Sulu gözlülük

Poni Bon

🦄
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
14.421
50.809
798
sinirlenince veya bana haksızlık yapıldığında gözümden yaşlar süzülüyor hemen, bunun beni aciz gösterdiğini düşünüyorum.ben gibi sulu gözlü olan var mı nasıl bu durumdan kurtulunur ki?

Aha aynı ben Ben saydırıp saydırıp kendimi banyoya kilitlerim ağlarım orada, insanları zor durumda bırakıyorum biliyorum ama artık alıştılar Dışarıdaysak da mekanın lavabosundan çıkmam. İlginç özelliklerim var

Bende 20 den sonra sulu göz olup çıktım. Çaresi varsa bende alırım

sinirlenince veya bana haksızlık yapıldığında gözümden yaşlar süzülüyor hemen, bunun beni aciz gösterdiğini düşünüyorum.ben gibi sulu gözlü olan var mı nasıl bu durumdan kurtulunur ki?

aynı durumdayım. artık kendimi nasıl tutuyorsam omuzlarım ve başım dikleşiyor yutkunuyorum sessizce o ortamdan uzaklaşıyorum böylece insanların yanında ağlamamış oluyorum ama özellikle çok yakın bulduğum insanlara karşı yapamıyorum bunu ve artık gerçekliğine inanmıyorlar.

sadece ağlamamak için uyumayı tercih ediyorum ama o da kesin çözüm değil

Zamanla öyle insanlar cikacak ki karsina gözünden dökülen yaşlara umursamadan seni suçlamaya zorlamaya devam edecek iste o zaman gözünde ki yaşlari silip savaşmaya baslayacaksin...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tam bahsettiğin gibiyim. Elimde değil benim de sinirlendiğimde, hazmademediğim bir şey olduğunda ve üzüldüğümde beni bir konuşturmaya çalışsınlar hemen sesim titrer gözlerim dolar dökülür yaşlar.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende öyleyim canım. Çocuklukta bile gezmeye gitmek için babamdan izin almakta zorlanırdım (ki babam çok iyi bir insan) vermediği zaman tek kelime edemedim odama gider ağlardım. Ağlama isteğim gelince zaten kesinlikle konuşamam. Kızınca sinir oluncada konuşamam elim ayağım ve dudaklarım titrer ağlarım. Bu yüzden Kocamla bile bağıra çağıra kavga hiç edemedik ( istemem zaten) oda ağlamağım geldiğini anlar ve sağolsun hemen susar

Yaa bende de aşırı empati söz konusu sinirenince değil de arkadaşımın derdine , anlatırken arkadaşımdan önce ağlamam garip kaçıyor tabi

Malesef bende oyleyim en sinir oldugum seyde is yerindeki bi olumsuzluk karsisnda yada mudur laf soylediginde yuzumun domates gibi kizarip gozlerimin dolmasi kendimi cocuk gibi hissediyorum resmen

Bu sanırım çocuklukta anne babaların davranışıyla ilgili

Mesela babam herşeyimiz tamam alalım edelim derdi
Annemde tamm tersi yok olmaz falan
Misafirliğe gittiğimizde kardeşimle bana birşey sorduklarında anneme bakardık konuşalımmı gibisinden ( çok otoriterde değildi ama) birşey yermisin dediklerinde annem yok yemez yok döker bizde birşey demezdik . Sanırım bazı duygusal çocuklarda bu ileride hakkını savunamama gibi gelişiyor. Sizlerdede böylemiydi ?

aynı benim çocukluğum.başkalarının annesi bizim evde herşeye izin verirlerdi, ama biz bi yere gidince annem vermeyin dökerler derdi.konuşamazdık.şimdi de en küçük bişeyde gözüm doluyo tutamıyorum.ama bu durum azalmaya başladı bende gittikçe.

Ellerim titrer, sesim çatallaşır Sonra da Gerçi en son aştım gibi biraz bu ağlama olayını artık babam ile annem hariç ağlamıyorum ellerim titriyor ama . Ama babamlarla kavga da değil en ufak tartışmaya giremiyorum rezillik diz boyu

Ben de sendenim canım ama bu oluş yani kurtulmak pek de mümkün mü bilemiyorum

Ben de senin gibiyim. Sanki zayıf kişilikteymişim gibi hissediyorum. lafımı söylerim ama ellerim sesim titrer. . sonra da bi ağlama olayı eşlik eder.

Benim annem otoriter bir kadındır. Herşeye o karar verir. Çocukken de gittiğimiz yerde çocuklar çay içmez filan derdi. biz de içmezdik tabi.

Gençliğimde öyleydim ben de.. Ama yaş ilerledikçe sanırım ağlama kapasitemi de doldurdum artık direkt carlıyorum haksızlık yapıldığında.
Ayrıca dediğiniz gibi, fazlaca kontrolcü ailelerde yetişenler böyle oluyor... Sürekli sus, sessiz ol, saygılı ol, alttan al.. eee ileride bu davranış biçimi karakterin haline geliyor ve öfkeyi bir şekilde de boşaltman lazım...Halbuki saygılı bir şekilde de insanlar hakkını savunabilir değil mi?
Ancak bir kaç yıldır sesimi çıkarabiliyorum.... Ve çok enteresan ki bir kaç yıl önceye kadar sen ne kadar iyisin deyip bu sessizliğimden kaynaklı sömüren insanlar, hayırdır? sen cadılaştın diyorlar.. Bir çoğu uzaklaştı.. iyi de oldu... Kimler gerçek dost kimler değil anladım.. Son 3-4 yıl benim dönüm noktam oldu...

Size tavsiyem haksızlık karşısında susmayın... ağlamak bile bir dışa vurumdur. iyidir yani.. Ama ağlamadan önce yine de kendinizi savunun..
bir çok insan deli rolüne bürünüp istediğini yapıyor, ben dobrayım deyip ağzına geleni söylüyor bunu da marifetmiş gibi gülerek anlatıyor.
Ama bunu sakın unutmayın ve deneyin... Deli deliyi görünce sopasını saklıyor

Ayniii ben kimseye tartisamiyorum tartistigim an agliyorum karsimdaki de aciz saniyo valla ben bi cozum bulamadim henuz

Evet canım bendede azalmaya başladı birkaç senedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…