban 10 katı suçlu. Babanı da rezil et aklı başına gelsin madem

Ayrıca sizi bulup mahkemeye verseler nolacak ki? İftira mı attınız? Yalan yanlış şeyler mi dediniz? Ne deyip de ceza verecekler size?
Kafanıza bile takmayın

Evli bir adamla birlikte olmayi namussuzluk olarak gorenler bir kadonin kanser olmasina utanmasalar zil takip gobek atacaklar. Bir adamin aldatti diye kariaini oldurmesi gibi birsey forumdaki bazi kadinlarin tavirlari. Sizlerin namus anlayisiniza tukureyim vicdansizlar

Bence siz de suclusunuz.Size kalmadi akrabalarina yazip rezil etmek.Annenize neden soylemiyorsunuz ?Benim annem boyle birseyi soylemesem ciksa ortaya beni reddeder.Babanizlabkonusmak yerine ikinci kadinla ugrasmak yanlis ayrica size düşmez .Sizlik bir durum yok mesele anne ile babanin arasinda.

O da evli erkeklerle kırıştırmasaymış. Ben inanmadım komada falan değildir. Her üzülen beyin kanaması geçiriyo zaten he he. Ki hadi diyelim gerçek olsa da "kadını üzmekten beyin kanaması geçirtmek" diye bi suç yok bence. Ceza falan almazsınız bence.

Ama sizin de babanıza laf geçiremeyip kadınla uğraşmanız bi garip. Konu bütünüyle garip hatta

hem beyin kanaması geçirmiş hem kanser olmuş, hiç inandırıcı gelmedi, kalp krizini ne zaman geçirecek acaba
bu arada baban yine de vazgeçmeyecek gibi duruyor, mağdur oldu değeri arttı kadının

ben iftira atmadım olanı söyledim istediği kadar mahkemeye versin muhtemel kadın ve ailesi babamdan para koparmaya çalışıyor. Umarım sizin başınıza da gelir ve ne oldunu anlarsınız:)
Ben de iftira attınız demedim haddinize düşmedi bu dedim:) Babanız o kadından daha kötü bi konumda ona tek laf etmeden anneniz öğrense bile boşamayacak olmasına rağmen elin kadınına laf edemezsiniz.Herkes önce kendi kapısının önünü temizlesin derler hani malum.

Başıma geleceğini sanmam ama dünya hali bu gelirse de tepkiyi babama veririm annemden babamı boşar muhtemelen.Farklı fikir kulvarlarındayız sizinle o yüzden fazla beddua etmemenizi tavsiye ederim,sahibine döner derler belki döndüğü için bu haldesinizdir kim bilir:)

Evet babası intihar ederim diye tehdit edince geri basıyorlar. Ama kadına allah ne verdiyse. O kadının çocuklarınında sizin annenize babanızın onu aldattığını söylemesini istermiydiniz.
Ay böyle demeyin konu sahibi inşallah sizin de başınıza gelir diye beddua ediyor Elin kadınının hayatını karartmak daha kolaylarına geliyor herhalde kendi hayatları babaları yüzünden kararmışken üstelik ne diyelim sonları hayrola

Kadın gerçekten hasta mıdır, zorda mıdır bilemem ama vicdan azabı çekmen gereken bir konu var maalesef; kendi ailenin huzurunu sağlamak için asıl suçlu olan babanı rahat ettirmen. Neden bir hesap açıp babanı ifşa etmedin akrabalarına ? Çünkü suçlu sadece kadın değil mi ? Kadın bu olayda figüran, x olur y olur , Ayşe gider Fatma gelir bu işin aslı babanın ahlaksızlığı, mücadele etmen gereken de oydu.
Annem ayrılamaz, çok üzülür bir bahane değil bence, koskoca insanlar olmuşsunuz annenize yardımcı olabilirsiniz, üstelik çocuğum böyle bir şeyi bilip de bana söylemese iki cihanda affetmem onu o kadar kızarım. Çok üzücü ki toplumun genel hatasına sizde ayak uydurmuşsunuz, o kadının kabahati vurun abalıya (kadın da sütten çıkma ak kaşık değildir tabi) ama bu işin asıl ve tek hatalısı baban, baban, baban.

Kadinin beyin kanamasi gecirdigine falan inanma.

Baban yalan soyluyor.
Geri cekilmen icin yapilan bir numara.

Sen de yapacagini yapmissin bence fazlasini yapma artik.

Yapacaksan babanin da uzerine git biraz.

Sonucta tek suclu kadin degil baban da ayni oranda suclu.

Bu saatten sonra annene soylermisin bilemem ama baban bu ise son versin

valla ben daha önce kimseye beddua etmedim . tabi burada atıp tutmak kolay yaşanmadan bilinmez aile yapılarımız farklı. bu durumdan kendinize de eğlence çıkarmışsınız ya pes klavyenin gücü işte. biz öğrendikten sonra babam muhattap olmadı ama kadın babamı sürekli yazışmalarıyla taciz etmiş. Bir ders olsun diye yaptım ona babam zaten bizi kaybederek dersini aldı. Ha kadın hakikaten bu durumdaysa geriye dönsem yapmak istemezdim allahından bul deyip yapmazdım hiç bir şey. Neyse görüyorum ki bazılarına laf anlatmak zor :) ne desem boş size

Canim sonuna kadar haklisin iyi ki de yapmissin bence Avukatin da olabilirim bekar insanlardan bahsetmiyoruz evli insanlardan bahsediyoruz nasil mide nasil ahlak bosa karini ne halt yersen yee

Sanırım sizin ki facebook üzerinden değil ,facebook ip adresi vermiyor şikayet durumlarında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…