- 30 Ekim 2018
- 1.458
- 4.434
- 133
- Konu Sahibi yalnizzcicek
-
Işten ziyade gurur meselesi olmuş ankadihim kadariyla. Özür dilesinler diye gitmiş ama tam tersi olmuş. Bence de dava açmalı.Neden ısrarla burada çalışmak istiyorsunuz?
Maaşı mı çok iyi? Yoksa şartları mı?
Hatırladığım kadarıyla daha bi ay bile olmamıştı başlayalı.
Sana keseyle altın verseler her ay, bence yine orda durmamalısın. Bugün bu iftirayı atan, yarın yine atar.
Ama bir tanıdığım varsa avukat. Gidip böyle böyle iftiraya uğradım, hakaret küfür vs. Ne davası açabiliyorsam açarım.
İşe geri dönmek için değil. Onlar da uğraşsın dursun diye.
Bence gerçekten onun yaptığını sandılar. Sonra da egoları musade etmedi gerçeği kabul edip geri adım atmaya. Bazıları böyledir haksızlığını asla kabul edemezNeden inatla çıkarmak istiyorlar anlamadım çok ilginç geldi bu kadar tantanaya başvurmaları. 1 aydır çalışıyormuşsun zaten işini beğenmedik deyip çıkaramıyorlar mı neden böyle bir şeye başvurdular ki
Acsınlar yne senin suçsuz oldugun çıkar ortaya kayıtları dinletasıl kendileri bana dava açacaklarmış, görecekmişim bakalım olanları resmen hem suçlu hem güçlü birde bu pislik adam namaz saatlerini hiç kacirmiyor
Tabi canım kriminalde elin delisi gelsinde sefer tasini sorsun bende inceleyeyim diye bekliyordu.yarın gidip soracam adliyeye zaten çünkü iftira da attılar bana ve masum olduğum anlaşıldığı halde hala mağaza müdürü benim caldigimi iddia ediyor ve bana dava acacakmis görüntüleri kriminal laboratuarinda incelettircekmis
Altından yapmışlar mübarekNasıl biyerde çalışıyorsun bir dandirik sefer tasindan olay buralara nasıl gelmiş..
Kaybolduysa kayboldu cokmu önemli bir şeymiş
Canım benim senin sabah saat 9 da yapman gereken şey savcılığa gidip suç duyurusunda bulunmak. Yarin ilk iş bunu yap. Gör bak o mağaza müdürünün etekleri nasil tutuşuyor senden nasil özürler diliyor. En azindan onun o hallerini görünce icin soğur.ben almadım dediğim halde ısrarla iftirayı sürdürmeleri de suç ve bana tamam sen almamışsın mutfaktan cıktı dediklerinde bir özür bile dilemediler ki hala sen aldin diye ısrar ettiler... ben genel müdürün böyle başından savacagini bilmiyordum..bir orası bir burası ben gitmiyorum onlar yönlendirip duruyorlardı bunuda anladım bir oraya buraya şamar oğlanı gibi gitsin gelsin kendiliğinden vazgeçsin diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?