Sudan Bıkmış Balıklar Star Tv

bu kuzen iyi mi kötü mü cözemedim...
önce selimi kiskaniyor sandim, ama zeyneple birlestirdi neden anlamadim

bu kuzen iyi mi kötü mü cözemedim...
önce selimi kiskaniyor sandim, ama zeyneple birlestirdi neden anlamadim

Bende çözemedim bu kuzeni !! insaAllah ilerki bolumlerde bir ariza cikarmaz...
Su Muarrem enisteyi de sevmedim ayrica !! pfff

Acaba Zeynep 'Seni Sevmiyorum' diyebilcekmi Selim'e ???, ama oylede dizi biter yahu , sizce ??

Acaba Zeynep 'Seni Sevmiyorum' diyebilcekmi Selim'e ???, ama oylede dizi biter yahu , sizce ??

bi arıza cıkaracakmıs gbı görunuo walla..
dengesız dengesız tavırlarda cocuk bende anlamadm ..
seni sevmıyorum dıyemez herhalde yaaa göze alamaz yanı.. hem ztn dedgn gbı öle olsa selim gider dizi bıter

Son düzenleme:

diyemez bence...
güzel bi dizi olmus, 3 bölümüde izledim simdi. sevdim.
kostümcü cok basarili bana kalirsa, baska dizilerde oldugu gibi hem durumu iyi degil, hemde bi giydigini bi daha giymeyen prensesler yok...
hersey inandirici olmus.
bi iki sacma sahne disinda hos bi yaz dizisi.. takip etmeye devam edicem...

guzel cok eglenceli bir dizi
tam yaz dizisi, keyifle izliyoruz
hersey cok hizli gelisiyor ve sIkmiyor

Zeynep'in hizli hizli sesli sesli nefes alisi pek hosuma gitmiyor sadece, ama dogal duruyor tabi

selimi cok cekici buluyorum............. ......
zeynep ise cok abartili kirilgan bi ses tonu kullaniyor yaaa cok fazla abartmislar. birazdaha dogal olabilirmis.
aski cok güzel yansitiyorlar cok hos. hele selim süper cekici bi cocuk yaa

Kuzenin iyi mi kötü mü oldugunu bende anlamadım..
Anlamadıgım birsey daha var, bunlar Kaş ta kac ay takıldı da birbirlerine 'ben seni cok sevdim ühühühüh' moduna girdiler.. Cok cabuk olmadı mı bu

O Esra da ailesinin basına kötü şeyler acacak ve sanırım Selimin kuzene abayı yakacak.

Keyif alarak seyrediyorum ve ratingleri de gayet iyi zaten.

1 ay demisti zeynep galiba...

aynen cnm ya bende senin gibi dizinin adını sudan çıkmış balıklar zannediyordum

Sadece barıstıkları anı izleyebildim netten izlicem artık gerisini.

Zeynep in sacları cok güzel yaaa

Son düzenleme:
Kizlar 5.bolumun fragmanini izlediniz mi ?

Offf Offfff, yine neye kizdi ki bu Zeynep, yüz vermiyor Selim'e !!!?

Bi oyle bi boyle davraniyo, iyice dengesiz davraniyo... benim de basimi döndürdü kiz degisik degisik davrana davrana !!
zavalli Selim yaa (

Birde Fragmanda, Kerem'in arabasindan iniyolar Esra ile Zeynep, o da normal degil !

Bu kereme gicik kapmaya basladim ne yapmak istiyor Selime anlamiyorum...
Adam sirketten sirf kurtulmak istiyo, ben yer almak istemiyorum diyo , hisselerimi sana vereyim diyo... sadaka veriyim demiyo ki.... ne diye bu tepkiler bu kiskanmalar... kimse bana fikrimi sormuyolar falan filan !!
Muarrem ayri bi konuzaten!!!

Su ESRA ISE saçini basini yolasim var !!! annesine de soyledi zaten Zeynep'in Selim'le gorustugunu !! amaaaaaaaaannn yine bi suru karmasa cikacak!!!

bide ilerde zeynep selimin annesinin aslinda ölmedigini onlari birakip cekip gittigini bildigini ogrendiginde ona DA TAVIR alir kesin !! kizar, pffff sanki selimin suçu , uvey annesi soyledi onuda ona !!!

YA psikolojimi bozacak bu diziler haaa!!!!!!

[video=youtube;zeZ9pBEmm0g]http://www.youtube.com/watch?v=zeZ9pBEmm0g[/video]

Zeynep cok abartıyo yaa, daha yeni sevgili oldunuz. Neyin havası bu arkadas

Sudan Bıkmış Balıklar dizisi ve Ezgi Eyüboğlu çok mu şişirildi acaba?

Yeni gençlik dizisi “Sudan Bıkmış Balıklar” pek iddialı geldi ekranlara. Aman Allahım, gençliğimiz esiyor, gürlüyor adeta. Üniversitelilerin aşk hikayesi, okul yaşamı, hatta ve hatta müzik yaşamı, yani özetle, Hollywood’un klişe hikayesi… Ayranla servis edilerek alaturkalaştırılmış adeta.
“Zeynep” karakterini canlandıran Ezgi Eyüpoğlu’na gelince… Sakin bir diyalogda, astım krizine girmiş gibi konuşması ve zorlama tripleri beni öldürdü, öldürdü. “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde Malkoçoğlu’nun sevdiceğiydi.
Bizlerin pek fark edemediği çok üstün bir performans sergilemiş olacak ki, yeni sezonda derhal bir rol verilmiş kendisine. Hani çok izlenen bir dizide göründü ya, fanatikler de “Muhteşem Yüzyıl” dizinin hatırına “Sudan Bıkmış Balıklar” a tav olacak. Ne akıl ama!
Gerçeklikten tamamen uzak hikayesi ile gençlere nasıl bir mesaj verilmek isteniyor bunu zaten anlamak mümkün değil.

Sudan Bıkmış Balıklar dizisi ve Ezgi Eyüboğlu çok mu şişirildi acaba?

Yeni gençlik dizisi “Sudan Bıkmış Balıklar” pek iddialı geldi ekranlara. Aman Allahım, gençliğimiz esiyor, gürlüyor adeta. Üniversitelilerin aşk hikayesi, okul yaşamı, hatta ve hatta müzik yaşamı, yani özetle, Hollywood’un klişe hikayesi… Ayranla servis edilerek alaturkalaştırılmış adeta.
“Zeynep” karakterini canlandıran Ezgi Eyüpoğlu’na gelince… Sakin bir diyalogda, astım krizine girmiş gibi konuşması ve zorlama tripleri beni öldürdü, öldürdü. “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde Malkoçoğlu’nun sevdiceğiydi.
Bizlerin pek fark edemediği çok üstün bir performans sergilemiş olacak ki, yeni sezonda derhal bir rol verilmiş kendisine. Hani çok izlenen bir dizide göründü ya, fanatikler de “Muhteşem Yüzyıl” dizinin hatırına “Sudan Bıkmış Balıklar” a tav olacak. Ne akıl ama!
Gerçeklikten tamamen uzak hikayesi ile gençlere nasıl bir mesaj verilmek isteniyor bunu zaten anlamak mümkün değil.

ALINTI

bu ne ????????
Bu biraz agir degil mi ?

Zeynep” karakterini canlandıran Ezgi Eyüpoğlu’na gelince… Sakin bir diyalogda, astım krizine girmiş gibi konuşması ve zorlama tripleri beni öldürdü, öldürdü.

Buna katılıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…