- 14 Eylül 2023
- 64
- 34
- 3
- 29
- Konu Sahibi Whiteanqel
Kızlar biraz uzun olcak ama ayrıntılı anlatmak istiyorum tam olarak anlayın diye.lütfen okuyun. 27 yaşındayım. Trajik filmlerdeki bir hayatım oldu.4-5 yaşından buzamana kadar sürekli annemin babamı aldattığına şahit oldum hatta çocukken bikaç kez yatakta ilişkiye girerken gördüm. Şuan halen güncelde sevgilisi var. Ve sürekli şiddetine maruz kaldım üzerime çaydanlıktakikaynar suyu döktü sırtım halen yanık izi var, banyoda ıslatıp oklavayla döverdi, ütü kablosuyla boğmaya çalıştı babam aldı elinden beni, bardağa psuyla pul biberi karıştırıp içirirdi, biryere giderken beni sürekli eve kilitlerdi ben dışardan arkadaşlarımın oyun oynadığını izler ağlardım vs. 14 yaşına gelip ergenliğe girince boşluğa düştüm depresyona girdim ve içmeye başladım. Okula gidip gelirken arkadaşlarla. Sonra bağımlı olmaya başladım okulu bıraktım ve 2 yıl kullandıktan sonra tedavi oldum. O ara biriyle tanıştım aşık oldum ailem evlenmemize izin vermedi 17 yaşındayken. Ve o yıl kalp krizi geçirip vefat etti aşık olduğum kişi. Ben daha çok boşluğa düştüm evden çıkmamaya iyice asosyal olmaya başladım. Annemin eziyetleri devam ediyordu. Hatta çoğu kez beni döverken babamın polis çağırmışlığı vardır. Hatta bir kere beni zincir bacağımdan odanın kalorifer borusuna bağlayıp günlerce öyle tuttu. 20 yaşlarında görücüler gelmeye başladı ve 22 yaşında evlendim. Ama oda olaylı oldu. 3 ay boyunca her gün gece gündüz beni istemeye geldiler. Annesi beni kalabalık bir ortamda beğenmiş o vesileyle. Bende oğlanı sevdim ağoır başlıydı msjlaşıyorduk sevmeye başladım ama annem yine arıza çıkardı. Öyle olunca kaçtım. Bu arada babam pasif kılıbık annemden korkan bir adamdır. Korktuğu için sesini çıkaramaz. Kaçarak evlendim.bu sevdiğim içinmi yoksa annemden kurtulmak içinmi hala kendimi sorguluyorum. tabi evlendiğim kişiye evlilik öncesinde daha önce alkol kullandığımı tedavi gördüğümü söyledim olsun dedi. Ama evlendikten sonra annemin yaptığı şeyler duyuldu. 1.5 yıl kaynanayla beraber oturdum kaçtığım için. Şuan eşim annesineçok düşkün. 2 bebeğim var. Ailem arkamda destek olmadığı için eşim ve ailesi beni hep ezmeye çalışıyor. Mesela en ufak kavgada eşim sende annenin yolundan git falan diyor. Çok zoruma gidiyor. Boşansam destek olan kimsem yok. Neyapmalıyım. Geçmiş travmaları nasıl atlatıcam.