- 27 Eylül 2021
- 146
- -7
- 11
- 28
- Konu Sahibi GunahBenimSucBenim
-
Ben aldatma niyetinde değildim kendimi nasıl inandırabilirim bilmiyorum ancak sadece vakit geçirebileceğim konuşabileceğim biri niyetiyle konuşmuştumSiz de aldatayım dediniz.
Şöyle bir umut var ..Eşiniz ,boşanma davası ,yeni düzen ,çocuklar vs düşünüp durumdan üşenip sizi gözetimde tutarak bir şekilde devam edebilir böyle adamlar çokça görüyoruz düzenleri bozulmasın diye yutan insan çeşitleri kadında da erkekde de var ama çok cehennem bir evlilik olur..Ben gerçekten başıma geleceklerden endişe etmiyorum. Ama boşanmak istemiyorum. Toparlayamaz mıyım nolur en ufak bi umut bile yok mu
mümkün değil zaten unutmasıı inşallahh verirr borçlarını bitirmesi içinde yanında oluyorsun 2 çocuk daha bakıyorsunUnutmaz ama bana bi şans daha verir inşallah
Haklısınız diyebilecek bir şeyim yok maalesefPişman degilsin pişman olsan eşin yakalayınca olmazdı bu sen yakalanmanın verdigi korku stresden başak bişey hissetmiyorsun düzenin bozulması kaybedip yalnız kalmak korkutuyor ama eşinin yerinde olsam affetmem aldatan insan bi daha yapar ne yapsın şimdi seni affetse eskisi gibi sıcak bi ilişki olmaz e sen yine bişeyler eksik diye aldatma yoluna düşeceksin sonuçta ilkinin de sebebi duygusal boşluk diyorsun bu olanlardan sonra 4, 4 lük bi ilişki olmaz ki hak etmişsiniz herşeyi kusura bakmayın ama erkek aldatınca ne söylüyorsam aynısı bu sizin karakter eksikliğiniz başka hiçbir sebep yok
Gördü zaten eşimin en çok sinirlendiği şey onun bana olan konuşma şekli. Kendini bu duruma nadıl düşürdün. Ben bi kez sana böyle küfürlü konuştum mu. Çok özür dilerim sana fahişe gb davranmış dedi. Kendimi düşürmüş olduğum konuma çok kızdıEsin durumu biliyor o zaman gondermez sanirim o bize anlattigin sekliyle anlat sakinlesince bana affedebilir gibi geldi
Eşin de bir garip ha.Gördü zaten eşimin en çok sinirlendiği şey onun bana olan konuşma şekli. Kendini bu duruma nadıl düşürdün. Ben bi kez sana böyle küfürlü konuştum mu. Çok özür dilerim sana fahişe gb davranmış dedi. Kendimi düşürmüş olduğum konuma çok kızdı
Teşekkür ederim
Eşim sosyal medya hesaplarımı kapattırdı. Kullanma artık sadece çocuklarınla ilgilen bir iki gün gözüme görünme dedi.Şöyle bir umut var ..Eşiniz ,boşanma davası ,yeni düzen ,çocuklar vs düşünüp durumdan üşenip sizi gözetimde tutarak bir şekilde devam edebilir böyle adamlar çokça görüyoruz düzenleri bozulmasın diye yutan insan çeşitleri kadında da erkekde de var ama çok cehennem bir evlilik olur..
.Birde evlilik zamanımızda çok içi boşaltıldı ama bence çok kıymetli ve ilahi bir anlaşma ev yuva dediğimiz yerde çok önemli bir mekan...O nedenle sizin evliliğiniz pek evlilik olmaz,mecburiyetten içinde yenilen içilen oturulan bir yer olur..
Israrcı olmak yerine zor olsada tertemiz yeni bir başlangıç istemez misiniz? Hatalarınızdan ders aldığınız daha huzurlu bir hayat...hem sizin hem eşiniz için hem de çocuklarınız için..
Bu kaosta bu kirlenmişlikte tekrar baştan almak sizi tatmin edecek mutlu huzurlu hissedeceğiniz bir yuva imkansız gibi...
Evdeki herkes için..
Bu durumda olması gereken çocukların bu durumdan en asgari etkilenecekleri bir ortam için uğraşmak evliliği devam ettirmeye çalışırken onlar çok etkilenecek çünkü bu gergin,guvensiz,tartışmalı ortamdan...
Vazgeçtim ilk cevabimdan. Bu adam seni boşamaz affeder.Gördü zaten eşimin en çok sinirlendiği şey onun bana olan konuşma şekli. Kendini bu duruma nadıl düşürdün. Ben bi kez sana böyle küfürlü konuştum mu. Çok özür dilerim sana fahişe gb davranmış dedi. Kendimi düşürmüş olduğum konuma çok kızdı
O nasıl koca askadjhjdjaEşim sosyal medya hesaplarımı kapattırdı. Kullanma artık sadece çocuklarınla ilgilen bir iki gün gözüme görünme dedi.
Bilemiyorum ben çok affedici, sineye çeken yutan bi insanım. Zamanında ailesi bana iftira attı. Görümcemin nişanında nişanlısına yan bakmış muamelesi, sırf evimde internetim var diye yemediğim bok kalmadı muamelesi, o zamanlar eşime çok düşündüm ondan başkasını gözüm görmüyodu. Ailesi yürüdüğüm yola kadar yasakladı. Gözlük taktım diye ağır laflar edildi. Kendi aileme giderken bi haltlar karıştırıyorum diye takip edildim. Ve daha birsürüsü. Ben affettim sineye çektim çünkü eşimi seviyodum ama eşim hep sessiz kaldı ben tek kaldım uzaklaştım içime kapandım. Tek kaldım. Ailem yanımda olmadı gibi gibi birsürü şey iştemümkün değil zaten unutmasıı inşallahh verirr borçlarını bitirmesi içinde yanında oluyorsun 2 çocuk daha bakıyorsun
çok boşluğuma geldi dersin
ama şöyle düşün sen yaptığını o eşin yapsa kendini onun için yerine koy ne yapardın
ben ilk eşimle çok problem yaşadım. çok ezildim. kendimden ödün verdim. bir de kendimi avutuyordum her şey çok iyi gidiyor diye. halbuki ben her şeyi kabul ettiğim için iyi zannediyordum. şimdiki eşimi ilk gördüğümde o kadar farklı bir şey hissettim ki. kalbim ağzımdan çıktı resmen. içim çekildi. ve hiç tanımıyordum üstelik. anlam veremedim. o an bana öyle geldi herhalde dedim. sonra zamanla ona inanılmaz bir yakınlık hissettim. evliliğimi sorguladım. (tabi yaşananlardan kimsenin haberi yok ne eski eşimin ne şimdi ki eşimin) dedim ki ben demekki artık sevmiyorum.. zaten her şey üstüste gelmişti. boşanmak istediğimi söyledim ve boşandım. o ara neler çektim ne dönüşümlerden geçtim anlatamam. zaman geçti ben hala açılmadım tabi. çünkü kendimi dinliyordum hala yeni hayatıma adapte olmaya çalışıyordum ve yeni bir ilişkiyle uğraşacak değildim. meğer eşimden bana karşı boş değilmiş ama tabiki evliyim diye o dönem doğal olarak konusunu açmamış. ben boşandıktan bir süre sonra da bana açıldı. ilişkimiz de böylece başladı. yani bir kadının başka bir erkekle konuşması bile çok zor. siz eşimi seviyorum diyorsunuz ama kendiniz buna inanıyor musunuz? biz burada aldatılan kadınlara boşan durma diyoruz. çünkü bu geçerli bir sebep. siz eşinizin yerinde olsaydınız napardınız? bir onu düşünün.Merhabalar, ben bir ay sonra evliliğinde yedinci yılını devirecek, 2 tane dünyalar güzeli kız çocuğu annesi biriyim. Olayları uzun uzadıya yazıp sıkmak istemiyorum. Kısaca derdimi anlatacak olursam, duygusal bi boşluk sırasında sosyal mecra üzerinden tanıştığım biriyle görüştüm. Çok da severek isteyek konuşmuyordum açıkçası. Şöyleki yalnız hissediyordum, ilgi görmek cezbetti diyelim. Fazlasıyla laubali ve küfürvari konuşuyordu. Ben hep geçiştirerek konuşmuştum. Gel gelelim eşim beni yakaladı. Dün kıyamet koptu. Seni öldürürdüm ama çocuklarıma acıyorum dedi. Ben çok pişmanım. Allah belamı versin ki çok pişmanım. Sabaha kadar ağlamaktan gözlerim balon oldu. Eşim ne bulumduğu odaya sokuyo, ne konuşmama ne dokunmama izin vermiyo. Sabahta çıktı gitti evden. Eşimi seviyorum, çocuklarım olmadan zaten yaşayamam. Ben evliliğimi toparlamak kurtarmak istiyorum. Yargılayabilirsiniz. Her türlü yargı ve eleştiriye açığım. Ama yol da gösterirseniz sevinirim. Ben kendimi toparlayacağıma söz verdim. Tüm sosyal hesplarımı kapattım. Allahım yardım et demekten dilimde tüy bitti. Bana akıl verir misiniz? Teşekkür ediyorum şimdiden.
Hayır, hiç de ihtimal vermedim. Güvenim sonsuzdur. Sadece geçenlerde odaya girdiğimde aniden telefonun tuş kilidini kapadı. Neden diye sorduğumda bi nedeni yok aniden girince kapattım birden dedi bende üstünde durmadımBu adam dizginlerinizi artık iyice eline aldı farkında mısınız ?
Gık diyemeyeceksiniz.
Söz hakkınız zaten yokmuş artık iyice elinizden alındı.
Bir ömür boyu geçmez böyle.
Yaptıgın büyük bir ayıp, boşanma nedeni.
Eşinin aldatma girişimleri oldu mu hiç ?
Yakaladığın, gördüğün, hissettigin.
Tamam düşündüğüm gibi 2 çocuk yeni düzen belli ki bir süre sonra affedecek.... Ne diyeyim...bir miktar sizi sıkacak ,takip edileceksiniz,hırslandıkça diliyle canınızı yakacak...bunları göze alıp bir daha yapmayın bari... ne diyeyim.herkes için hayırlısı olsun....Eşim sosyal medya hesaplarımı kapattırdı. Kullanma artık sadece çocuklarınla ilgilen bir iki gün gözüme görünme dedi.
Teşekkür ederim, ben elimden gelenin fazlasını yapacağımbana göre bir nevi aldatmak bu yaptığınız. eşimle çok zor zamanlarda geçirdim mutsuz olduğum zamanlarda oldu sanmıyorum kimsenin evliliği her zaman harika olsun. bir kere bile bir başkasıyla yazışmak aklıma gelmedi bu duygusal boşluk nasıl oluşuyor anlayamıyorum ama birini seviyorsanız öyle bir boşluk olabileceğini sanmıyorum. umarım eşiniz sizi affeder ama tekrar güvenir mi onu hiç sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?