SUİSTİMAL EDİLMEK ( İŞ İLE ALAKALI ) YARDIM

Hiç konuştunuz mu peki? Ben bu işleri yapamam maalesef, birine daha ihtiyacımız var diye?
Belki konuşsanız çözülecek bir şeydir.
O kadar ters ki konuşmak iletişim kurmak neredeyse imkansız. Yani zamanında o kadar suistimal etmiş ki çalışanları bütün acısını şuan ki dönemden çıkartıyor. Ve birazda benden kaynaklı ilk baştan ağırlık koymadığım için böyle mesela sırf tüm departman çalışıyor diye cumartesi işe geliyorum akşama kadar film izliyorum çünkü zerre işim olmuyor ama anlayış göstermiyor işin yok gelme demiyor gibi gibi yani ne yapmam lazım da ek problemsiz gidebilirim bilmiyorum çünkü hakikaten o kadar bunaldım ki en nefret ettiğim şey ağlayıp duruyorum içime attığım için belkide

Herkes kendi işini yapıyor olsaydı sne mağdur olmazdın canım.
Sende iş yükünü diğer arkadaşına yık ikiinizinde bu durumdan şikayetçi olması ses getirebilir.
Mantıklı söyledin denedim daha önce ama bana söylenmeler oluyor işverene zerre yansıtmıyorlar

Çözüm konuşmak anladığım kadarı ile hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için ama yine de farklı bir şeyler yazmak isteyenler olursa yazın lütfen

Kasadan giren çıkan paraların sınırı var dikkat ediyorlar mı ?
Evet tabi sınırlı ama resmiyete göre ben gittim bankadan para çektim bana benim tc ile ödüyorlar karşı tarafa yatarken benim tc ile bu kafadan sıkıntı zaten. Öte yandan bankadan çıkan parayı direk karşı banka hesabına yatırdığımız için elden alınmış gibi limite takılmıyor ki takılsa da parça parça yapalım denir yani resmiyete uygun işler yürümediği için her türlü açık kapı var

Olabilir ama benimki maaş hesabı da değil

Tabii ticari hesaplarda farklıdır belki bireysel ve ticari ayrımı olabilir
Döviz ödemeleri olduğu için muhabir banka masrafı denen bir şey çıkartıyor banka tabi bankacı üyeler varsa bunun da bankadan çözülebileceğini söylerse bende işverenimde rahata erer

Tabi birde şu var iş yok zaten kriz vs iş bulabilirmiyim Onuda bilmiyorum ama canımdan kıymetli mi Onuda kestiremiyorum

Çözüm konuşmak anladığım kadarı ile hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için ama yine de farklı bir şeyler yazmak isteyenler olursa yazın lütfen
Stajyer alınmasını isteyin ticaret lisesinde okuyan bir sürü öğrenci var staj zamanı stajer alınmasını teklif edin haftanın 3 günü gelirler gerçi şuan lise stajları eylül de başladı ama belki staj yerinden memnun olmayanlar falan vardır.

Peki bu işi şimdiye kadar kim yapıyordu

O elemana ne oldu
İşe ilk girdiğim yıl vardı 1 yıl sonra çıkarıldı 2. Yıl Yen'i biri başlamıştı o gitti 2. Sene kıdemlendi Yen'i gelen gitmeye başladı başkası başladı yani işe sonra ki yıl stajer alındı o sayede ortak götürdük ofiste sonraki yıl başkası bu yıl 3 kişi kaldık 1 kişi zaten 2 ayrı kişinin işini yapıyor diğer kişi tek satışçı geriye müdür ve ben kalıyorum müdür zaten gitmez bende gittiğimde ofisteki işlerim kalıyor ve yani uzun uzun uzadı karmakarışık işler o yüzden kökten temizlik istiyorum ayrılarak bunaldım çünkü ama krizde var ne yapıcam bilmiyorum

Maaş ödendiği için 3/1 kadar kabul etmiyor

bence sen o işte mutsuzsun ve çıkmak istiyorsun.
hakların nedir ne değildir bilemem ama sanıyorum ki sözleşmen de yok. git açık açık konuş. ayrılmak istiyorum ne siz mağdur olun ne de ben. bir çözüm bulalım, yanlış anlaşılmalar olmasın diye direkt yanınıza geldim deyin. ne diyebilir ki elin adamı. sinirliyse sinirli yapacak birşey yok. bir de özel sektör yani. hani kamu olsa diyeceğim ki biraz dikkatli yanaş. ki onda bile bir dilekçe yazarsın olay biter.

Haklısın en güzeli konuşmak sözleşme yok. Peki sence önce bir denemelimiyim yani atıyorum ben dışarı çıktığımda işler kalacak ofisteki bir gidim görsünler mi ? Yoksa direk uğraşmayım vakit kaybetmeden sonlandırayım mı ?

Özel bir sözleşme yoksa iş kanunu hükümleri uygulanır.

İstifa dilekcenizi sunmadan önce, şifaen ayrılmak istediğinizi ve nedenlerinizi söyleyin.

Dilekcenizi verdiğiniz gün de ihbar süreniz baslamış olur. Günlük 2 saatlik izinlerinizi kullanarak siz de yeni bir iş arayısına girersiniz.

Belirli bir görev tanımı yada iş sözleşmesi olmadığı için, Malesef tazminat hakkınız yok. Banka masrafları sebebıyle dısarı cıkmanız ıstenıyorsa , banka ile anlasma saglayın Hiçbir masraf almayan bankalar var. Bunlarla çalışın, Hangi bankadan ödeme isteniyorsa, size gelecek ödemeleri o hesaplara yönlendirin.İnternet bankacılıgı ıle bu hesapları yonetın.. Emın olun iş yükünüz 10 Kat hafifler ayrıca..

ya şimdi iş sevdiğin bir işse, maaşına zam ya da yanına bir yardımcı seni tatmin edecekse pozitif konulşup isteklerinizi dile getirin. ha amacınız artık orda çalışmamaksa direkt çıkmak istediğinizi söyleyin. yani öncelik sizin isteğiniz, sizi mutlu edecek şey olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…