Sudan Bıkmış Balıklar Star Tv

tamam dogru biraz sinir bozucu olabilir oyle konusmasi.....

Ama belkide Senaristler oyle istiyor o sekilde konusmasini !? hiç kimse bu yönden dusunmuyor ? sonuçta kizin konusmasinda bi saglik problemi

yok gerçek hayatta ! "Kalbim Seni Seçti" ve "Muhtesem Yüzyil" da canlandirdigi karakterlerde bu sekilde konusmuyodu cunku ! izleyenler

biliyodur ...!

Kendileri kafalarina estigi gibi oyniyamazlar rollerini !

Oyle istedigi gibi nefesini cok duydurarak konussa, yönetmen keser o arada, "Ben begenmedim tekrar çekelim burayi, boyle konusma lutfen

guzel olmuyo... su sekilde yapsan daha iyi olur" derdi ! Herhalde........ Demekki onlar istiyor oyle yapmasini......:128:

Dogru degil mi arkadaslar ?

Bu tip yorumlara hiç bir zaman anlam verememişimdir.. Bu ve bunun gibi düşünenler hayatlarında hiç starwars, lost veya benzeri bilim kurgu filmlerini izlememiş olmalı..Daha doğrusu izlememeli ! Ne de olsa gerçekle alakası yok... Ne alaka diyeceksiniz belki ? Adı üzerinde "senaryo" !!!!! Birilerinin hayal gücü, yeteneği.. Gerçek olması gerekmiyor.. Saygıdeğer Kemal Sunal'ın "Hanzo" adlı eserini kahkahalar eşliğinde izlerken de aynı şeyi düşünüyorlar mıydı acaba !! Diziyi sevmemiş olabilirler ancak bu tip film ve diziler sosyal mesaj içeriği taşıyan gerçek hayat hikayeleri değil, insanları eğlendirmek, dikkat çekmek adına yapılan yapımlardır..

Güzel bi bölümdü...Selim gidemez bence, geri dönecek...
Bu arada enistede sirketi batiriyor galiba öküz...

Güzel bi bölümdü...Selim gidemez bence, geri dönecek...
Bu arada enistede sirketi batiriyor galiba öküz...

Yazanın ağzına sağlık aynen öyle.. O kız yüzünden izlemeye dayanamıyorum klasik boş vakit geçirmelik dizi olsa da...

ben yine cok begeniyorum bu kizi giyim tarzida guzel,yuzu hele cok hos hafif makyaj olmasina ragmen
aslinda selimle gercektede cok yakisiyorlar

Bu diziyi cok sevdim ve begendim... Hatta sekiz bolumunu bir gunde baktim internettem. Biraz gce kalmisim izlemeye... Selimede ayrica nerdeyse asik olacagim... Onun gibi bir sevgilim olmasini onun gibi bakan gozlerin olmasini cok isterim. InsaAllah olur...

Sirf panik panik nefes almasindan, kendimi bogluyor hissettigimden dolayi bu diziyi biraktim.

Biri bu kizi uyarmali bence.

Günü mü degisti? bende sali günü niye yoktu diyodum.
suskunlarin karsisina mi koymuslar :26:
diziyi gözden cikardilar herhalde, kaldirmak icin bahane ariyorlar.

ayy evet yaa suskunlarla ayni gune koymuslar yaa olacak is degil....
valla reytingleri guzel aslinda ama star bu kaldiriverir vallahi:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…