Sultanım Abdulhamit'im rahat uyu, emanetin emin ellerde

inan tv izlemeye gazeteye yada nete bakmaya gerek yok gerçekleri görmek için..fakir fukaranın hali ortada..

siz hep din iman kısmında kalın yani en başta,kimse din diye iman diye seçim yapılmıyor artık,takim gibi parti tutanlar başka,sanırım develere iyi hendek atlatır bu forum.bu kadar yazdığımı gözüyle değil aklıyla takip eden olur inşallah balık sudan çıkmadan suyun dışını anlatmaya devam etsem mi

Ahahah can alıcı hangi sorunuza cevap gelmedi söyler misiniz?
Siz köşeye sıkıştığınızda konuyu değiştiriyorsunuz direkt ya da görmezden geliyorsunuz. İnsanları aptal kendinizi akıllı sanmayın rica ederim.

bence alaycı tutum sergiliyor verecek cevabı yok çünki...bu şekilde halkına faydalı olurmu onu düşünsün?

chp atatürk'ün kurduğu partidir yolu bellidir. mhp alparslan türkeş'in izinde bi partidir yolu bellidr. ama arkadasım akp öyle mi bi gün rabia oluyo bigün amerikayı kesfediyo.ertesi gün bi uyanıyosun akp abdülhamit'in emanetini koruyacak partiş oluveriyo. yolu yordamı yok. müslümanız müslümanız dediler. saraylarda fink atıp insanların gözüne soka soka hırsızlık yapıyolar. tepki ondan yani

ben köşeye sıkışmadım sürekli neyi tıklasam bloke diyor iş yeri internetini tüm sitelere açtırma yetkim yok heralde tabi siz sıkışmışmamışsanız cevap verin o zaman koalisyon hükümeti neden apoyu asmadı.

kesinlikle benim ünüversiteli tesettürlü arkadaşım tertemiz bir kız belki banada bir iş imkanı çıkar diye akp kadın kollarında çalıştım dedi..
Bu şekilde olan bir sürü insan var. İlla örtülü olmasına gerek yok.
Olduğu yeri korumak adına bile ben renk değiştiren insanlar gördüm.
En son Niran Ünsal mesela.
İnsanın aklı almıyor. Bu saatten sonra hükümete peşkeş çeksen ne olur, çekmesen ne olur?

Herkes fakir fukara komşuna el uzatsa zannımca fakir fukara kalmaz.
şu anda halkın yetemeyeceyi kadar fazla,çöp konteynırından yiyecek arayan Suriyeli çocuklar,kızlarını bir adamın ikinci karısı yapıyorlar 5000 tl ye,kurtuluşu kızları satmakta buldular,,sokakta orda burda her yerde..normal bir işçi inşaatta 100 lira alır bunlar 20 tlye aynı işi yapıyor..içler acısı..marketlerde vs asgari ücretle çalışan anne babalar,geçim derdinde,kiralar almış başını gitmiş,herkez bankalara borçlu..fakirin temel tüketim maddesi pirinç,mercimek,bulgur ya yüzüne bakılmazdı el yakıyor,köylerden birinde ucuz pirinç dağıtımında millet birbirini ezmiş,bakıyorsun inanamıyorsun

İşin en aslı ne CHP Atatürk'ün kurduğu şekliyle kalmıştır, ne de MHP Türkeş'in kurduğu şekliyle kalmıştır.
Bu da acı bir gerçektir.
AKP nin emaneti koruması cahil kadınların günlük işi bence.
Yoksa hangi emanet?

Size diyorum ki yolsuzluk operasyonu sırasında sizin bakan bunları söylemedi mi, yanlış mı? Siz diyorsunuz ki siteler bloklu. Ne alaka?
Koalisyon hükümeti sırasında apo neden asılmadı da komik hakikaten. 14 yıldır koalisyon mu var? Koalisyon zamanının hatasını devam ettirmeyip assalardı madem?

madem asılması gerekiyordu,assaydı 12 senedir..apo ile görüşüp duracağına partilileriniz..Bülent arınç,aponun itibarını hdp zedeliyor dedi yaaaa..çok itibarlı akp ye göre demek..sayın apo diyen kimdi bebek katiline ?

tek sorun benim için Müslümanlığın alet edilmesi..kandırmak...

Bir kesim evet böyle. Ülkenin bir yüzü böyle..

Diğer yüzüne bakalım, market arabalarında insanların neler aldığına hiç bakıyor musun?

En güzelini yiyorlar, en güzelini giyiyorlar, AVM ler tıklım tıklım, ellerinde 3 asgari ücret ederi cep telefonları. Oturdukları yerde ülkeyi kurtarıyorlar, savaş çocuklarına üzülüyorlar, kapitalist düşmanları, emperyalizmden nefret ediyorlar. Ama kapitalist düzene bekçilik yapanların önde gideni. Giydiklerinden, yediklerinden her haltları ithal..

Nerede savaş çocukları, nerede kapitalizm düşmanları demezler mi adama?

Kaç kişi evinin ötesinde, berisindeki çöp konteynerini eşeleyen insana bakıyor ki?

Kapının önüne çıkıyor bekleyen köpeği kovmak için tekme atıyor. Bunu yapan insana yardım eder mi?

Bireysel yapılabilecekler nerede?

Apo'nun asılmasını istiyor musun gerçekten?

yozlasma ayrı bişey o koltuktakiler kalksa ben ruhun canlanacağına inanıyorum iki parti içinde.
cahil demek istemiyorum kimseye ama Atatürk'e laf atabilecek kadar bilgisiz insanlar var bu forumda. ne olursa olsun bgn bu topraklarda yasayabiliysan bu Atatürk'ün sayesindedir. bunu gözardı edip abdülhamit emanetin emin ellerde diyolar ya gülsem mi ağlasam mı bilmiyorum. abdülhamit'in ne emaneti olabilir ya azıcık akıl fikir sadece cok seye ihtiyac yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…