- 2 Kasım 2011
- 17.360
- 158
- 88
- 35
Merhaba bahsedecegim konu isimle alakali basladi dun aksam bizim firmaya bir cek geldi patronum da ceke guvenmeyip sorgulalim dedi sorgulatacagimiz kisi bizim malzeme aldgimiz bir firma patronum adami aradi adama ceki mail atacaktim ama adam dsardaymis acil olarak sorgulatmamiz gerekiyordu watsap varsa atin dedi patronum a isyerindede sadece bende var akilli telefon bn not2 kullaniyorum patronlatim hem isyerinde calisiyorlar hemde alim satima bakiyorlar cok buyuk bir firma degil bende muhasebeye bakiyorum daha once birlikte calistgimiz bir kadin da bize bnm telefonumdan watsaptan bi fatura adresi gondermisti bu durumdan dolayi patron bliyor bnm telde watsap oldgunu adama dediki tmm biz sana ceki gonderiyoruz smdi sorgulat bn cekin fotografini cektim adama attim kendi telefonumdan adam dunden beri bana sacma sapan msjlar atmaya basladi once cekle ilgili sonra bnm le tanismaya calisti bn cekle ilgili olan msjlarina karsilik verdim digerlerine vermedim ve adam ne yapsa begenirsiniz ben size msj yaziyorum siz cvp yazmiyorsnz bu saygisizliktir yazmis en son bnde watsaptan engelledim sonra defalarca beni arado ve msj atmaya basladi ben patronumu aradim ve dedimki bakin boyle boyle bu sahis beni rahatsiz ediypr szn haberiniz olsun adam msj yazdikca iyice sinirlendim bende sunlari yazdim ndn beni ariyosunuz ben size cvp yazmak zorunda degilim beni rahatsoz ediyorsunuz dedim adam bana kufur edince dayanamadim bende kufurettim ve bgn yarim gun calisiyorum adam bzm firmaya gitmis bnm onu rahatsiz ettgimi soylemis ve asil komik olan ne bliyomusunuz patron bana diyorki senle onu pazartesi yuzlestricem eger sen sucluysan sen isten cikacaksin o sucluysa onada agzinin payini verc be adam ben suclu olsam ne diye seni arayip beni rahatsiz ediyor diyeyim ki hicmi mantik yok bu insanlarda ya anlamiyorum gercekten sinirlerim bozuldu asiri sekilde neyapayim simdi ben pazartesi o adami rezil edic o Allahin emride bana sanki inanmiyomus gbi yapan patrona napim isten mi cikayim napim icim sisti bana bi yol gosterin