suçlayacaksanız suçlayın ama maalesef öyle kaç kez gitmesini istesem de mayısa kadar hareket edemeyeceğini söylüyor benim için de kolay değil sıfır iletişimdeyim.Şimdi bu adamla hala ayni evde misiniz?
ya suclanma konusunda bu kadar hassas iseniz buraya konu açmanız yanlış olmuş bence .suçlayacaksanız suçlayın ama maalesef öyle kaç kez gitmesini istesem de mayısa kadar hareket edemeyeceğini söylüyor benim için de kolay değil sıfır iletişimdeyim.
Bu da bana haksızlık değil mi İstanbul’da yaşıyorum herşeyi bırakıp gitmek ciddi bir maliyet ve ben istemedim bu süreci ben başlatmadım. Hayatımda herseyi önüne tepsi ile sundum şimdi boşanmada da ben gidiyorum keyfine bak demek işime gelmiyor. Suçlanma konusunda inanın hassas değilim kendimi o kadar çok suçluyorum ki. Sadece şu an derdim belki de birinin geçecek demesini duymak psikolojik destekya suclanma konusunda bu kadar hassas iseniz buraya konu açmanız yanlış olmuş bence .
isterseniz koparsiniz diye düşünüyorum ben,
siz ayrilin evden mesela vs
neden kopmak istemiyorsunuz ?
Bu da bana haksızlık değil mi İstanbul’da yaşıyorum herşeyi bırakıp gitmek ciddi bir maliyet ve ben istemedim bu süreci ben başlatmadım. Hayatımda herseyi önüne tepsi ile sundum şimdi boşanmada da ben gidiyorum keyfine bak demek işime gelmiyor. Suçlanma konusunda inanın hassas değilim kendimi o kadar çok suçluyorum ki. Sadece şu an derdim belki de birinin geçecek demesini duymak psikolojik destek
vala siz cabalamadan geçmeyecekBu da bana haksızlık değil mi İstanbul’da yaşıyorum herşeyi bırakıp gitmek ciddi bir maliyet ve ben istemedim bu süreci ben başlatmadım. Hayatımda herseyi önüne tepsi ile sundum şimdi boşanmada da ben gidiyorum keyfine bak demek işime gelmiyor. Suçlanma konusunda inanın hassas değilim kendimi o kadar çok suçluyorum ki. Sadece şu an derdim belki de birinin geçecek demesini duymak psikolojik destek
Evimiz var kirada onun kontratı bitecekmiş o ay burada kirada oturuyoruz evet. Herşeyi ikiye böleceğiz tabiki ama benden de kaynaklandı bu durum şehir değiştirip değiştirmemek konusunda kararsız kaldım ailem başka şehirde yani gidersem burada kalma gibi bir planı da varEski konuyu bilmiyorum ama
- adam neden Mayısta gidiyor, şimdi neden gidemiyor?
- adam gitmiyorsa da gitmesin siz gitseniz?
- ev kira mı sizin mi nası bölüşeceksiniz?
Ben çok kararsız kaldım bence İstanbul’da yalnız bir kadın olmak mı ailemin yanına gitmek mi yoksa tüm düzenimi bozma beni daha çok depresyona sokar mı hep kararsız kaldımvala siz cabalamadan geçmeyecek
size haksızlık ise bosanirken bu şartı önüne koyacaktiniz
ama yapmadınız.
peki hala neden boşanmadiniz ?Ben çok kararsız kaldım bence İstanbul’da yalnız bir kadın olmak mı ailemin yanına gitmek mi yoksa tüm düzenimi bozma beni daha çok depresyona sokar mı hep kararsız kaldım
Kişilik özelliği diyelim kararsızım ve harekete geçmek beni zorluyor kafam ikna olmadığı için ilk başta düzelir mi umudum da vardı bilinçdışı ne kadar saçma olsa daOnca şeye rağmen eşinizle aynı evde kalıp tek bir adim atmayıp, bir kaç sözle kendinizi iyi hissedeceğinizi mi düşünüyorsunuz gerçekten?
Havaya gidecek onlarla şey yazılabilir buraya aynı yerde durduktan sonra hiçbirinin anlamı yok ve olmayacak.
Kararsız kaldım bence de yaşım yaşadıklarım bir belki de ailemin bekle acele etme demesi beni hep acaba mı diye sürükledi zaman da çabuk geçtipeki hala neden boşanmadiniz ?
kararsız mı kaldınız yoksa karar vermek mi istemediniz ?
bence bilerek süreci uzatmak istediniz çünkü boşanmak istemiyorsunuz ama eşiniz güvenilir bir adam değil
kendinize bunu yapmayın
Hâla var.Kişilik özelliği diyelim kararsızım ve harekete geçmek beni zorluyor kafam ikna olmadığı için ilk başta düzelir mi umudum da vardı bilinçdışı ne kadar saçma olsa da
Evet konu öyle benim gibi kararsız bir tane kadın yok mu acaba bir tek ben mi böyleyim anlamıyorum kiEski konunuzda size o kadar sey yazildi cizildi en son konunuzu kapattiniz simdi kalkmis damdan dusenin halini damdan duser anlar diyorsunuz. Siz ne ileri ne geri gidemiyorsunuz yapacak bir sey yok.
sorun kararsızlık değil bitirmeye cesaretiniz yokEvet konu öyle benim gibi kararsız bir tane kadın yok mu acaba bir tek ben mi böyleyim anlamıyorum ki
Doğru belki de yani mantıken yok ama kalben var halen üzülüyorum ona halen içim acıyor bu duygulardan memnun da değilim ama öyle belki de bitir git işte diyorum içimden ona ben yapamıyorum nasılsaHâla var.
Olmasa aynı evde durmaz, duramazdıniz. Sizinki kararsızlık değil,büyük adımı atıp eşinizle tüm gemileri yakmaya cesaretinizi olmayışı.
O bir şeyler yapsın istiyorsunuz som ana kadar bekleyeceksiniz o yüzden.
Doğru çok kez cesaretimi toplayıp bitsin artık al dilekçem dedim önüne koydum ama bir şekilde beni öteledi. Ama ben kararlı olamadım işime geldisorun kararsızlık değil bitirmeye cesaretiniz yok
asıl üzücü olan bu bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?