- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 434
- 398
- 37
bu kuzen iyi mi kötü mü cözemedim...
önce selimi kiskaniyor sandim, ama zeyneple birlestirdi neden anlamadim
Bende çözemedim bu kuzeni !!insaAllah ilerki bolumlerde bir ariza cikarmaz...
Su Muarrem enisteyi de sevmedim ayrica !! pfff
Acaba Zeynep 'Seni Sevmiyorum' diyebilcekmi Selim'e ???, ama oylede dizi biter yahu , sizce ??
Bende çözemedim bu kuzeni !!insaAllah ilerki bolumlerde bir ariza cikarmaz...
Su Muarrem enisteyi de sevmedim ayrica !! pfff
Acaba Zeynep 'Seni Sevmiyorum' diyebilcekmi Selim'e ???, ama oylede dizi biter yahu , sizce ??
Kuzenin iyi mi kötü mü oldugunu bende anlamadım..
Anlamadıgım birsey daha var, bunlar Kaş ta kac ay takıldı da birbirlerine 'ben seni cok sevdim ühühühüh' moduna girdiler.. Cok cabuk olmadı mı bu
O Esra da ailesinin basına kötü şeyler acacak ve sanırım Selimin kuzene abayı yakacak.
Keyif alarak seyrediyorum ve ratingleri de gayet iyi zaten.
ilk basına baktım biraz, sıcak gibi geldi... Tam yaz dizisi.. Devam ederim seyretmeye..
Ayrıca dizinin tanıtımlarını hep görüp Sudan Cıkmıs Balıklar anlardım, daha yeni caktımSudan bıkmış balıklarmış
Sudan Bıkmış Balıklar dizisi ve Ezgi Eyüboğlu çok mu şişirildi acaba?
Yeni gençlik dizisi “Sudan Bıkmış Balıklar” pek iddialı geldi ekranlara. Aman Allahım, gençliğimiz esiyor, gürlüyor adeta. Üniversitelilerin aşk hikayesi, okul yaşamı, hatta ve hatta müzik yaşamı, yani özetle, Hollywood’un klişe hikayesi… Ayranla servis edilerek alaturkalaştırılmış adeta.
“Zeynep” karakterini canlandıran Ezgi Eyüpoğlu’na gelince… Sakin bir diyalogda, astım krizine girmiş gibi konuşması ve zorlama tripleri beni öldürdü, öldürdü. “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde Malkoçoğlu’nun sevdiceğiydi.
Bizlerin pek fark edemediği çok üstün bir performans sergilemiş olacak ki, yeni sezonda derhal bir rol verilmiş kendisine. Hani çok izlenen bir dizide göründü ya, fanatikler de “Muhteşem Yüzyıl” dizinin hatırına “Sudan Bıkmış Balıklar” a tav olacak. Ne akıl ama!
Gerçeklikten tamamen uzak hikayesi ile gençlere nasıl bir mesaj verilmek isteniyor bunu zaten anlamak mümkün değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?