- 1 Ocak 2023
- 2.545
- 7.863
- 73
- 33
neden işinize geliyorDoğru çok kez cesaretimi toplayıp bitsin artık al dilekçem dedim önüne koydum ama bir şekilde beni öteledi. Ama ben kararlı olamadım işime geldi
olması ne işinize yarayacak?Bir tek ben miyim bu kadar aciz kalan benim gibi hisseden karar veremeyen üzülen bir ileri iki geri giden olmuyor mu yani ben bunu merak ediyorum
Değil tabiki ama bunları kaç kez söylüyorum şu evde bir köşede bayılsam gitsem dönüp bakmaz bile o kadar kendisine dönük hayatını yaşıyor. Ama ben tam bir aciz gibi acaba mı diyorumneden işinize geliyor
sizi tam anlamıyla sevmeyen dengesiz bir adam mı hak ettiğiniz ilişki ?
Hafifletmez tabi çok doğru söylediğiniz.olması ne işinize yarayacak?
farz edelim ki 848384 kisi var böyle
bu kendinize yaptığınız haksızlığı hafifletecek mi ?
İstanbulda yalniz kalin .cocuk yoksa şayet tek başınıza sifirdan baslarisniz aileniz sizi üzer bosanmayi herkes kaldiramiyor her kafadan ses geliyor komşular bile gereksiz konuşuyor akul veriyor kimseye aciklama yapmayin ailenize bile ilk vuran onlar oluyor lafi.Ben çok kararsız kaldım bence İstanbul’da yalnız bir kadın olmak mı ailemin yanına gitmek mi yoksa tüm düzenimi bozma beni daha çok depresyona sokar mı hep kararsız kaldım
Bazen annemle konuştuğumda daha çok yaralanıyorum onların bulunduğu şehre gidersem hep yakınımda olacak ve belki de ah vah edecek ben demiştim gitmeseydin İstanbul’a diyecek bir yanımda madem teksin neden ailene destek olmuyorsun onlarla ol diyor. Öyle allak bullak ki beynim planlarım hiç böyle değildi buraya gelirken.İstanbulda yalniz kalin .cocuk yoksa şayet tek başınıza sifirdan baslarisniz aileniz sizi üzer bosanmayi herkes kaldiramiyor her kafadan ses geliyor komşular bile gereksiz konuşuyor akul veriyor kimseye aciklama yapmayin ailenize bile ilk vuran onlar oluyor lafi.
kaç yıllık eşiniz bunu yapıyor öyle mi ?boşanma olsun ya da olmasın yıllarınızi verdiğiniz adamın tavrı bu ?Değil tabiki ama bunları kaç kez söylüyorum şu evde bir köşede bayılsam gitsem dönüp bakmaz bile o kadar kendisine dönük hayatını yaşıyor. Ama ben tam bir aciz gibi acaba mı diyorum
Evet sonra diyorum ki sen bu kafayla kendine değer vermeyen başka birine yine haddinden fazla değer verir üzersin kendini merak etme.kaç yıllık eşiniz bunu yapıyor öyle mi ?boşanma olsun ya da olmasın yıllarınızi verdiğiniz adamın tavrı bu ?
umarım bir gün suratına tükürüp evden çıkıp kendi hayatinizi yaşamaya cesaret edersiniz .
siz çalışıyorsunuz değil mi ?Evet sonra diyorum ki sen bu kafayla kendine değer vermeyen başka birine yine haddinden fazla değer verir üzersin kendini merak etme.
Çalışıyorum yeterli sayılır tabi İstanbul şartlarında ne alsanız yine az dasiz çalışıyorsunuz değil mi ?
maaşınız yeterli mi sizin için?
e yeni ev tutunÇalışıyorum yeterli sayılır tabi İstanbul şartlarında ne alsanız yine az da
Şöyle bir plan oldu kim ev tutarsa onun eşyaları dahil herşeyi alınacak kalan para paylaşılacak gibi yani eşya vs değil derdi zaten para konusunda bir sıkıntı çıkarmadı bana ev de satılıp herkese eşit pay edilecek vs gibie yeni ev tutun
esinizde evde değilken tüm eşyaları yükleyip götürün ?
çözüm ararsanız çözüm cok
Orda durduğun sürece geçmeyek sen de biliyorsun. Gereksiz ümit acının süresini uzatır sadece. İlerde sağlam bir darbe yiyeceksiniz eşinizden ama giden zaman sizden gitmiş olacak. Hayat iradesizleri afetmez.Bu da bana haksızlık değil mi İstanbul’da yaşıyorum herşeyi bırakıp gitmek ciddi bir maliyet ve ben istemedim bu süreci ben başlatmadım. Hayatımda herseyi önüne tepsi ile sundum şimdi boşanmada da ben gidiyorum keyfine bak demek işime gelmiyor. Suçlanma konusunda inanın hassas değilim kendimi o kadar çok suçluyorum ki. Sadece şu an derdim belki de birinin geçecek demesini duymak psikolojik destek
Doğru çok kez cesaretimi toplayıp bitsin artık al dilekçem dedim önüne koydum ama bir şekilde beni öteledi. Ama ben kararlı olamadım işime geldi
Aslında benim de ondan vazgeçebildiğimi görmesini istiyorum yani çok çıldırdığım ve zorlandığım anlarda yaptım bilmiyorum artık hangisi gerçek duygum hangisini içten istemiyor ama yapmaya çalışıyorum emin değilim tabiki belki de ertelemesi önünde kafası karışık mesajı verip beklemek de iyi geldi ya ben bu hatayı hep yaptım artık kendimi geliştirmem lazım vazgeçenin arkasından gitmek ya da umut etmek niyeEşinize neden Adliye Sarayı muamelesi yapıyorsunuz ki. Boşanma davası açmak için başvuruyu mahkemeye yapmalısınız.
Sizin yaptığınız eşinizin önüne dilekçe koyup, blöf yapmak.
Aslında benim de ondan vazgeçebildiğimi görmesini istiyorum yani çok çıldırdığım ve zorlandığım anlarda yaptım bilmiyorum artık hangisi gerçek duygum hangisini içten istemiyor ama yapmaya çalışıyorum emin değilim tabiki belki de ertelemesi önünde kafası karışık mesajı verip beklemek de iyi geldi ya ben bu hatayı hep yaptım artık kendimi geliştirmem lazım vazgeçenin arkasından gitmek ya da umut etmek niye
sıkıntı şu ki vazgecebileceginizi görmek istemenizin nedeni bileAslında benim de ondan vazgeçebildiğimi görmesini istiyorum yani çok çıldırdığım ve zorlandığım anlarda yaptım bilmiyorum artık hangisi gerçek duygum hangisini içten istemiyor ama yapmaya çalışıyorum emin değilim tabiki belki de ertelemesi önünde kafası karışık mesajı verip beklemek de iyi geldi ya ben bu hatayı hep yaptım artık kendimi geliştirmem lazım vazgeçenin arkasından gitmek ya da umut etmek niye
Yok hayır şu an aynı evdeyiz ama hiç konuşmuyoruz ayrı odalardayız aynı anda aynı ortamda da bulunmuyoruz.Dilekçeyi eşinizin önüne koyduktan sonra ne oldu ? Şu anda yeniden evli bir çift hayatı mı yaşıyorsunuz ; ayrı odalarda mı yaşıyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?