Eşimle konşsam şu an ne diyebilir, gidin mi?Size garip gelcek belki ama ben kutlamalarin boyle kalabalik aile icnde olmasini cok severdim ama malesef uzaktayiz yanliziz bu daha kotu bi durum ama tabiki basbasa vakit gecirmek isteyeceginiz durumlar olabilir bunuda esinizle konusup halledebilirsnz
gidin demese bile en azından bundan sonra dikkatli davranmaları gerektiğini bilsinlerEşimle konşsam şu an ne diyebilir, gidin mi?
İnsanların düşüünmesi gerekmez mi bunu?
Kşra parrasını kabul etmesek 1senenin 9 ayı boşuna kira vermiş olacaklardı oturmadıklara eve. En az 9 ay yazlıkta kaldıkları için. Mantıken güzel ama çok daraldım gerçekten. Aslen bir şey yaptıkları da yok herkes yardımcı ve iyi niyetli zaten isyan etmememin tek sebebi iyi niyetleri... yine de insan tatillerde kafa dinlemek istiyorkoalina keşke kaynananların kira parasını kabul etmeseydiniz de insanlar istedikleri gibi evlerinde otursalardı
zaten kaynananlar yeni geldi.eee bir şekilde de evleri.onlarda evlatlarını torunlarını ağırlamak isterler elbette.Kşra parrasını kabul etmesek 1senenin 9 ayı boşuna kira vermiş olacaklardı oturmadıklara eve. En az 9 ay yazlıkta kaldıkları için. Mantıken güzel ama çok daraldım gerçekten. Aslen bir şey yaptıkları da yok herkes yardımcı ve iyi niyetli zaten isyan etmememin tek sebebi iyi niyetleri... yine de insan tatillerde kafa dinlemek istiyor
Ben tatilin uzayacağını daha erkenden billseydim keesin memleketime giderdim zaten. O zaman anlarlardı sanırım...gidin demese bile en azından bundan sonra dikkatli davranmaları gerektiğini bilsinler
ne bu canım yol geçen hanımı senin evin
ben olsam çoktan isyan bayrağını açmıştım
İyi de cumartesi bizdelerdi, dün bizdelerdi, bugün bizdelerdi, yarın ve cumartesi de bizde olacaklar. Bir sınırı da olmalı değil mi?zaten kaynananlar yeni geldi.eee bir şekilde de evleri.onlarda evlatlarını torunlarını ağırlamak isterler elbette.
biz yeni evliyken görümcemin iki kızı habersiz kocaman bir çanta kıyafetle gelmişler banaBen tatilin uzayacağını daha erkenden billseydim keesin memleketime giderdim zaten. O zaman anlarlardı sanırım...
herkesin aile ilişkileri,iletişimleri farklıdır.anladığım kadarıyla eşinin ailesi birbirine düşkün sık görüşen kişiler.üstelik bekarken ailenle anlaşamazken şimdi sen de sık sık görüşmek istiyorsun.İyi de cumartesi bizdelerdi, dün bizdelerdi, bugün bizdelerdi, yarın ve cumartesi de bizde olacaklar. Bir sınırı da olmalı değil mi?
Yoo hiç de sık görüşmek istemiyorum. En son eylül ayında atama çıkınca gitmiştim, mecburiyetten. Ondan sonra ise eşime kızarak bir hafta sonu gittim sadece. Şimdi yine kızdığım ve kafamı dinlemekk istediğim için gitmek istiyorum.herkesin aile ilişkileri,iletişimleri farklıdır.anladığım kadarıyla eşinin ailesi birbirine düşkün sık görüşen kişiler.üstelik bekarken ailenle anlaşamazken şimdi sen de sık sık görüşmek istiyorsun.
bir şekilde bu yola girdiniz ve kaynananlarda anlayışla davranarak daha yeni geldiler.idare edeceksin kaynanan evine gidene kadar.madem çok rahatsızsın çık git sabahYoo hiç de sık görüşmek istemiyorum. En son eylül ayında atama çıkınca gitmiştim, mecburiyetten. Ondan sonra ise eşime kızarak bir hafta sonu gittim sadece. Şimdi yine kızdığım ve kafamı dinlemekk istediğim için gitmek istiyorum.
Sık sık görüşmek isteyebilirim de. İstemeklke yapmak arasında da fark var. Hafta sonu beraberdik hadi dün yılbaşıydı ama bugün niye? Yarın niye ve diğer gün niye? Bizim planımız olamaz mi? Şimdi de öğrendim yarın da kandilmiş yine hazırlık olacakmış mesela...Ben olsam çocuğumu evin sahibine sormadam bırakmam mesela,kalabilir mi çocuk bir kaç gün bile denmedi bana. Kayınvalidenin olması bir şey değiştirmez burası benim evim ve ben bütün tatilimde evde onlar için hapis kalmak durumumda değilim. Yahut sürekli ayakta hizmet etmek durumunda da... eşim de sağolsun bugün bütün gün ya tek başına bilgisayar başına geçti ya da yattı uyudu. Ben insanlarla ilgilendim ve hala hesap sorma fırsatını bulamadım. Haliyle ben de bunlarla uğraşacağıma gider ailemin yanında kafa dinlerim diyorum.
Bu fikir tamamen yanlış aslında.bir şekilde bu yola girdiniz ve kaynananlarda anlayışla davranarak daha yeni geldiler.idare edeceksin kaynanan evine gidene kadar.madem çok rahatsızsın çık git sabah
Güncellemek istedim. Kutlamamızı yaptık görümcemin biri bizde kaldı çocuğuyla. Bugün evine dönerken de çocuğunu bize bıraktı. Diğer görümcem de bugün geldi çocuğunu bıraktı. Pazartesine kadar tatilim ama cumartesi akşam gidecekler duyduğum kadarıyla. Çok daraldım inanın. Dinlenmeye çok heveslenmiştim hazır bir kaç gün tatilim var diye...
madem o kadar uzak ya idare edeceksin,ya da sonuçlarını göze alarak konuşacaksınBu fikir tamamen yanlış aslında.
Benim zaten kabul etmemdeki en büyük sebep zaten bu tarihlerde geleceklerini bilmemdi. Daha uzun kalacak olsalar zaten kiraya çıkardık. Yine de her zaman acaba gelirler mi diye tetikdeydim.
Ayrıca fikrin bana hiç yardımcı olmuyor çünkü mantıklı değil. Tatilin yarısında kafam atıp 1000 km yol gidemem haliyle.
Kayınvalidem olduğu için aslen ona bırakıyorlar gibi görünüyor.Nasıl çocuklarını bırakıyorlar? Siz de bizim planımız var gibi bir bahaneyle çevirebilirdiniz. Çok yanlış bence tatil gününde insana yük olmak. Çalışıyor mu görümcelerin? Çocuklar kaç yaşında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?