Suçluluk

sıkıntı şu ki vazgecebileceginizi görmek istemenizin nedeni bile
adamın belki siz vazgecerseniz değerinizi anlar yokluğunuzu hisseder size döner diye düşünmeniz
Aynen öyle zaten bunu görememek de beni daha çok kırıyor. Sonra kabulleniyorum devam et hayatına o seni hiç önemsemiyor diyorum.

Niye destek olasiniz bu sizin hayatiniz inanin diyecegim sey gitmeyin üzerler sizi tecrube ile sabit en ufak seyle bile laf edecekler .bu sire sonra baskalarini bile bulup daha bununla evlen bile diyebilirler bunlarida düşünün

Niye destek olasiniz bu sizin hayatiniz inanin diyecegim sey gitmeyin üzerler sizi tecrube ile sabit en ufak seyle bile laf edecekler .bu sire sonra baskalarini bile bulup daha bununla evlen bile diyebilirler bunlarida düşünün
Evlilik benden çok uzak olsun mümkünse ben de aynı şeyi düşünüyorum özgür olmam ve kendimi bulmam daha güçlü olmam için tek kalmam şart

Dava acin aile şerhi koydurun gitmezse de uzaklastirma karari aldirin polis gotürsün. Eski konularınızı bilmiyorum

Ben severek takip ediyorum sizi.. Kolay değil onca yılı bir anda çöpe atmak siz bu adama çoksunuz bile.. Değer veren kıymet görmüyor ne yazık ki... Sizin imtihanınızda böyleymiş nasibiniz bittiyse boşanırsınız kaderden öte gidilmiyor.. Anlaşmalı olacakmış hemen boşanırsınız dava açıldığı gibi Allah yardımcınız olsun... Çok etrafımda iki ileri bir geri giden ama değişir ümidiyle kadınlar bakıyor adamlar hep aynı erkeğe birşey olmuyor onlar fikirsiz çünkü

Arafta kalmak sizi daha cok yipratir. Ya evliliginize devam edin ya da bitirin. Bosandiktan sonra insan üzülüyor ama düzenini kurup hayatina devam ediyorsun. Bir sure sonra isler rayına giriyor

Mhtsmfhr bişey yapmaya cesaretin yok, çünkü ruhen yorgunsun. Bu yorgunluktan dolayı birşey yapma gücünü bulamayışını anlıyorum, ama bundan kurtulmanın tek çözümü bişey yapmak. Ilk adımı at ve inan baba gerisi gelecek, çevremde çok insan var bu türlü toksik birlikteliklerden kurtulan, başta çok zorlandılar, geri dönmeye kalktılar, ama kararlı duranlar şuan çok mutlu ve bukadar bekledikleri için kendilerine kızıyorlar. Giden her gün senin ömrümden eksiliyor, hayat çok kısa, kendine bu kötülüğü yapma. En kötü karar bile kararsızlıktan iyidir, git ailenin yanına, baktın mutsuzsun, tekrardan başka çözümler ararsın ama hakkın olan herşeyi al. Kadın isterse herşeyi yapar ve unutma sen kendine değer vermezsen dışarıdakiler hiç vermez

Paşa hazretlerine çıkardığınız ek kartı iptal ettirdiniz mi?
Ek kartı kullanmıyor evet iptal oldu, ben tekrar bir tedavi sürecine başladım yumurta donduracağım zaten rezervim azalmıştı. Hafta içleri spora ve dans kursuna gidip evde olduğum zaman miktarını düşürdüm. Kendi çapımda adaptasyon geliştirmeye çalışıyorum.

Emek verdiysen zordur bir şeyleri tamamen bitirmek. Ama lütfen en doğru olanı yap, seni ne mutlu edecekse. Bir evlilik aynı kararlar altında verilmeli, baskı olmadan. Evlilik özeldir, çok severek yaşamalı hayat dolu. Eğer yaşamaya çalışarak bir evlilik sürecin var ise bu kendine yaptığın saygısızlıktır. Kendini değil başkalarını mutlu etmek için yaşamaktır. Bir daha dünyaya gelmiyoruz ve dünya erkeklerin etrafında, sözlerinin etrafında dönmüyor. Sana yazık değil mi? Onca fedakarlık, onca kendini hiç’e saymaların? Sonrasını düşünme . Seni düşünen yok ise sonrasını hiç düşünme . Başını kaldırdığında ve bu muhabbetler bitince diyeceksin ki ben yaşıyormuşum.. hakkında hayırlısı olsun. Dualarım seninle olucak

Artık değmeyen insanlara sümüğünüzü bile atmayın.

Çok teşekkür ediyorum inanın insanın ilmek ilmek dokuduğu bir ilişkiden kopması çok zormuş kendinize haksızlık olduğunu bile bile ateşe yürümek gibi ama eskisine göre flu olan tablo netleşti önümü görebiliyorum kimisi çok hızlıca karar verir yapar adımlar atar ama ben çok daha hantal ve bağlarından kopamayan biriyim bu sürecin beni bu durumdan vazgeçmem için yardımcı olacağına inanıyorum

Yorum yapan herkese çok teşekkür ederim bugün bir gelişme oldu ve yumurta toplatma yapıyorum kan testi
İstediler randevu almak için pcyi açtığımda whatsapp ı açıldı ve orada iş arkadaşlarından biriyle gayet samimi konuşmalarını gördüm artık olay neden aniden değiştiği vs gibi konular tamamen aydınlandı benim için burada bu yorumu yapan müthiş kk üyeleri sizi dinlemedim ama çok teşekkür ederim desteğinize

Aldatma mı var yani ?

Aldatma mı var yani ?
Aldatmam mı bilemiyorum ama o kişiye karşı çok tatlı konuşmuş belli ki duygusal bir durum var her canı sıkılsa başı ağrısa dert yanmış ilgi beklemiş canımlar cicimler havada uçuşmuş insan eşini bilir kimseyle böyle samimi içten bir konuşmasını görmemiştim. Şimdi benim için olay örgüsü çözüldü ona hisleri nedeniyle devam edemiyor evliliğimize

Anladım. Hakkınızda hayırlısı olsun. Bundan sonra mutlu olursunuz umarım.

ne yapmayı planlıyorsunuz?

Önceki konuyu bilmiyorum ama bende şuan tamamen aynı durumdayım sizi iyi anlıyorum zamana bırakın kimsenin dedigiyle değil iç sesinizi kendinizi dinleyin duaya sarılın inanın Allah önünüze herşeyi tek tek çıkarıp size sunacak buna inanın... Sabır ve zaman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…