inan tv izlemeye gazeteye yada nete bakmaya gerek yok gerçekleri görmek için..fakir fukaranın hali ortada..ayrıca sayfa başında yazılan pankarta istinaden akp nin kongresinde bu yazınca neden aşağılayacak yer arıyor insanlar bilmem avustralyadaki anzaklar gibi hepimizi savaşmak için uzaktan mı getirdiler,chp nin kinde cumhuriyet atatürkle ilgili bir şeyler yazar,mhp nin kinde başbuğ türkeş yazar böyle uzar gider, evrensel değil de ne kadar ön yargılı haber kanalı varsa ordan alıntı yapın lütfen ordakinleri yuvarlayıp yuvarlayıp oturduğunuz yerden rte kafası koparın,benimde sorduığum can alıcı sorulara cevap gelmedi. heralde herkes iş yerinde sınırlı internetten araştırıyor değil.ayrıca benim gibi düşünen varsa onlardan da yorum bekliyorum konu pek benim konum gibi oldu pankartı ben yazsam bu kadar cevap yazmazdım heralde
siz hep din iman kısmında kalın yani en başta,kimse din diye iman diye seçim yapılmıyor artık,takim gibi parti tutanlar başka,sanırım develere iyi hendek atlatır bu forum.bu kadar yazdığımı gözüyle değil aklıyla takip eden olur inşallah balık sudan çıkmadan suyun dışını anlatmaya devam etsem mişu an akp de amacını aştı bir takım şeyler..takva filmini bir izleyin...
paranın insanları nasıl değiştirebildiği ile ilgili..
benim sorunum yolsuzluk,haksızlık değil..
ben işçi bir babanın evladıyım..
Müslümanım diyen bir parti bunu yaparsa,garibanın arkası olmayanın hakkını kim savunacak diyorum size?
asgari ücretli değilim..şükürler olsun binlerce kez ..
esnafım..
her zaman istikrar bizim işimize yarar..
biz zor geçiniyorken..
asgari ücretli 1100 tl ile ay sonunu getirebilirmi
neden ücretlere yapılan zam 30 tl..
neden halka yardım kutusu veriyorlar,haklarını versinler..1 ay çalışıp 1100 tl almak köleliktir..bunu bir kesim bilemez bizim halkımız din iman deyince kanar..
ayrıca sayfa başında yazılan pankarta istinaden akp nin kongresinde bu yazınca neden aşağılayacak yer arıyor insanlar bilmem avustralyadaki anzaklar gibi hepimizi savaşmak için uzaktan mı getirdiler,chp nin kinde cumhuriyet atatürkle ilgili bir şeyler yazar,mhp nin kinde başbuğ türkeş yazar böyle uzar gider, evrensel değil de ne kadar ön yargılı haber kanalı varsa ordan alıntı yapın lütfen ordakinleri yuvarlayıp yuvarlayıp oturduğunuz yerden rte kafası koparın,benimde sorduığum can alıcı sorulara cevap gelmedi. heralde herkes iş yerinde sınırlı internetten araştırıyor değil.ayrıca benim gibi düşünen varsa onlardan da yorum bekliyorum konu pek benim konum gibi oldu pankartı ben yazsam bu kadar cevap yazmazdım heralde
Herkes fakir fukara komşuna el uzatsa zannımca fakir fukara kalmaz.inan tv izlemeye gazeteye yada nete bakmaya gerek yok gerçekleri görmek için..fakir fukaranın hali ortada..
bence alaycı tutum sergiliyor verecek cevabı yok çünki...bu şekilde halkına faydalı olurmu onu düşünsün?Ahahah can alıcı hangi sorunuza cevap gelmedi söyler misiniz?
Siz köşeye sıkıştığınızda konuyu değiştiriyorsunuz direkt ya da görmezden geliyorsunuz. İnsanları aptal kendinizi akıllı sanmayın rica ederim.
chp atatürk'ün kurduğu partidir yolu bellidir. mhp alparslan türkeş'in izinde bi partidir yolu bellidr. ama arkadasım akp öyle mi bi gün rabia oluyo bigün amerikayı kesfediyo.ertesi gün bi uyanıyosun akp abdülhamit'in emanetini koruyacak partiş oluveriyo. yolu yordamı yok. müslümanız müslümanız dediler. saraylarda fink atıp insanların gözüne soka soka hırsızlık yapıyolar. tepki ondan yaniayrıca sayfa başında yazılan pankarta istinaden akp nin kongresinde bu yazınca neden aşağılayacak yer arıyor insanlar bilmem avustralyadaki anzaklar gibi hepimizi savaşmak için uzaktan mı getirdiler,chp nin kinde cumhuriyet atatürkle ilgili bir şeyler yazar,mhp nin kinde başbuğ türkeş yazar böyle uzar gider, evrensel değil de ne kadar ön yargılı haber kanalı varsa ordan alıntı yapın lütfen ordakinleri yuvarlayıp yuvarlayıp oturduğunuz yerden rte kafası koparın,benimde sorduığum can alıcı sorulara cevap gelmedi. heralde herkes iş yerinde sınırlı internetten araştırıyor değil.ayrıca benim gibi düşünen varsa onlardan da yorum bekliyorum konu pek benim konum gibi oldu pankartı ben yazsam bu kadar cevap yazmazdım heralde
ben köşeye sıkışmadım sürekli neyi tıklasam bloke diyor iş yeri internetini tüm sitelere açtırma yetkim yok heralde tabi siz sıkışmışmamışsanız cevap verin o zaman koalisyon hükümeti neden apoyu asmadı.Ahahah can alıcı hangi sorunuza cevap gelmedi söyler misiniz?
Siz köşeye sıkıştığınızda konuyu değiştiriyorsunuz direkt ya da görmezden geliyorsunuz. İnsanları aptal kendinizi akıllı sanmayın rica ederim.
Bu şekilde olan bir sürü insan var. İlla örtülü olmasına gerek yok.kesinlikle benim ünüversiteli tesettürlü arkadaşım tertemiz bir kız belki banada bir iş imkanı çıkar diye akp kadın kollarında çalıştım dedi..
şu anda halkın yetemeyeceyi kadar fazla,çöp konteynırından yiyecek arayan Suriyeli çocuklar,kızlarını bir adamın ikinci karısı yapıyorlar 5000 tl ye,kurtuluşu kızları satmakta buldular,,sokakta orda burda her yerde..normal bir işçi inşaatta 100 lira alır bunlar 20 tlye aynı işi yapıyor..içler acısı..marketlerde vs asgari ücretle çalışan anne babalar,geçim derdinde,kiralar almış başını gitmiş,herkez bankalara borçlu..fakirin temel tüketim maddesi pirinç,mercimek,bulgur ya yüzüne bakılmazdı el yakıyor,köylerden birinde ucuz pirinç dağıtımında millet birbirini ezmiş,bakıyorsun inanamıyorsunHerkes fakir fukara komşuna el uzatsa zannımca fakir fukara kalmaz.
İşin en aslı ne CHP Atatürk'ün kurduğu şekliyle kalmıştır, ne de MHP Türkeş'in kurduğu şekliyle kalmıştır.chp atatürk'ün kurduğu partidir yolu bellidir. mhp alparslan türkeş'in izinde bi partidir yolu bellidr. ama arkadasım akp öyle mi bi gün rabia oluyo bigün amerikayı kesfediyo.ertesi gün bi uyanıyosun akp abdülhamit'in emanetini koruyacak partiş oluveriyo. yolu yordamı yok. müslümanız müslümanız dediler. saraylarda fink atıp insanların gözüne soka soka hırsızlık yapıyolar. tepki ondan yani
ben köşeye sıkışmadım sürekli neyi tıklasam bloke diyor iş yeri internetini tüm sitelere açtırma yetkim yok heralde tabi siz sıkışmışmamışsanız cevap verin o zaman koalisyon hükümeti neden apoyu asmadı.
madem asılması gerekiyordu,assaydı 12 senedir..apo ile görüşüp duracağına partilileriniz..Bülent arınç,aponun itibarını hdp zedeliyor dedi yaaaa..çok itibarlı akp ye göre demek..sayın apo diyen kimdi bebek katiline ?ben köşeye sıkışmadım sürekli neyi tıklasam bloke diyor iş yeri internetini tüm sitelere açtırma yetkim yok heralde tabi siz sıkışmışmamışsanız cevap verin o zaman koalisyon hükümeti neden apoyu asmadı.
tek sorun benim için Müslümanlığın alet edilmesi..kandırmak...chp atatürk'ün kurduğu partidir yolu bellidir. mhp alparslan türkeş'in izinde bi partidir yolu bellidr. ama arkadasım akp öyle mi bi gün rabia oluyo bigün amerikayı kesfediyo.ertesi gün bi uyanıyosun akp abdülhamit'in emanetini koruyacak partiş oluveriyo. yolu yordamı yok. müslümanız müslümanız dediler. saraylarda fink atıp insanların gözüne soka soka hırsızlık yapıyolar. tepki ondan yani
Bir kesim evet böyle. Ülkenin bir yüzü böyle..şu anda halkın yetemeyeceyi kadar fazla,çöp konteynırından yiyecek arayan Suriyeli çocuklar,kızlarını bir adamın ikinci karısı yapıyorlar 5000 tl ye,kurtuluşu kızları satmakta buldular,,sokakta orda burda her yerde..normal bir işçi inşaatta 100 lira alır bunlar 20 tlye aynı işi yapıyor..içler acısı..marketlerde vs asgari ücretle çalışan anne babalar,geçim derdinde,kiralar almış başını gitmiş,herkez bankalara borçlu..fakirin temel tüketim maddesi pirinç,mercimek,bulgur ya yüzüne bakılmazdı el yakıyor,köylerden birinde ucuz pirinç dağıtımında millet birbirini ezmiş,bakıyorsun inanamıyorsun
Apo'nun asılmasını istiyor musun gerçekten?Size diyorum ki yolsuzluk operasyonu sırasında sizin bakan bunları söylemedi mi, yanlış mı? Siz diyorsunuz ki siteler bloklu. Ne alaka?
Koalisyon hükümeti sırasında apo neden asılmadı da komik hakikaten. 14 yıldır koalisyon mu var? Koalisyon zamanının hatasını devam ettirmeyip assalardı madem?
yozlasma ayrı bişey o koltuktakiler kalksa ben ruhun canlanacağına inanıyorum iki parti içinde.İşin en aslı ne CHP Atatürk'ün kurduğu şekliyle kalmıştır, ne de MHP Türkeş'in kurduğu şekliyle kalmıştır.
Bu da acı bir gerçektir.
AKP nin emaneti koruması cahil kadınların günlük işi bence.
Yoksa hangi emanet?
ya bence bir kaç cahilin bilmedikleri emanet hakkında yaptığı saçma şeylere takılı kalmamak lazım.Emanet neymiş öğrenebilen var mı ?
bnm için hırsızlıkta sorun arkadasım. benm canım cıkıyo calışıcam diye catır catır vergimi ödüyorum. asla hakkımı helal etmem.tek sorun benim için Müslümanlığın alet edilmesi..kandırmak...
Ben istiyorum İpek. İlk yakaladıklarında da istiyordum hala istiyorum. Geberip gittiğini görürüm umarım.Apo'nun asılmasını istiyor musun gerçekten?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?