• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

suclu kim ?

Nadiaa

devrim sehitleri olumsuzdur
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2011
17.360
158
88
35
Merhaba bahsedecegim konu isimle alakali basladi dun aksam bizim firmaya bir cek geldi patronum da ceke guvenmeyip sorgulalim dedi sorgulatacagimiz kisi bizim malzeme aldgimiz bir firma patronum adami aradi adama ceki mail atacaktim ama adam dsardaymis acil olarak sorgulatmamiz gerekiyordu watsap varsa atin dedi patronum a isyerindede sadece bende var akilli telefon bn not2 kullaniyorum patronlatim hem isyerinde calisiyorlar hemde alim satima bakiyorlar cok buyuk bir firma degil bende muhasebeye bakiyorum daha once birlikte calistgimiz bir kadin da bize bnm telefonumdan watsaptan bi fatura adresi gondermisti bu durumdan dolayi patron bliyor bnm telde watsap oldgunu adama dediki tmm biz sana ceki gonderiyoruz smdi sorgulat bn cekin fotografini cektim adama attim kendi telefonumdan adam dunden beri bana sacma sapan msjlar atmaya basladi once cekle ilgili sonra bnm le tanismaya calisti bn cekle ilgili olan msjlarina karsilik verdim digerlerine vermedim ve adam ne yapsa begenirsiniz ben size msj yaziyorum siz cvp yazmiyorsnz bu saygisizliktir yazmis en son bnde watsaptan engelledim sonra defalarca beni arado ve msj atmaya basladi ben patronumu aradim ve dedimki bakin boyle boyle bu sahis beni rahatsiz ediypr szn haberiniz olsun adam msj yazdikca iyice sinirlendim bende sunlari yazdim ndn beni ariyosunuz ben size cvp yazmak zorunda degilim beni rahatsoz ediyorsunuz dedim adam bana kufur edince dayanamadim bende kufurettim ve bgn yarim gun calisiyorum adam bzm firmaya gitmis bnm onu rahatsiz ettgimi soylemis ve asil komik olan ne bliyomusunuz patron bana diyorki senle onu pazartesi yuzlestricem eger sen sucluysan sen isten cikacaksin o sucluysa onada agzinin payini verc be adam ben suclu olsam ne diye seni arayip beni rahatsiz ediyor diyeyim ki hicmi mantik yok bu insanlarda ya anlamiyorum gercekten sinirlerim bozuldu asiri sekilde neyapayim simdi ben pazartesi o adami rezil edic o Allahin emride bana sanki inanmiyomus gbi yapan patrona napim isten mi cikayim napim icim sisti bana bi yol gosterin

İkisininde azının payını verip çıkar giderdim ,patron sana inanacağı yerde işten çıkartırım diyo bide manyak.

Watzap mesajlarini goster cikartip kim kime kac kere msaj atmis
Merhaba bahsedecegim konu isimle alakali basladi dun aksam bizim firmaya bir cek geldi patronum da ceke guvenmeyip sorgulalim dedi sorgulatacagimiz kisi bizim malzeme aldgimiz bir firma patronum adami aradi adama ceki mail atacaktim ama adam dsardaymis acil olarak sorgulatmamiz gerekiyordu watsap varsa atin dedi patronum a isyerindede sadece bende var akilli telefon bn not2 kullaniyorum patronlatim hem isyerinde calisiyorlar hemde alim satima bakiyorlar cok buyuk bir firma degil bende muhasebeye bakiyorum daha once birlikte calistgimiz bir kadin da bize bnm telefonumdan watsaptan bi fatura adresi gondermisti bu durumdan dolayi patron bliyor bnm telde watsap oldgunu adama dediki tmm biz sana ceki gonderiyoruz smdi sorgulat bn cekin fotografini cektim adama attim kendi telefonumdan adam dunden beri bana sacma sapan msjlar atmaya basladi once cekle ilgili sonra bnm le tanismaya calisti bn cekle ilgili olan msjlarina karsilik verdim digerlerine vermedim ve adam ne yapsa begenirsiniz ben size msj yaziyorum siz cvp yazmiyorsnz bu saygisizliktir yazmis en son bnde watsaptan engelledim sonra defalarca beni arado ve msj atmaya basladi ben patronumu aradim ve dedimki bakin boyle boyle bu sahis beni rahatsiz ediypr szn haberiniz olsun adam msj yazdikca iyice sinirlendim bende sunlari yazdim ndn beni ariyosunuz ben size cvp yazmak zorunda degilim beni rahatsoz ediyorsunuz dedim adam bana kufur edince dayanamadim bende kufurettim ve bgn yarim gun calisiyorum adam bzm firmaya gitmis bnm onu rahatsiz ettgimi soylemis ve asil komik olan ne bliyomusunuz patron bana diyorki senle onu pazartesi yuzlestricem eger sen sucluysan sen isten cikacaksin o sucluysa onada agzinin payini verc be adam ben suclu olsam ne diye seni arayip beni rahatsiz ediyor diyeyim ki hicmi mantik yok bu insanlarda ya anlamiyorum gercekten sinirlerim bozuldu asiri sekilde neyapayim simdi ben pazartesi o adami rezil edic o Allahin emride bana sanki inanmiyomus gbi yapan patrona napim isten mi cikayim napim icim sisti bana bi yol gosterin

Saçmalık yani zaten sen arayıp rahatsız edildiğini söylemişsin patron da bir tuhaf başına gelen şey onun yüzünden onun yaptığına bak!

Insaat degil konteyner isi yapiyorlar.ilk kimin kufur ettigi degilki onemli olan beni defalarca aramis adam msj atmis ben cevap vermemisim msjlarada dayanamadim bn rahatsiz oluyorum anlamiyomusunuz filan dedim adam yne anlamadi bana cvp yazmadgim icin saygisiz diyor dayanamadm bende küfür ettimbnm uzuldgum nokta patron bana bn arayip soyledgim halde neden inanmiyor ben dedimki bana haksizlik yapiyorsunuz bn rahatsiz oldum size soyledim adam gelmis demiski szn muhasebeci beni rahatsiz ediyor nasil inaniyorsnz bnde msjlar druyo dedim yuzlestrcem sizi diyor yuzlesmek nedir ya bayan halimle erkegi mi rahatsiz etcem tovbe ya

Yapacağınız şey çok basit mesajları göstermeniz yeterli.
Ama hala o insanlarla nasıl calismaya devam edeceksiniz güvenli tip değil patron da.musteriyi kaybetmemek için herşey yapabilen tiplere benzettim nedense dikkatli olun.isyerine tek.gitmeyin yanınızda biri olsun bence

İşveren haklı :) Adam ne yapsın biriniz farklı diğeriniz farklı anlatıyo, bayan haliyle sapıklık yapanda çok. Koy telefonu patronunun önüne okusun. Yüzleşmene gerek kalmaz

Bu olay için bir şey diyemeyeceğim ama bundan sonrası için whatsapp ayarlarınızı değiştirmenizi tavsiye ederim. Fotoğrafınızı sadece sizin rehberinizde kayıtlı olan kişilerin görebileceği şeklinde ayarlayabilirsiniz. Bu şekilde rahatsız insanlardan uzak durmuş olursunuz.

Ayrıca sorunuzun cevabı: tabiki diğer taraf suçlu.

keşke küfür olayına hiç girmeseydin, haklıyken haksız duruma da üşebilirsin. Bunun tek adı taciz.

Cok sabrettim cvp vermiyorum diye adam bana kufur etti resmen bende dayanamadim bana watsaptan isdisinda neler yapmaktan hoslanirsiniz nerede oturuyosunz ble yazmis napim dayanamadm kufir ettm bende

Pazartesi gunu zaten telefonu vercem patrona baksin bu ne salakca bisey boyle ben anlamadm sastim kaldim ustine birde gdip beni sikayet etmis adam bn rahatsiz ediyomusum evet sapik kadinlarda var ama ben adama is dsinda ve kufur dsinda bisey yazmadmki

Sinirlerim bozuldu resmen bosu bosuna isyerimle hersey yolunda gderken olanlara bak

Neden kimse bisey soylemiyor konusmaya ihtiyacim var

canım durum ortada bence söylencek bişey yok pazartesi gününü bekle hatta ne kadardır çalışıyorsun bilmiyorum tazminatın varsa orda onu alıp çık bence yoksa daha çok sıkılırsın orda o adam rahatsız etmezse başkası eder veya patronundan sana yeni hat almasını talep et böyle şeyler içinde şirket hattı alsınlar bi zahmet :KK12:

İşe devam edersen bir daha insanlarla diyaloğu sen kurma. Patron adam ücretsiz programımı yükleyemiyor, bırak ne halleri varsa görsünler. İyilikten maraz doğarı duymadın mı hiç :)

bu ders olur size. tanımadığın adama telefonu numarani vermessin. telefunu göster patrona, adamlada yüzleşme, inanmiyorsaniz onemli degil. kendinize başka birini bulun dersin. tabi iişe ihtiyacın yoksa. ne tuhaf insanlar var ya...

Çalışanına güvenmeyen patron nefretlik !
Git başka yerde çalış.Ben senin yanında olsam pazartesi gider o adamı rezil eder sonrada patronuna. Bana güvenmeyen patrona ben elemanlık yapamam deyip çekip gitmek

Back
X