cnm kan testide negatif çıktıysa yapacak bişey yok farlutali içmen lazım 1 sene içinde ben kaç kere içtim öyle hakkında hayırlısı
merhaba arkadaşlar bende çok zorlu yollardan geçtim neler yaşadık bebek için neler çektik bir sürü aşılama serken 5 yılın sonunda 2. tüp bebekle hamile kaldım şuan 2 ayımız bitti 9 fatlık hamileyim Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu paylaşmak istedim
kızlar merhaba aranıza yeni katıldım.ben de hamileyim ama kan değerinde 35.75 çıktı.doktorum hayırlı olsun dedi..ama sizin değerlere baktım çok yüksek.gerçi doktor çok yeni olduğu için dedi çünkü henüz adet tarihim bile geçmemişti...
kızlar merhaba aranıza yeni katıldım.ben de hamileyim ama kan değerinde 35.75 çıktı.doktorum hayırlı olsun dedi..ama sizin değerlere baktım çok yüksek.gerçi doktor çok yeni olduğu için dedi çünkü henüz adet tarihim bile geçmemişti...
arkadaşlar dün kontrole gittim bebeğim 6 haftalık keseyi gördük çok şükürrrr ama kalp atışını duymadık daha doktor 1 hafta sonra gel inşallah duyarız dedi ozaman kesin rahatlamış oluruz inşallah duyarız bi sorun çıkmaz herşeyin hayırlısı olsunnn
selam canım senın adına çok sevındım çok mutlu oldum.ne kadardır ıstıyoduznuz bebişinizi.bende bılınçlı olarak ılk bu ay çok uğraştık adetımde 1 gun geçti testı adet gunum gelmeden yapmıştım negatıfyı napmam lazım ne onerırsın bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?