- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.801
- 298
- Konu Sahibi mylifeblue
-
Şirket ve banka arasındaki anlaşma içeriğine göre eft havale masrafı alınmayabiliyor.Benim maaş hesabımda eft ucretsiz, patronumun hesabında ücretli. Sanırım maaş hesabı olarak görününce boyle bi sey yapıyorlar
O kadar ters ki konuşmak iletişim kurmak neredeyse imkansız. Yani zamanında o kadar suistimal etmiş ki çalışanları bütün acısını şuan ki dönemden çıkartıyor. Ve birazda benden kaynaklı ilk baştan ağırlık koymadığım için böyle mesela sırf tüm departman çalışıyor diye cumartesi işe geliyorum akşama kadar film izliyorum çünkü zerre işim olmuyor ama anlayış göstermiyor işin yok gelme demiyor gibi gibi yani ne yapmam lazım da ek problemsiz gidebilirim bilmiyorum çünkü hakikaten o kadar bunaldım ki en nefret ettiğim şey ağlayıp duruyorum içime attığım için belkideHiç konuştunuz mu peki? Ben bu işleri yapamam maalesef, birine daha ihtiyacımız var diye?
Belki konuşsanız çözülecek bir şeydir.
Döviz ödemeleri olduğu için muhabir banka masrafları çıkıyor ne yazık kiŞirket ve banka arasındaki anlaşma içeriğine göre eft havale masrafı alınmayabiliyor.
Mantıklı söyledin denedim daha önce ama bana söylenmeler oluyor işverene zerre yansıtmıyorlarHerkes kendi işini yapıyor olsaydı sne mağdur olmazdın canım.
Sende iş yükünü diğer arkadaşına yık ikiinizinde bu durumdan şikayetçi olması ses getirebilir.
Olabilir ama benimki maaş hesabı da değilBenim maaş hesabımda eft ucretsiz, patronumun hesabında ücretli. Sanırım maaş hesabı olarak görününce boyle bi sey yapıyorlar
Döviz ödemeleri olduğu için muhabir banka masrafları çıkıyor ne yazık ki(
Evet tabi sınırlı ama resmiyete göre ben gittim bankadan para çektim bana benim tc ile ödüyorlar karşı tarafa yatarken benim tc ile bu kafadan sıkıntı zaten. Öte yandan bankadan çıkan parayı direk karşı banka hesabına yatırdığımız için elden alınmış gibi limite takılmıyor ki takılsa da parça parça yapalım denir yani resmiyete uygun işler yürümediği için her türlü açık kapı varKasadan giren çıkan paraların sınırı var dikkat ediyorlar mı ?
Döviz ödemeleri olduğu için muhabir banka masrafı denen bir şey çıkartıyor banka tabi bankacı üyeler varsa bunun da bankadan çözülebileceğini söylerse bende işverenimde rahata ererOlabilir ama benimki maaş hesabı da değil
Tabii ticari hesaplarda farklıdır belki bireysel ve ticari ayrımı olabilir
Yapılıyor ama tl değil yurt dışı olabiliyor yurt içi olabiliyor çeşitli işlemler tl birimi olmayınca para sıkıntıya giriyorBankadan bu ıslemlerı ınternet bankacılıgya yapılmıyor olması cok sacma ne gerek var
Stajyer alınmasını isteyin ticaret lisesinde okuyan bir sürü öğrenci var staj zamanı stajer alınmasını teklif edin haftanın 3 günü gelirler gerçi şuan lise stajları eylül de başladı ama belki staj yerinden memnun olmayanlar falan vardır.Çözüm konuşmak anladığım kadarı ile hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için ama yine de farklı bir şeyler yazmak isteyenler olursa yazın lütfen
İşe ilk girdiğim yıl vardı 1 yıl sonra çıkarıldı 2. Yıl Yen'i biri başlamıştı o gitti 2. Sene kıdemlendi Yen'i gelen gitmeye başladı başkası başladı yani işe sonra ki yıl stajer alındı o sayede ortak götürdük ofiste sonraki yıl başkası bu yıl 3 kişi kaldık 1 kişi zaten 2 ayrı kişinin işini yapıyor diğer kişi tek satışçı geriye müdür ve ben kalıyorum müdür zaten gitmez bende gittiğimde ofisteki işlerim kalıyor ve yani uzun uzun uzadı karmakarışık işler o yüzden kökten temizlik istiyorum ayrılarak bunaldım çünkü ama krizde var ne yapıcam bilmiyorumPeki bu işi şimdiye kadar kim yapıyordu
O elemana ne oldu
Maaş ödendiği için 3/1 kadar kabul etmiyorStajyer alınmasını isteyin ticaret lisesinde okuyan bir sürü öğrenci var staj zamanı stajer alınmasını teklif edin haftanın 3 günü gelirler gerçi şuan lise stajları eylül de başladı ama belki staj yerinden memnun olmayanlar falan vardır.
Haklısın en güzeli konuşmak sözleşme yok. Peki sence önce bir denemelimiyim yani atıyorum ben dışarı çıktığımda işler kalacak ofisteki bir gidim görsünler mi ? Yoksa direk uğraşmayım vakit kaybetmeden sonlandırayım mı ?bence sen o işte mutsuzsun ve çıkmak istiyorsun.
hakların nedir ne değildir bilemem ama sanıyorum ki sözleşmen de yok. git açık açık konuş. ayrılmak istiyorum ne siz mağdur olun ne de ben. bir çözüm bulalım, yanlış anlaşılmalar olmasın diye direkt yanınıza geldim deyin. ne diyebilir ki elin adamı. sinirliyse sinirli yapacak birşey yok. bir de özel sektör yani. hani kamu olsa diyeceğim ki biraz dikkatli yanaş. ki onda bile bir dilekçe yazarsın olay biter.
Haklısın en güzeli konuşmak sözleşme yok. Peki sence önce bir denemelimiyim yani atıyorum ben dışarı çıktığımda işler kalacak ofisteki bir gidim görsünler mi ? Yoksa direk uğraşmayım vakit kaybetmeden sonlandırayım mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?