• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

suclu kim ?

Merhaba bahsedecegim konu isimle alakali basladi dun aksam bizim firmaya bir cek geldi patronum da ceke guvenmeyip sorgulalim dedi sorgulatacagimiz kisi bizim malzeme aldgimiz bir firma patronum adami aradi adama ceki mail atacaktim ama adam dsardaymis acil olarak sorgulatmamiz gerekiyordu watsap varsa atin dedi patronum a isyerindede sadece bende var akilli telefon bn not2 kullaniyorum patronlatim hem isyerinde calisiyorlar hemde alim satima bakiyorlar cok buyuk bir firma degil bende muhasebeye bakiyorum daha once birlikte calistgimiz bir kadin da bize bnm telefonumdan watsaptan bi fatura adresi gondermisti bu durumdan dolayi patron bliyor bnm telde watsap oldgunu adama dediki tmm biz sana ceki gonderiyoruz smdi sorgulat bn cekin fotografini cektim adama attim kendi telefonumdan adam dunden beri bana sacma sapan msjlar atmaya basladi once cekle ilgili sonra bnm le tanismaya calisti bn cekle ilgili olan msjlarina karsilik verdim digerlerine vermedim ve adam ne yapsa begenirsiniz ben size msj yaziyorum siz cvp yazmiyorsnz bu saygisizliktir yazmis en son bnde watsaptan engelledim sonra defalarca beni arado ve msj atmaya basladi ben patronumu aradim ve dedimki bakin boyle boyle bu sahis beni rahatsiz ediypr szn haberiniz olsun adam msj yazdikca iyice sinirlendim bende sunlari yazdim ndn beni ariyosunuz ben size cvp yazmak zorunda degilim beni rahatsoz ediyorsunuz dedim adam bana kufur edince dayanamadim bende kufurettim ve bgn yarim gun calisiyorum adam bzm firmaya gitmis bnm onu rahatsiz ettgimi soylemis ve asil komik olan ne bliyomusunuz patron bana diyorki senle onu pazartesi yuzlestricem eger sen sucluysan sen isten cikacaksin o sucluysa onada agzinin payini verc be adam ben suclu olsam ne diye seni arayip beni rahatsiz ediyor diyeyim ki hicmi mantik yok bu insanlarda ya anlamiyorum gercekten sinirlerim bozuldu asiri sekilde neyapayim simdi ben pazartesi o adami rezil edic o Allahin emride bana sanki inanmiyomus gbi yapan patrona napim isten mi cikayim napim icim sisti bana bi yol gosterin
Pazartesi yüzlesin sonra da şikayetçi olacağınızı söyleyin adamdan. Maddi durumunuzu imkanlarınizi bilmediğim için işten ayrılın diyemiyorum. Ama pazartesi savcılığa gideceğinizi söyleyin

küfüre gelene kadar sizi taciz etmiş, patron da enteresan adam, müşteriyi kaybetmemek için çalışanına güvenmiyor.
işyerinde kendi özel telinizi ve numaranızı kullanmayın, çekle ç.kle uğraşırken bakın kimlerle muhatap oluyorsunuz. eğer durumunuz izin veriyorsa orada çalışmayın derim.

Mesajları ikisininde altının ortasına carp.
İştende ayrıl!
Al birini vur ötekine..

Whatsapp mesajlarini sakin silme. Pazartesi yuzles. Hemen is sozlesmeni is kanununun 24 e 2/c bendine gore fesh ettigine dair noterden ihtar cek. Tazminatini da alip cikarsin. Bu da o patrona ders olur.

Üzülme...
Haksız olan cezasını elbet bulur.
Yazılar elinizde teknoloji özürlülere bu tür yazışmaları anlatmak zor olabilir anlamıyorsa ama yazılar elinizde olduğu sürece hakknızı savunabilir ispat edebilirsiniz.
Patronunuzun durumu netleştirmeden sizi suçlaması ayıp olmuş ve saygısızlıktır.
Çalışanının haklılığını görüp aynı tavırda olursa ben derim ki o işten hayır gelmez.
Müşteri için çalışan harcanmamalı haklı iken kimse kimsenin ekmeğiyle oynamamalı.
Dikkat edin gelin adam başınıza iş açacak bir tipe benziyor uzatmadan halledin ve mümkünse patronun tavrına göre işten çıkın.
Gizlilik ayarlarınızı yapın blaclist diye uygulamalar var onlardan birini indirerek size ulaşmasını engelleyebilirsiniz.
Sadece listenizdeki kişiler arayabilir mesaj atabilir size whatsapp içinde profil resmi durum ayarlarını kişilerim yapıp o kişiyi engelleyin ki engellemişsiniz zaten.
Belli ki adam büyük arıza.

Banada staja gonderildigim bir bankada ,banka muduru sarkintilik etti.bende bunu okuluma bildirdim.bir ogretmende niye boyle bir sey yapsinki dedi.bir diger ogretmen de ne yani yalan neden soylesin ki dedi.ve gitti mudurun yanina.banka muduru bir ozur bir ozur,isten atilacakti...
Sonra baska bankaya gectim.birde bi baktim karisiyla karsimdaa..yuruyorlardii..karisii artistt.superrrrrrrrr.allah belani versin dedimmm,kendi kendime.

Cevaplariniz icin tsk ederim beni rahatsiz eden sahis bzm musterimiz degil biz ondan malzeme aliyoruz patronlarim 3 kardes ve bana guvenmeyen okuma yazma dahi bilmeyen bir adam yrn msjlari yuzune carpicam isin gdisatina gore de isten ayrilcam ise ihtiyacim var ama bu sekildede calisilmaz bn suna inanamiyorum adam hangi yuzle gdipbnm onu rahatsiz ettigimi soyleyebliyor nasil bi piskinlik bu anlamadm beni arayislari var yazdiklari var benim cvp vermedgim cok saskinim inanin yrn o adami parcalamazsam iyidir cunki sinirlerime hakim olamiyorum ve dun aksam diger patronu aradim olay boyle boyle dedim sen rahat ol kafana takma msjlari zaten silmemissin gerekirse bn o adamdan malzeme almam dedi normal olanda budur zaten ve bni rahatsiz eden adamda abisiyle calisiyomus abisi duyarsa cok kotu olurmus onun icin gerekirse firmasini arayacagim abisiyle goruscem savciliga verirsem bu msjlari ne cikar bilmiyorum bnde kufur ettim cunki

Karşılık vermeniz doğru olmamış. Hiç birşey yazmadan patrona gidip bu adam beni rahatsız ediyor ben mi konuşayım siz mi görüşmek istersiniz diye sorsaydın. Fevri davranmamak gerekiyor. Ama artık olan olmuş. Mesajlar elinizde. Tek tek gösterebilirsiniz.

Karşılık vermeniz doğru olmamış. Hiç birşey yazmadan patrona gidip bu adam beni rahatsız ediyor ben mi konuşayım siz mi görüşmek istersiniz diye sorsaydın. Fevri davranmamak gerekiyor. Ama artık olan olmuş. Mesajlar elinizde. Tek tek gösterebilirsiniz.
Dayanamadim cok sinirlendim psikolojik rahatszligim var eger cvp vermeseydim kendimi yerdim yrn o adam bnm karsima cikarsa eger saldirabilirimde adama utanmadan bni sikayet etmis bn rahatsz ediyomusum diye cok sinirliyim hals

Hic bir sey konusmayin agzinizi bile acmayin telefonu patronunuza uzatın sadece pzt gunu o adam gelince. Okusun. Sonra bence bu yeterli konusmak istemiyorum deyin. Karsi taraf tahrik etse de sabredin bisey demeyin. Adam cirkef birine benziyo atlayip bi anda teli alip mesajlari silebilir. Bilgisayara atmayi ihmal etmeyin gitmeden. Gerçi mesajları silmesi zaten haksiz oldugunu dogrular oyle bi durumda.

Bugun patronu aradim .. o adam gelip bnm hakkimda ne dedi size dedim ... diyormus ki bnm hakkimda ben surekli msj atiyormusum , o atma dedikce yaziyormusum o kdr sinirlendim ki anlatamam bütün pislikler beni mi bulacak ya ama hata bende sn ndn telefonunu kullandriyosun naparlarsa yapsinlar salaklar cek mi karsiliksiz cikiyo ciksin sanki bana olcak olan hersey ii niyetimden geliyor basima artik biktim o adam yrn bana ne yuzle beni rahatsiz ettin diyecek ben aramalarini msjlarini yuzune vurunca ne yapacak acaba cok merak ediyorum ayrica is arayacagim bu arada eger yrn sartellerim atip isten cikmazsam is bldugum ilk anda cikicam

Sakin sakin görüşme mesajlarını patronuna göster, arama kayıtlarını göster olsun bitsin. Burada dert edeceğin nokta patronun tavrı, sen cidden yeni bir iş aransan iyi olacak çünkü eninde sonunda patronun iki arada bir derede kalıp seni gözden çıkartabilir.

Karşı taraf rahatsız etmiş hatta resmen mesajla tacizde bulunmuş tamam ama onun saygısız lafına neden küfürle karşılık verdiniz? Ya da neden küfür yerine daha ciddi ve resmi olabilecek farklı kelimeler kullanmadınız? Kadın olarak karşı tarafla yüzleşmeyi abes bulmuşsunuz ama bence işveren haklı, hem kadın erkek eşittir diye bas bas bağıralım hem de bir durum olduğunda cinsiyetimizin ardına sığınalım, olmamalı böyle birşey. Açıkçası bana hakaret edene bile saygı çerçevesinde çok güzel lafımı söylerim emin olun karşı taraf daha çok ezilir saygıyı bozmadığınız için. O konuda yanlış yapmışsınız.
Gidin yüzleşin, bundan sonra da özel eşyalarınızı işle ilgili şeylerde kullanmayın. Ben sizin yerinizde olsam göndermezdim bu benim özelim kusura bakmayın derdim zira iş başka özel hayat başkadır kimse de birşey diyemez.

Karşı taraf rahatsız etmiş hatta resmen mesajla tacizde bulunmuş tamam ama onun saygısız lafına neden küfürle karşılık verdiniz? Ya da neden küfür yerine daha ciddi veilecek farklı kelimeler kullanmadınız? Kadın olarak karşı tarafla yüzleşmeyi abes bulmuşsunuz ama bence işveren haklı, hem kadın erkek eşittir diye bas bas bağıralım hem de bir durum olduğunda cinsiyetimizin ardına sığınalım, olmamalı böyle birşey. Açıkçası bana hakaret edene bile saygı çerçevesinde çok güzel lafımı söylerim emin olun karşı taraf daha çok ezilir saygıyı bozmadığınız için. O konuda yanlış yapmışsınız.
Gidin yüzleşin, bundan sonra da özel eşyalarınızı işle ilgili şeylerde kullanmayın. Ben sizin yerinizde olsam göndermezdim bu benim özelim kusura bakmayın derdim zira iş başka özel hayat başkadır kimse de birşey diyemez.
Birincisi ben kadinim diye beni ayri tutsunlar inansinlar diye birsey soylemedim bnm tepemi attiran nokta bn patronu ariyorum bu adam beni rahatsiz ediyor diyorum haberi veriyorum o adam gelince ikileme dusuyor buna kizdim.
evet ben hataliyim telefonumu kullandrmakla ama siz bnm ilk msjimi okumamissnz adama hic cvo vermedim watsaptan yazdikca baktim devam edecek engelledim sonra aramaya basladi acmadim sonra msj atmaya basladi musait degilmjsin diye bnde gayet sakin bisekilde szn msjiniza cvp verme zorunlulugum yok b3ni rahatsz etmeyin telefonumda artik szden msj gormek istemiyorum dedim insan gbi uyardim uyardim uyardim bna terbiyesiz sana gosteririm bunu sen gorursun tarzi konustu ve kufur etti siz olsaniz napardiniz acaba cok merak ettm o kdr sabrettktwn sonta

hususi telefonundan iş yapman yanlış olmuş ve kabak sana patlamış ..:KK14:
evet haklısın ama o patronun yanında çalışma derim .. :KK62:
küstah herife de mesajlarını göster yüzleş çık git .. :KK62:
bu ne lahana turşunu .. :KK12:off cok sinir oldumm .. :KK34:

Bzm musterimiz degil adam biz ondan malzeme aliyoruz firmaya ve bu adam abisiyle calsiiyormus ve abisi duyarsa kotu olurmus bnde yrnki druma bakicam eger ozur dilerse amenna uzatmam ise ihtiyacim var baska bi is bulana kdr ama beni dha fazla sinirlendrirse hmn ariycam firmasini

hususi telefonundan iş yapman yanlış olmuş ve kabak sana patlamış ..:KK14:
evet haklısın ama o patronun yanında çalışma derim .. :KK62:
küstah herife de mesajlarını göster yüzleş çık git .. :KK62:
bu ne lahana turşunu .. :KK12:off cok sinir oldumm .. :KK34:
Valla aynen oyle .. hep bnm salakligim ama adam zorda kalmasin belki dolandrilcak die dusunmed3n kullandrttim telefonumu ceki aldgimiz kisi saglam degildi acul sorgulatmistk yrn nolcak bakalim bnm sinir oldgum nokta adam da beni sikayet ediyomus bn rahatsiz ediyorum diye acaba aramalarini ve msjlarini gosterince neyapacak

Valla aynen oyle .. hep bnm salakligim ama adam zorda kalmasin belki dolandrilcak die dusunmed3n kullandrttim telefonumu ceki aldgimiz kisi saglam degildi acul sorgulatmistk yrn nolcak bakalim bnm sinir oldgum nokta adam da beni sikayet ediyomus bn rahatsiz ediyorum diye acaba aramalarini ve msjlarini gosterince neyapacak
edepsiz herifffffffff :KK34::KK34:

:110::110:patronuna da ; '' bana güveniniz yoksa çalışamam burda de '' :63::KK12:

Back
X