Şükürler olsun hamileyim

cnm kan testide negatif çıktıysa yapacak bişey yok farlutali içmen lazım 1 sene içinde ben kaç kere içtim öyle hakkında hayırlısı

merhaba arkadaşlar bende çok zorlu yollardan geçtim neler yaşadık bebek için neler çektik bir sürü aşılama serken 5 yılın sonunda 2. tüp bebekle hamile kaldım şuan 2 ayımız bitti 9 fatlık hamileyim Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu paylaşmak istedim

Canım tebrik ederim. Sevincini yürekten paylaşıyorum. Bebeğini sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürsün inş. :CüvCüv:

kızlar merhaba aranıza yeni katıldım.ben de hamileyim ama kan değerinde 35.75 çıktı.doktorum hayırlı olsun dedi..ama sizin değerlere baktım çok yüksek.gerçi doktor çok yeni olduğu için dedi çünkü henüz adet tarihim bile geçmemişti...

kaydirigubbakcemile5

selam canım senın adına çok sevındım çok mutlu oldum.ne kadardır ıstıyoduznuz bebişinizi.bende bılınçlı olarak ılk bu ay çok uğraştık adetımde 1 gun geçti testı adet gunum gelmeden yapmıştım negatıfyı napmam lazım ne onerırsın bana

Merhaba Arkadaşlar,

Bugün 2.kontrole gittim ve kesemizi gördük 5 haftalık bebeğimiz Rabbime çok şükür Allah'ım hayırlısıyla sağlıkla dünyaya getirmeyi ve tüm isteyenlere nasip etsin.

merhaba herkeze bu siteye yeni üye oldum tam ne şekilde iletişime geçilebileceğini bilmiyorum. bende şuanda 16 haftalık hamileyim

arkadaşlar dün kontrole gittim bebeğim 6 haftalık keseyi gördük çok şükürrrr ama kalp atışını duymadık daha doktor 1 hafta sonra gel inşallah duyarız dedi ozaman kesin rahatlamış oluruz inşallah duyarız bi sorun çıkmaz herşeyin hayırlısı olsunnn

tebrik ederim... dün seninde benim gibi hayatının en mutlu günüymüş sanırım allah sağlıklı sihhatli dünyaya getirmeyi nasip etsin inş.

arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım bende 6 hafta 6 günlük hamileyim çok mutluyum dün kalp atışlarını gördük çok mucize birşey allahım isteyen herkeze nasip eder inş

Slmm bende aşılama ile yolu hamile kaldım. Aşılama 1 Ekim de yapıldı ve 16 Ekim de hamile olduğumu öğrendim İki düşük, bir yapışıklık ameliyatı ardından olduğu için bu bebek bizim için çok kıymetli.Aranızıda aşılama ile hamile kalan var mı? Varsa ikiz olan var mı? Çünkü bize % 50 böyle bir ihtimalin olduğunu söylediler.

hayirli olsun pitpitlarida duyarsin insallah...saglikla gelsin :ecrin_bebek:

canım teşekkür ederim.inşallah hayırlı haberlerini alırım.ben adetim olacağı gün yaptım ve çıktı silikte olsa.aynı gün kan tahlili yaptım kesin çıkıyor diye onda da çıktı ama değerim düşük.çünkü çok yeni.eken belli etti.aynı adet olacakmışım gibi belirtilerim vardı.bu benim 2.hamileliğim ilkini istemediğim için 6 haftalıkken aldırmıştım.onda daha derin belirtilerim vardı ama bu öyle olmadı.biraz daha bekle olmazsa kan testi yaptır.biz 2.5 yıl doğ.kntr.ilacı kullandım.bıraktıktan 5 ay sonrada eşim korundu.korunmayı bıraktıkdan 3 ay sonra bebiş geldi.senin için çok erken.sıkma canını sakın..

Tebrik ediyorum, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahhh
Veee darısı bizlere tabi ki yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…