- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.423
- 748
- Konu Sahibi madamcocomo
-
Çok şirin,beğendim..
eşinde marifetliymiş,tebrik ederim :)
Çok güzel odanız sağlıkla ve mutlulukla oturun
renkler sıcak şirin bi oda ve eşin yapmış ama tv hakkında komşularına katılacağım oda küçük tv çok büyük göz yorar bizim 70 ekran ve odam senden büyük yinede tv büyük diyorum ki senin ki daha da büyük kalmış ama odan sıcak güzel
şirin olmuş bacım,güle güle oturun,güle güle kullanın
Çok şirinmiş odanız güle güle oturun. Ayrıca tv de o kadar büyük durmamış.
çok şirinmiş cidden..çok renkli bir eviniz var belli:))
eşinde cidden çok becerikliymiş maşallah..
çiçeklerin çok önemli olduğu aşikar,ama keşke orda olmasalar diye düşündüm benim düşüncem tabiki bu..mutluluklar dilerim.
diğer taraflarıda merak etmedim değil ama:)
bu arada köşe takımı ve bol yastık her ne kadar zor olsada benimde favorimdir..,
zor olma sebebide biri oturup kalktıktan sonraki toplama işlemi:))
odan harika..masallardaki gibi,civil civil..ciceklerinde degisik bir kose olmus.cok yakismis bence yerlerine..tv de,zamanla goz alisinca, buyuk gelmiyor.eskiden nasil kucucuk tv lerde izlemisiz hayret ediyorum:)
evin şirin ama sanki biraz karışık. birincisi tv dolapla ortalanmamış. ikincisi kırmızı mobilya turuncu duvar bana biraz uyumsuz geldi. üçüncüsü koltuklarının üstüne öttüğün cart yeşil örtü gözümü aldı. bol yastığa bende bayılırım. ama bence daha sade ve şirin hale getirebilirsin. ağız tadıyla oturun inşallh
Renk renk çok şirin bıcır bir oda bayıldım canım...
senin o odanı parçalarıımmm
çok şiriin eşinin ellerine saağğlııkk
yaşlanana kadar mutlu olun :) amiinn
bende beğendim rengarenk bir oda olmuş
güle güle oturun inşallah..
Bayıldım bu odaya.
Sıcak, samimi ve rengarenk.
Elinize, emeğinize sağlık.
duvarlar turuncu ,koltuklar kırmızı ,örtüler yeşil ,tv ünitesi siyah ,yastıklar mor ,pek uyumlu gelmedi bana,renk cümbüşü ,ayrıca tv büyük değilki hatta küçük bile ,yani tercih meselesi zevk sizin ,güle güle oturun..
sumaak evinde çok güzelmiş canım güle güle oturun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?