Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaburgadan kıkırdak almak yerine burun içindeki kıkırdakları kullanıyormuş erime ihtimali daha az yazmıştı.neden şubatta çok geç değil mi ben de randevu almayı düşünüyorum şimdi arasam ne zamana randevu verir.yaşı gerçekten cok genç ben ilk basta o yüzden yapabilir mi diye düşündüm ama instagramda zor burunları yaptığını gördüm tabi sadece 2 3fotograf karar vermek için yeterli degil.seninde revizyondu demi.hiç gördün mü revizyon hastasınıben de süleyman taşı düşünüyorum ama dışarıdan kıkırdak kullanmıyor flep yöntemiyle düzeltiyorum demişti yazdıkları yorumlarda denk gelmiştim yüz yüze görüşmedik şubatta randevum var .yaşı genç olmasına rağmen başarılı gibi
Burnumda böyle asimetri oldu ameliyattan sonra bunu düzeltiyor sonrasını da paylaşmıştıben de süleyman taşı düşünüyorum ama dışarıdan kıkırdak kullanmıyor flep yöntemiyle düzeltiyorum demişti yazdıkları yorumlarda denk gelmiştim yüz yüze görüşmedik şubatta randevum var .yaşı genç olmasına rağmen başarılı gibi
Fotoğrafı süleyman taşın instagramindan aldım benim değil yanlış anlaşılmasınBurnumda böyle asimetri oldu ameliyattan sonra bunu düzeltiyor sonrasını da paylaşmıştı
bi revizyon hastasıyla konuştum kızın burnu aşırı kalkıktı domuz burnu denilen cinsten ilk doktoru o.s diye biri o mahvetmiş .süleyman taşa revizyon olmuştu düzeltti hiç kıkırdak kullanmadan burnu uzatmış eskisinden çok çok iyiydi kız da çok memnunduFotoğrafı süleyman taşın instagramindan aldım benim değil yanlış anlaşılmasın
yaşı çok genç evet ama bazen boynuz kulağı geçiyor benim aklımda var fakat ücret konusunda tereddütlüyüm biraz yüksekBurnumda böyle asimetri oldu ameliyattan sonra bunu düzeltiyor sonrasını da paylaşmıştı
Ya ne güzel keşke fotoğraf görebilsem.zor işleri yaptığı kesin kabul eder herhalde amaliyatı.biraz araştırıp yorumları okurum belki hastalarını bulurumbi revizyon hastasıyla konuştum kızın burnu aşırı kalkıktı domuz burnu denilen cinsten ilk doktoru o.s diye biri o mahvetmiş .süleyman taşa revizyon olmuştu düzeltti hiç kıkırdak kullanmadan burnu uzatmış eskisinden çok çok iyiydi kız da çok memnundu
Evet ama revizyon olunca insan ücreti düşünemiyor ucuza ameliyat olmaz zaten sonuç iyi olsyaşı çok genç evet ama bazen boynuz kulağı geçiyor benim aklımda var fakat ücret konusunda tereddütlüyüm biraz yüksek
Bende iki doktorlada görüşmeye gideceğim.genç olmasi insanı başlangıçta biraz düşündürüyor.bana simülasyonu gonderir misin.sadece yan profilden mi yapilabiliyor benim on görüntüsü cok kötü burnumun.bende ocaga randevu aldim üç doktorla konuşup karar vericem.hayırlısı olur insallah iyi haberlerini bekliyoruz.konusmaya vakit bulamaman şaşırttı beni ne istediğini dinleyip anlamaya çalışmadı mı benim icin bu konu cok önemliMerhaba kızlar bende çarşamba günü muayeneye gittim. Olumlu geçti. Öncelikle muayene ücreti alırken bile makbuz kestiler ve bunu her klinik yapmıyor. Çok güler yüzle karşılandım psikolog bile vardı valla konuşmaya vakit bulamadım smilasyın yaptı özelden atabilirim. Bende de asimetri ve eğrilik var. Aklımda sülenman bey var şuan bir de emre ilhan bakalım hangisi olacak ameliyat için karar aşamasındayım. Genç bir doktor ama öncesinde devlet hastanelerinde çok ameliyat yapmış biyıgrafisine de göz atnak lazım. Bir hafta içinde karar alacağım. Bu arada yılbaşı geliyor kime gidecekseniz elinizi çabuk tutun. Fiyatlar artacak. Hastaları da burdan deneyimlerini paylaşaa güzel olur
Yok canım süleyman bey dinledi hatta telefonundan bile bir ameliyat gösterdi. Baya zor bi ameliyattı. Ben o an unuttum çok soramadım o sordu beklentilerimi benim vakit bulamadıgım şey psikologlarıyla görüşmekti. Tam görüşcektim doktor bey çağırdı çıkışta sohbet edecektik ben çıktım Önden de smilasyın yaptı hastalarıyla da konuşuyorum memnun olmayan çok duymadım ama ben de bilemiyorum korkuyorum. Burnumun bir kanadı yukarda biri aşağıda ameliyat olmaya karar verirsem bir daha smilasyın yaptırcamBende iki doktorlada görüşmeye gideceğim.genç olmasi insanı başlangıçta biraz düşündürüyor.bana simülasyonu gonderir misin.sadece yan profilden mi yapilabiliyor benim on görüntüsü cok kötü burnumun.bende ocaga randevu aldim üç doktorla konuşup karar vericem.hayırlısı olur insallah iyi haberlerini bekliyoruz.konusmaya vakit bulamaman şaşırttı beni ne istediğini dinleyip anlamaya çalışmadı mı benim icin bu konu cok önemli
Önemli olan doktorla konuşup iletişim kurmak psikologla konusmasakta olur.bende de var asimetri fotograf gönderirsen cok sevinirim simülasyonu merak ettim.Yok canım süleyman bey dinledi hatta telefonundan bile bir ameliyat gösterdi. Baya zor bi ameliyattı. Ben o an unuttum çok soramadım o sordu beklentilerimi benim vakit bulamadıgım şey psikologlarıyla görüşmekti. Tam görüşcektim doktor bey çağırdı çıkışta sohbet edecektik ben çıktım Önden de smilasyın yaptı hastalarıyla da konuşuyorum memnun olmayan çok duymadım ama ben de bilemiyorum korkuyorum. Burnumun bir kanadı yukarda biri aşağıda ameliyat olmaya karar verirsem bir daha smilasyın yaptırcam
bi revizyon hastasıyla konuştum kızın burnu aşırı kalkıktı domuz burnu denilen cinsten ilk doktoru o.s diye biri o mahvetmiş .süleyman taşa revizyon olmuştu düzeltti hiç kıkırdak kullanmadan burnu uzatmış eskisinden çok çok iyiydi kız da çok memnundu
ben süleyman beyi tanıyorum. Meme buyutme amelıyatı olmustum. Guzel ısler yapıyor. Daha da ünlenecek doktor beyDoktorla ilgili bilgim yok instagramda paylaştığı fotoğraflar dikkatimi çekti revizyon hastaları yardımcı olabilir mi memnun musunuz