- 2 Kasım 2011
- 17.360
- 158
- 88
- 35
Evet yrn onada gostercem gununu.. siz nasil bana bu sekilde konusablirsnz diycem dier sapigin suratina tukurdukten sonrapatronuna da ; '' bana güveniniz yoksa çalışamam burda de ''
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yrn onada gostercem gununu.. siz nasil bana bu sekilde konusablirsnz diycem dier sapigin suratina tukurdukten sonrapatronuna da ; '' bana güveniniz yoksa çalışamam burda de ''
![]()
Evet yrn onada gostercem gununu.. siz nasil bana bu sekilde konusablirsnz diycem dier sapigin suratina tukurdukten sonra
Yrn bakalim nolcak hersey ortada watsaptan yazdi yazdiii bn cvp vermedm engelledimm aradi 5 kere oda var sonrada msjlari varaptal ya , resmen sana iftira ..
patronuna da de güvenin olmadığı yerde duramam ben de ..![]()
Yrn bakalim nolcak hersey ortada watsaptan yazdi yazdiii bn cvp vermedm engelledimm aradi 5 kere oda var sonrada msjlari var
Ne derse desin aslinda pek de umrumda degil sadece bnm ndn salakca seyler basima geldi ona kiziyorumgöster bakalım ne diyecek beyfendi ..![]()
Ne derse desin aslinda pek de umrumda degil sadece bnm ndn salakca seyler basima geldi ona kiziyorum
Haklisij canim ama kiminle gdicem ki ise annem babam kardesim calisiyorHerseye hazırlıklı ol adam bu mesajların sende olduğunu bildiği halde böyle bi yüzleşmeden korkmuyosa bi adilik bi tezgah yapmış olabilir daha önce de yazmıştım yalnız gitmemelisin
Cok yakinda bir tanidgimin isyeri var smdi ona haber vericem her ihtimale karsi haklisin canimBir erkvericemdasin ya da kız arkadasin da olabilir kapıda bekler ya da konuşmayı çok içeride yapma dışarıya yakın ol sağlam Pabuç değil bunlar
Güvenliğinden emin ol. Mesajları göstereceğini bile bile neden yüzlesir bi insan hiç mantığıma uymadi bi planı var o sanığın kesin
Cok yakinda bir tanidgimin isyeri var smdi ona haber vericem her ihtimale karsi haklisin canim
Whatsapp mesajlarini sakin silme. Pazartesi yuzles. Hemen is sozlesmeni is kanununun 24 e 2/c bendine gore fesh ettigine dair noterden ihtar cek. Tazminatini da alip cikarsin. Bu da o patrona ders olur.
Merhaba herkese bgn yasadiklarimdan sonra bu kadinlari hastalik haline getiren erkeklerin bir ornegini gormus oldum adam o kdr piskin ki sabah gelmis bagirip cagirmaya basladi bn rahatsiz ediyormus onu sozde peki siz ndn aradnz beni bn rahatsz ediyosam diorum cvp veremiyor tuttrmus sen benim anneme kufur ettn bn seni dovcem hadi gel dov bakalim yiyosa dedim bende bzm patronlarda terbiyeszlik yapma git burdan dediler adama ama bi tanesi bana dediki sende esyalatini topla dedi bn kalktim gttim asil patron ve kucugu bnm pesimden geldiler sen ona bakma ozur dileriz senin bi kabahatin yok biz seni birakmayiz asla dediler bnde hem ise ihtiyacim oldgu icin hemde biraz o cahile inat olsun die isten cikmadm ama is buldgum ilk an cikacagim ... ayrica bugun oraya gelen terbiyesizlik yapan adamla patronlar birbirine girdiler o adami kovdular ordan adam o kdr salakki size malzeme vermiycem diyor asil patronda dediki bn para verip aliyorum S***** G** (Defol) beni kizdrma dedi sonra da o cocugun abisi geldi ozur diledi naptilar blmiyorum ama gercekten cok huzursuz oldum hayirlisi artik
Merhaba herkese bgn yasadiklarimdan sonra bu kadinlari hastalik haline getiren erkeklerin bir ornegini gormus oldum adam o kdr piskin ki sabah gelmis bagirip cagirmaya basladi bn rahatsiz ediyormus onu sozde peki siz ndn aradnz beni bn rahatsz ediyosam diorum cvp veremiyor tuttrmus sen benim anneme kufur ettn bn seni dovcem hadi gel dov bakalim yiyosa dedim bende bzm patronlarda terbiyeszlik yapma git burdan dediler adama ama bi tanesi bana dediki sende esyalatini topla dedi bn kalktim gttim asil patron ve kucugu bnm pesimden geldiler sen ona bakma ozur dileriz senin bi kabahatin yok biz seni birakmayiz asla dediler bnde hem ise ihtiyacim oldgu icin hemde biraz o cahile inat olsun die isten cikmadm ama is buldgum ilk an cikacagim ... ayrica bugun oraya gelen terbiyesizlik yapan adamla patronlar birbirine girdiler o adami kovdular ordan adam o kdr salakki size malzeme vermiycem diyor asil patronda dediki bn para verip aliyorum S***** G** (Defol) beni kizdrma dedi sonra da o cocugun abisi geldi ozur diledi naptilar blmiyorum ama gercekten cok huzursuz oldum hayirlisi artik