Aynen öyle zaten bunu görememek de beni daha çok kırıyor. Sonra kabulleniyorum devam et hayatına o seni hiç önemsemiyor diyorum.sıkıntı şu ki vazgecebileceginizi görmek istemenizin nedeni bile
adamın belki siz vazgecerseniz değerinizi anlar yokluğunuzu hisseder size döner diye düşünmeniz
Yok hayır şu an aynı evdeyiz ama hiç konuşmuyoruz ayrı odalardayız aynı anda aynı ortamda da bulunmuyoruz.
Evet kesinlikle öyle önüme bakmam lazım zaten yeterince zamana maloldu banaNeden kendinize bunu yapıyorsunuz ? 38 yaşındasınız. Eşinizle evliliğinize devam etmeyecekseniz; en kısa sürede bitirmeniz sizin için daha iyi değil mi ?
Niye destek olasiniz bu sizin hayatiniz inanin diyecegim sey gitmeyin üzerler sizi tecrube ile sabit en ufak seyle bile laf edecekler .bu sire sonra baskalarini bile bulup daha bununla evlen bile diyebilirler bunlarida düşününBazen annemle konuştuğumda daha çok yaralanıyorum onların bulunduğu şehre gidersem hep yakınımda olacak ve belki de ah vah edecek ben demiştim gitmeseydin İstanbul’a diyecek bir yanımda madem teksin neden ailene destek olmuyorsun onlarla ol diyor. Öyle allak bullak ki beynim planlarım hiç böyle değildi buraya gelirken.
Evlilik benden çok uzak olsun mümkünse ben de aynı şeyi düşünüyorum özgür olmam ve kendimi bulmam daha güçlü olmam için tek kalmam şartNiye destek olasiniz bu sizin hayatiniz inanin diyecegim sey gitmeyin üzerler sizi tecrube ile sabit en ufak seyle bile laf edecekler .bu sire sonra baskalarini bile bulup daha bununla evlen bile diyebilirler bunlarida düşünün
Dava acin aile şerhi koydurun gitmezse de uzaklastirma karari aldirin polis gotürsün. Eski konularınızı bilmiyorumBu da bana haksızlık değil mi İstanbul’da yaşıyorum herşeyi bırakıp gitmek ciddi bir maliyet ve ben istemedim bu süreci ben başlatmadım. Hayatımda herseyi önüne tepsi ile sundum şimdi boşanmada da ben gidiyorum keyfine bak demek işime gelmiyor. Suçlanma konusunda inanın hassas değilim kendimi o kadar çok suçluyorum ki. Sadece şu an derdim belki de birinin geçecek demesini duymak psikolojik destek
Ek kartı kullanmıyor evet iptal oldu, ben tekrar bir tedavi sürecine başladım yumurta donduracağım zaten rezervim azalmıştı. Hafta içleri spora ve dans kursuna gidip evde olduğum zaman miktarını düşürdüm. Kendi çapımda adaptasyon geliştirmeye çalışıyorum.Paşa hazretlerine çıkardığınız ek kartı iptal ettirdiniz mi?
Emek verdiysen zordur bir şeyleri tamamen bitirmek. Ama lütfen en doğru olanı yap, seni ne mutlu edecekse. Bir evlilik aynı kararlar altında verilmeli, baskı olmadan. Evlilik özeldir, çok severek yaşamalı hayat dolu. Eğer yaşamaya çalışarak bir evlilik sürecin var ise bu kendine yaptığın saygısızlıktır. Kendini değil başkalarını mutlu etmek için yaşamaktır. Bir daha dünyaya gelmiyoruz ve dünya erkeklerin etrafında, sözlerinin etrafında dönmüyor. Sana yazık değil mi? Onca fedakarlık, onca kendini hiç’e saymaların? Sonrasını düşünme . Seni düşünen yok ise sonrasını hiç düşünme . Başını kaldırdığında ve bu muhabbetler bitince diyeceksin ki ben yaşıyormuşum.. hakkında hayırlısı olsun. Dualarım seninle olucakEski konularımı okuyanlar bilir bir süredir çalkantılı bir özel hayatla tabiri caiz ise yaşamaya çalışıyorum. Kararlar veriliyor uygulamaya geçiliyor psikolojik ve mental olarak bir kopuş yaşadık ama fiziksel ve resmiyet olarak tamamen kopamadık. Ama onun da süresi yakın tabiki.
Bana düşen ise bunla mücadele kısmındaki başarısızlıklarım oldu. Kendimi kendime karşı suçlu hissediyorum. Bana yapılanlara sessiz ve tepkisiz kaldığım kendimi yeterince sevmediğim için başka birinin insafına bıraktığım için, bu zamana kadar hakettiklerini kendime veremediğim için suçluyum. Nasıl baş edeceğim bilemiyorum. Topiklere bakıyorum aynı yoldan geçtiğim bir kardeşimi bulup onun hislerine sığınma umuduyla yalnız değilsin be deme umuduyla, önüne bakabilmek için daha vaktin var demek için o nedenle açıyorum bu konuyu var mı sığınıp sarılabilecek damdan düşeni damdan düşen anlar diyen birileri?
Artık değmeyen insanlara sümüğünüzü bile atmayın.Ek kartı kullanmıyor evet iptal oldu, ben tekrar bir tedavi sürecine başladım yumurta donduracağım zaten rezervim azalmıştı. Hafta içleri spora ve dans kursuna gidip evde olduğum zaman miktarını düşürdüm. Kendi çapımda adaptasyon geliştirmeye çalışıyorum.
Çok teşekkür ediyorum inanın insanın ilmek ilmek dokuduğu bir ilişkiden kopması çok zormuş kendinize haksızlık olduğunu bile bile ateşe yürümek gibi ama eskisine göre flu olan tablo netleşti önümü görebiliyorum kimisi çok hızlıca karar verir yapar adımlar atar ama ben çok daha hantal ve bağlarından kopamayan biriyim bu sürecin beni bu durumdan vazgeçmem için yardımcı olacağına inanıyorumEmek verdiysen zordur bir şeyleri tamamen bitirmek. Ama lütfen en doğru olanı yap, seni ne mutlu edecekse. Bir evlilik aynı kararlar altında verilmeli, baskı olmadan. Evlilik özeldir, çok severek yaşamalı hayat dolu. Eğer yaşamaya çalışarak bir evlilik sürecin var ise bu kendine yaptığın saygısızlıktır. Kendini değil başkalarını mutlu etmek için yaşamaktır. Bir daha dünyaya gelmiyoruz ve dünya erkeklerin etrafında, sözlerinin etrafında dönmüyor. Sana yazık değil mi? Onca fedakarlık, onca kendini hiç’e saymaların? Sonrasını düşünme . Seni düşünen yok ise sonrasını hiç düşünme . Başını kaldırdığında ve bu muhabbetler bitince diyeceksin ki ben yaşıyormuşum.. hakkında hayırlısı olsun. Dualarım seninle olucak
Aldatma mı var yani ?Yorum yapan herkese çok teşekkür ederim bugün bir gelişme oldu ve yumurta toplatma yapıyorum kan testi
İstediler randevu almak için pcyi açtığımda whatsapp ı açıldı ve orada iş arkadaşlarından biriyle gayet samimi konuşmalarını gördüm artık olay neden aniden değiştiği vs gibi konular tamamen aydınlandı benim için burada bu yorumu yapan müthiş kk üyeleri sizi dinlemedim ama çok teşekkür ederim desteğinize
Aldatmam mı bilemiyorum ama o kişiye karşı çok tatlı konuşmuş belli ki duygusal bir durum var her canı sıkılsa başı ağrısa dert yanmış ilgi beklemiş canımlar cicimler havada uçuşmuş insan eşini bilir kimseyle böyle samimi içten bir konuşmasını görmemiştim. Şimdi benim için olay örgüsü çözüldü ona hisleri nedeniyle devam edemiyor evliliğimizeAldatma mı var yani ?
Anladım. Hakkınızda hayırlısı olsun. Bundan sonra mutlu olursunuz umarım.Aldatmam mı bilemiyorum ama o kişiye karşı çok tatlı konuşmuş belli ki duygusal bir durum var her canı sıkılsa başı ağrısa dert yanmış ilgi beklemiş canımlar cicimler havada uçuşmuş insan eşini bilir kimseyle böyle samimi içten bir konuşmasını görmemiştim. Şimdi benim için olay örgüsü çözüldü ona hisleri nedeniyle devam edemiyor evliliğimize
ne yapmayı planlıyorsunuz?Aldatmam mı bilemiyorum ama o kişiye karşı çok tatlı konuşmuş belli ki duygusal bir durum var her canı sıkılsa başı ağrısa dert yanmış ilgi beklemiş canımlar cicimler havada uçuşmuş insan eşini bilir kimseyle böyle samimi içten bir konuşmasını görmemiştim. Şimdi benim için olay örgüsü çözüldü ona hisleri nedeniyle devam edemiyor evliliğimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?