Sudefne zayıflıyor

sudefne

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2011
623
5
118
İstanbul
Merhaba,
ben pazartesi günü diyete başladım.
cumartesi diyetisyene gittim aldığım listeyi tahlilerini yapmadan başlama dedi ama maalesef şuan doktora gitmeye zamanım yok.
pazartesiden beri çok istikrarlıyım. 67,10 Kilo ile başladım maalesef hergün tartılıyorum ama haftaya sadece hafta da bir tartılıcam.
desteklerinizi bekliyorum. 3 gündür sadece akşamları içtiğim çayın içine yarım çay kaşığı şeker dışında ağzıma tatlı sürmedim.
esmer ekmek veya tam buğday ekmeği yiyorum bol su içiyorum 3LT dedi ama daha 3e hiç çıkmadım.
hiç tatlı yok diyetimde. bir tane ilaç verdi onunla yoğurt mayalayıp ara öğünlerde ve yemeklerin yanında o yoğurdu yiyeceğim.
ara öğünlerim 5 fındık 1 meyve şeklinde. günde 3 bardak içinde dal tarçın bekleterek yeşil çay içiyorum.
şimdiden teşekkür ederim.:nazar:

Merhaba,
boyum 1,55 kilom 67,1 hedef kilom 54.
13 kilo vermem lazım özellikle göbek ve basen kısmı çok fena.
kilo çizelgesi nasıl yapabilirim yardımcı olurmusunuz

Hoşgeldin canım. Önemli olan beyinde bitirmek olayı ve görüyorum ki kararlısın. Bu en güzel başlangıç. Aynı durumdayız hemen hemen. Her gün uğramaya çalış buralara motive açısından süper oluyor çünkü :) Hadi bakalım inş eriteceğiz göbecikleri :)

Hoşgeldin canım. Önemli olan beyinde bitirmek olayı ve görüyorum ki kararlısın. Bu en güzel başlangıç. Aynı durumdayız hemen hemen. Her gün uğramaya çalış buralara motive açısından süper oluyor çünkü :) Hadi bakalım inş eriteceğiz göbecikleri :)
hoşbulduk evet bu defa beynimde bitirmek istiyorum.
hergün mutlaka yazacağım.

Back
X