Sumak'ın Oturma Odası ( Turuncu Odamız :)

bütün canlı renkler birarada bana çok karışık geldi ve çok göz yoruyor heryerde birseyler var...tabiki bu tercih meseledi.allah mutluluğunuzu daim etsin

çok tatlı canım tv de büyük falan değil.....herkesin zevki ayrı önemli olan sizin huzurla oturmanız :) güle güle oturun...

Oda resmen kişiliğinizin ne kadar renkli ve kıpır kıpır olduğunuzu ortaya koymuş...
Çok beğendim canım...
Allah huzurla oturmayı nasip etsin Şeniz

bütün renkler birarada çok karışık geldi bana ve göz yorucu.duvarlarınızın heryeri dolu bana karışık geldi.televizyonunuzada kim büyük diyorsa onlar hiçbüyük televizyon görmemişler sanırım tv neresi büyük.tabiki bu zevk meselesi.mutlulukla oturmanız dileğiyle

tv ye burda tek büyük diyen bendim sanırsam ve odada köşe kanepe yanında tekli ve tv duruyor ekran tam gözükmesede 70 ve üstü sanırım genelde yakın dan tv izlemeyi seviyoruz çünkü bana bunun 2katı odamda bile büyük geliyor tabiki büyüdüğümüz tvler le kıyas olmaz ama bence büyük sempatiksalakcinni

Oda resmen kişiliğinizin ne kadar renkli ve kıpır kıpır olduğunuzu ortaya koymuş...
Çok beğendim canım...
Allah huzurla oturmayı nasip etsin Şeniz

arkadaşa katılıyorum kişiliğinizi yansıtmış bence . eminim sizde cıvıl cıvıl, samimi bir insansınız . insanın modaya uymak adına değilde kendi beğenilerini bu şekilde yansıtması harika bence.mutluluk içinde ,güle güle oturun evinizde .

odadaki herşeyi beğendim turuncuyu sevmememe raağmen sizin için anlamı özelmiş es geçtim :) tv büyüklüğünüde mecburiyetinizden aldırmadım yastıkalrıda sevdğiniz içn zevktir dedim
ama o güzelim canım kırmızı köşenin o en sevdğim rengin üzerindeki yeşil örtü neeeeeeeeee kafamçokkarıştı
çok mu tepki verdim :)
duvardaki raflarınız hoşuma gitti sade güzel
büfede de kırmızı koltuktada kırmızı hoşuma gitti uyumlu ama yeşil örtüleri gerçekten sevmedim
turuncu kırmızı yeşil olmadı (
yeşilleri kaldırırsak benim zevkime uyan bir oda olur ( duvarlarıda boyarıs ama CADIARZU)
güle güle otur evinmde
allahım banada kocamla benim oturacağım bi göz oda nasip eylesin içi boş olsun yer de otursamda olur.. sıcak mutlu huzurlu olsun da :))

Son düzenleme:
ilk bakışta gözü yoran bir oda olsa da ben çok sevdim oturma odanı =)

Bazı evlere gideriz herşey çok uyumludur, gösterişlidir falan ama evde öyle bir hava olur ki samimi şekilde sohbet edesi bile gelmez insanın. Bu odada bahsettiğim durum yok, herşey çok çok sıcak ve samimi geldi bana.

Mutluluklar dilerim.

gayet şirin ve hoş olmuş canım.koltuğunda söylemesen kimse anlamaz hazırlara taş çıkartır valla.benim eşim çivi bile çakamaz.tv de tercih meselesi.bence çokda büyük değil.ben severim büyük tv.o yüzden hiç de kötü görünmedi gözüme.güle güle oturun güzel odanızda.

çok renkli cıvıl cıvıl çok güzel.
Güle güle mutlu mesut oturun

tesekkur ederım :)

tesekkur edrım ,modaya uymak ıcın begenmedıgımız esyaları kullanamazdık ..
yada bu onla, bu bunla dıye kafa yormadık günlerce ,ne begendıysek ne sevdıysek ona göre dösedık :)

tesekkur ederım ,yesıl örtü bu kadar tepkı alacagını bılseydım kaldırırdım yahu
ya aslında yesıl degıldı bu odanın örtüleri ama yeni örtü almadıgım ıcın yeşil olacak bir süre..
duvarları beyazsa boyamayı düşündük ama zaman olmadıgı ıcın (bu odaya yenı gectık )
kaldı boyle ..
zaten bı kac seneye tasınıcaz :)
o zamankı odamız turuncu olmayacak :)
aksama misafırım gelecek kalkacak zati o yesıl örtü ve cok yastıklar :)
tesekkurler

tesekkur ederım :)
her gelen bunu dıyor .
cok eşya var ama hersey bir bütün olmuş :)
mutluyuz bız boyle sıcacık odamız :)

tesekkur ederım evet becerıklı benım eşim ..Göçmendır kendısı ondan olsa gerek

çok şirin canım çok beğendim tv göz yormuyorsa problem değil. benim nişanlım da tv ünitemizi yaptı:) becerikli eşlere sahip olmak güzel değil mi:)

eşleriniz becerikli olduğu için çok şanslısınız bizim evdeki en küçük arızada eve usta geliyor kaydirigubbakcemile3

çok şirin canım çok beğendim tv göz yormuyorsa problem değil. benim nişanlım da tv ünitemizi yaptı:) becerikli eşlere sahip olmak güzel değil mi:)

cok guzel hem de ,gercı yapana kadar benı delırtse de yaptıktan sonrası güzel :)

eşleriniz becerikli olduğu için çok şanslısınız bizim evdeki en küçük arızada eve usta geliyor kaydirigubbakcemile3

daha usta glemedı hıc evımıze ,en son geldıgınde 2 yıl önce ıdı o da ev yerlesırken bulasık ,çamasır makınesının baglanmasına..

gelmeseler onu da eşim yapardı herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…