Sükürler olsun hamileyimmmmmmm:)

Kizlar beni bilen bilir 5 yildir bebisim olmuyordu ama Rabbime sukurler olaun bende hamileyim 12 haftalik sizlerede haber vermek istedimm rabbim isteyen butun kardeslerime de nasip etsin insallah
Aminnn ınslalah benmde 4 günüm üstünden geçti inş hamileyimdir :) Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin sana bağışlasin :)

Kizlar beni bilen bilir 5 yildir bebisim olmuyordu ama Rabbime sukurler olaun bende hamileyim 12 haftalik sizlerede haber vermek istedimm rabbim isteyen butun kardeslerime de nasip etsin insallah
benim de 2 seneyi geçti bizlere de dua et canım ALLAH hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip etsin doğal yolla mı hamile kaldın yoksa tedavi ile mi

Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin İnşallah Benimde 4.5 yıl sonra şimdi 5.5 aylık olan Defne'mleyim. Allah isteyen herkese nasip etsin... ♥️
Amin canim insallah rabbim evladini saglikli sihatli buyumesini nasip etsin

benim de 2 seneyi geçti bizlere de dua et canım ALLAH hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip etsin doğal yolla mı hamile kaldın yoksa tedavi ile mi
Canim normal yolla kaldim sukurler olsun ederim tabikide herkeze ediyorummm en kisa surede hayirli zamanda hayirli evlat nasip etsin

ne mutlu sana :KK46: sorun neydi, nasıl hamile kaldın. bende 3 yıldır bekliyorum :KK43:
Sorunum esimde sol tarafta varikosel vardi sprem sayisi cok yuksek ama sayisi %15 doktor olur demisti bende de bir sikinti yok demekki vakti saati gelmis cnm bnde cok bekledimm insallh sizinde ve butun kardeslerimizin olurrr

Okadar zor bir durumki anlarim canlarim ama duyunca ole mutlu oldumki saglik ocagina test verdim dedim ama yoktur hemsire var dedi basimdan asa kaynar sular dokuldu esimde evde uyuyordu sabah gelmisti isten hemen aglaya aglaya gittim saglik ocagina inanamadim doktora gittim hastaneye dedievet 4 hafta 3 gunluk aglaya aglaya eve geldim eve yaklastikca daha da cok agladm esime solicem diye geldim dedimkalkarmisin kotuyum o siralarda 20 likdisim agriyor dedi disinmi agriyor kagidi cikardim dedim baba oluyosun sarildik oyle agladikki hickira hickira kime soyledysem annm bbm kv. Kp gormcem wltim kaynim herkez sevincten agladi cok farkliibir duyguuymuss:(

Back
X