Şükretmediğime pişmanım

E şimdi şuan şükretmeyi öğrensen 2 yıl sonra da bu fotoğraflarına bakıp ağlayacaksın. Bu konunun şükürle alakası yok eğer bir sağlık sorunun yoksa tamamen irade ile alakası var. Gencecik kadınsın daha 40nda 50nde tansiyon şeker kalp ve daha fazlası ile uğraşmak istemiyorsan ilk işin diyetisyene gitmek olmalı.
şükürle alakası var bu arada kendimi beğenmeyip ağlıyordum ellerimde kalçamda sorunb buluyordum

şükürle alakası var bu arada kendimi beğenmeyip ağlıyordum ellerimde kalçamda sorunb buluyordum

Kalcanda sorun bulup ağlıyordun da kalkıp her gun yarım saatcik bile olsa kalcana vakit ayırdın mi Vanessa?😃 bundan bahsediyoruz. Aglayacağına bir şey yapsan iş buralara gelmezdi zaten şimdi yine sizlaniyorsun. Halinden memnun olmayan insan harekete gecer. Vücut bu sonuçta ağız burun kadar sabit duran bir sey değil ki belli ölçulerde kendin şekillendiriyorsun.

19 yaşında 80 kiloyken her gün aynaya bakar ellerime kollarıma belime kalçama kusur bulurdum.
kendimi çok mu çok çirkin hissederdim şimdi ise 40 kg fazlayım her gün eski halime bakıp neden şükremtedim diye ağlıyorum.
aklım başıma çok zor geldi yolum çok uzun bana nolur şküretme konusunda tavsiye akıl verin.
alta eski ve yeni fotolarımı koydum

Vanessa seni uzmek istemem ama eski halin 80 kilo sukredilecek bir kilo degil. Sen sukretmeyi birak bogazini tut, spor yap.

Ben açıkça söyleyeyim kıskançlıktan herkez zengin koca buluyor,zengin sevgili yapıyor diye yedin yedin şimdi baktın işler sarpa sardi iyice yemeye verdin kendini bence sen önce bir etrafı didiklemeyi bırak kendine odaklan yaşın daha genç YouTubeda Belgin Vardar 1 ayda kilo verdiren bir limon kürü var dene istersen bende işe yaramisti ama yediklerini dikkat edeceksin
Herkes diye yazılır, keşke eleştiri yapıp aşağılayıcı yorum atacağınıza bunu bilseniz. Bir de annesiniz. Hemen eski konusundan vurmanız gereksiz

Vanessa seni uzmek istemem ama eski halin 80 kilo sukredilecek bir kilo degil. Sen sukretmeyi birak bogazini tut, spor yap.
İlla herkes 50-60 kilo olacak diye bir kural yok. 34-36 beden olmak zorunda değiliz. Gayet iyiymiş o zamanlar.

Çoook aşırı bir kilon yok sanırım boyun 170. Kendini sev biz kadınlar her halimizle güzeliz. Elin, kolun sakat değil ve nefes alabiliyorsun💖 Yavaş yavaş kendini alıştırarak kilo verebilirsin
çok teşekkür ederim gerçekten yorumun için.
utanmasalart eski halime de morbid obez diyeceklerdi

Yok hayatım bunun irade ile alakası var.

Kelimelerimi çok özenli seçmeye çalışıyorum zira hiçbir insana bilerek ya da bilemeyerek body shaming yapmak istemem. O yüzden daha fazla yazmak istemiyorum.

çok teşekkür ederim gerçekten yorumun için.
utanmasalart eski halime de morbid obez diyeceklerdi
Zaten psikolojin bozuk. Farkındayım. Yanında olacaklarına dalga geçiyorlar 20-21 yaşında kızsın. Çocuk gözüyle bakmaları lazım.

Herkes zayıf olmak zorunda değil ama mutlu olmak zorunda bana göre.
Ya bedenini seveceksin ve kendini kabul edeceksin ya da bir şeyler yapacaksın.
Ama böyle çocuk gibi ağlanma sızlanma vs değil.
Ayrıca sağlık sorunun yokmuş, kendin dışında ilgilendiğin bir aile, sorumluluğunu bakımını üstlendiğin fertler de yok.
Bu arada ben de kiloluyum, iki çocuk doğurdum 35 yaşımdayım, kendime ayırabildiğim zaman dilimi sadece geceleri, insülin direnci sınırındayım ve inan aç yaşıyorum, kilo sebebim bu.
Yani şartlarımız eşit değil, azmimiz de eşit olamaz.
Herkese bakıyorum dünya güzeli, hele sizin nesil sağlıklı yaşama odaklı, ciltleri fizikleri beslenmeleri aman Allahım!
Biz o yaşta zayıftık ama asla fit değildik, fast food gömer spor vs bilmezdik.
Elininizin altında bunca teknoloji varken ve kendinden memnun, mutlu değilsen sızlanmayı çok şımarıkça buluyorum.
Ya bedenle barış ya zayıfla, başka çaresi yok.

sağ olun hasta değildim ne oldu bilmiyorum işsizlik vs çok sorun yaşadım
Kilo problemin hakkında konu açmıştın. Bizde sana tüp mide ameliyatı ol diye tavsiyede bulunduğumuzda hastalığım var demiş. Otrera Otrera hastalığın hakkında detaylı bir yorum yazmıştı. Şimdi de diyorsun ki “hastalığım yok”

Eklentiler

• 2746ACB8-3F08-4087-944A-04EDD0AC3220.webp
    2746ACB8-3F08-4087-944A-04EDD0AC3220.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 141
  • A068E1B6-0838-4DAC-9B62-7F71EFF5E8A2.webp
    A068E1B6-0838-4DAC-9B62-7F71EFF5E8A2.webp
    51,3 KB · Görüntüleme: 141
Back
X