Sukurler olsun Rabbime Bende hamileyim!!!!!

Princess of Rain

♥ ♥ My Little Princess♥ ♥
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2008
3.749
3
Buraya yazmayi o kadar cok istedimki hep ben okurdum hamile kalan arkadaslarimin guzel haberlerini simdide ben yazmak ve paylasmak istedim bu mutlu haberimi henuz bende inanamasamda,

Bizim hikayemiz 2001 yilinda basladi esimle birbirimizi o kadar
cok sevdikki ailelerden gizleyerek 4 yil yasadik askimizi sebdicegim okulunu bitirince 2005 de nisan yaptik ve 2006 da evlendik hersey cok guzeldi evliydik artik Allahim ne buyuk bir mutluluktu bu ama 20 gun sonra esimin gidecek olmasi beni cok uzuyordu cunku esim yurtdisinda yasiyordu bense Turkiye de esimle 1 yil ayri kalmak zorunda kaldik en guzel 1 yilimiz ucmustu hergun her an ozlemle bekliyorduk kavuzcagimiz gunu ve 2007 kasim ayinda sevdicegimle kavustum.

Bizim icin yepyeni bir hayat basladi hersey cok guzeldi mutluyduk beraberdik tabiki arada SIKINTILar oluyordu ama kimin umrunda sevgiyle butun dertler asilirdi.

Ve mutlulugumuza mutluluk katmak icin bebek sahibi olmak istedik
iste tum SIKINTI stress bundan sonra basladi her ay bir umutla bekledim evladimizi her ay bu ay oldu gelecek bana yavrum derken,her ay umutsuzluk beni sarmisti.Ustelik tiorid hastasi ve miyom sahibi bir bayandim cevremde arkadaslarimin hepsinin bebekleri oluyor kucaklarina aliyorlardi kimisi yeni hamile kaliyordu.Bense onlari tebrik edip mutluluklarini paylasmakla kaliyordum.O kadar cok uzuluyordumki bunu gerek cevreme gerekse esime yansitmamak icin uc maymunu oynuyordum.

Doktorlar herseyin normal saglikli bir bayansin bekle bebegin olur dediler hep ama tabi soylemesi kolay gelde bekle bakalim is orada bitiyor zaten bir stress yapmasam belki hersey duzene gircekti.stress yapmayi biraktim kendime yeni hobiler buldum gezdim tozdum dusunmek istemedim elbet bir gun gelcekti benim bebegimde belkide hic gelmicekti sonucta stresin sonucunda ben daha cok hasta olabilirdim.kendimi toparladim hep boyle dusundum ve Allahima hergun dua ettim kendim icin ve herkes icin hayirlisini ver Rabbim diye hep bir umutla inacla Rabbime SIKI SIKI tutundum.

Cok sukur rabbim sabrimizin sonucunu verdi su anda hamileyim henuz doktor testi elime ulasmasada evde yaptigim 5 testin sonucu pozitive Allahim ucuyorum havalara hala inanamiyorum bebegimin olacagina takiii dogana kadar galiba defalarca test yaptim evde emin olmak icin adetim 2 gun gecikmisti ilk testimi yaptigimda cift cizgiyi gorunce sok oldum dilim tutuldu.oncedende umutla test yaptigim testlere hic benzemiyordu bunda iki kirmizi cizgi vardi digerlerindeyse tek cizgi hamileyim iste hamileyim diye diye esimle agladik kendimize gelene kadar.Allahim ne guzel ne garip bir duyguymus bu ysamak lazim derler ya demekki yasamak lazimmis kalbim pit pit atiyor olcem sanki Rabbim bu heyecani bu mutlulugu herkese nasip etsin! AMIN.

Simdi hamileyim oylemi en kotu ihtimalim dis gebelik insallah boyle birsey degildir insallah umutlarim sonmez insAllah hamileyimdir.

artik saglikla bebegimin gelmesini beklicem 9 ay yavrum benim seni ben oyle cok istedim oyle cok sevdimki bana SIKI SIKI tutun ve asla birakma taki seni kucagima alana kadar Allahim bebegim koru ve kolla saglikla bize gelmesini nasip et.Amin!!!!!

iste bebegimin ilk merhabasi annesine ve babasina

5788.jpg



:1shok::kedi:delikafadulden
 
Son düzenleme:
gözün aydın canım rabbim kucağında görmeyide nasip etsin şu mübarek günlerde rabbim bana ve tüm isteyen gözü yaşlı bekleyen herkese nasip etsin inşallah bende okadar çok istiyorum allahım hayırlısını sağlıklısnı nasip etsin.
 
tesekkur ederim arkadaslar iyi dilekleriniz icin hergun dua ediyorum inanin beklemesi cok zor biliyorum rabbim hepimize hayirlisini nasip etsin
 
allah analı babalı büyütmeyi nasip eylesin tebrik ederim
darısı bizim gibi hamişliği bekleyenlerin başına cnm
 
bebeğin inşallah ilk usg de sana kalp atışlarıyla merhaba dicek iyi düşün iyi olsun :) bizede dua et bizimde olsun :)
 
oleyy süperr
şu topikte en çok hamileyim msjlarını görünce mutlu oluyorum
sanki ben hamileymişim gibi kocaman bi ohh çekiyorum içimden
hayırlı olsun arkadaşım
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
 
Çok sevindim gerçekten..

Allah hayırlısı ile kucağına almak nasip etsin..

ınşallah hamile haberlerini sık sık duyarız KK da..

Allah isteyen herkese versin inşallah.
 
Amin arkadaslar amin inanin her an her saniye dua ediyorum rabbim dualarimizi bos cevirmesin mubarek ayda Allah isteyen herkese nasip etsin canlarim .

ah birde kesin emin olabilsem bir gorsem onu ah bir gorsem
 
belirtilerim adetim iki gun gecikmisti ilk testi ozaman yaptim 2 cizgi cikti birisi birazda daha haifti digerinden simdi 5 gun oldu adetim gecikeli artik iki cizgide koyulasti iyice netlestiler.

ve goguslerim cok sis uclarida koylasti kasiklarim agriyor belim hafiften basim donuyor arada ve cok agriyor eger bunlar belirtiyse bilmiyorum ve dun sabah caydan midem bulandi durmadan uykum geliyor.
 
X