Velhasıl VanessaRinki hepsi olmasa da kilo sorunu olan bazı insanların kaçış yöntemini kullanıyorsunuz, sizin kiloyla alakalı bahanelerinizi az çok tahmin edebiliyorum bu hali çok iyi tanıyorum çünkü.
Bu halin benim hayatımdaki sıfatı Annemdi, bildim bileli kiloluydu kilosunu hep bir şeylere bağladı çocuk doğurdum e bende doğurdum, sezaryenle doğurdum e bende sezaryenle doğurdum ama ben 3 çocuk doğurdum sen tek derdi, e ailede 3-4 çocuklu olup gayet kendine bakan kilosuna dikkat eden kadınlar var, sonra hep şikayet edip hiç çaba sarf etmemesi nedeniyle morbid obez oldu, tabii kiloya bağlı kronik hastalıklar başladı bari o dönem kilo versin diye çabaladık yine bahaneler sıraladı su içse yarıyormuş, hiçbir şey yemediği halde kilo alıyormuş, evden paket paket abur cubur attım, buzdolabındaki yiyecekler faciaydı, spor yapamazmış yürüyemezmiş 100 adım ötesindeki markete dahi taksiyle giderdi, dediğim gibi kilosu olmayanlar da hasta olabilir ama obezite bile bile hayatına son vermeye davetiye demektir.
Daha gençsiniz yolun başındayken hayatınızın iplerini elinize alın, hiçbir şey yapmaz sadece dövünürseniz de kendinize yaparsınız buradakilere veya çevrenizdekilere bir şey olmaz, sekme kapatıp çıkarız bu durum daha da nasıl yazılır bilemedim, yine Vanessa yine aynı konular zamanında yazdık daha da yazmaya gerek yok deriz biter.