Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eline mi yapisir damat? Zaten ev islerinde yardim ediyorum denmez, o yanlis bakis acisi. Evde isbolumu var denir, oyle dusunulup davranilir. Kadin sizin bedava hizmetciniz mi de, her seye yardim ediyorum demissiniz bir de lutuf gibi cik cik cik
Bence burda yaş faktörü var
Genç olunca aşktan insanın gözü kör oluyor ne yapsan idare ediyorsun
Belli bir yaştan sonra ufak bir su meselesinde bile ince düşünüp konuyu saygıya fedakarlığa bencilliğe ..kadar getiriyor insanlar
Bence var ya cahil genç zamanında evlenmek lazım zemheri bazen aklı başında olmak da iyi değil
Ya çok garipsiniz. Eşinizin konusu da okudum, çok garipsedim, çalıştığı hâlde bir de kendine gereksiz sorumluluk yüklemiş ev işlerini fazla fazla.
Konu sahibi siz sevdiğiniz insana bir bardak su veremiyor musunuz ? Azıcık rahatınızı bozup " belli ki şimdi erindi, getirivereyim, eşim o benim" demeniz lazım. Hani yani sürekli olan bir şey değil, sizi kullanması vs gibi bir durum yok. Siz eşiniz hakkında direk böyle olumsuz bakarsanız kavgalarınızın önü ardı kesilmez. Hiç yoktan yere kalp kırar yani bu, soğukluk oluşturur. Birazcık o duvarlarınızı yıkın, gereksiz kırmızı çizgilerle hayatı zindan etmeye gerek yok kendinize de çevrenize de.
Bazı erkeklerin ev işlerinde yardım anlayışı:
-yorulduysan bırak, yapma... Böyle diyince çok yardımcı oluyorlar sağolsunlar. Konu sahibi abi de belki onlardandır :)