- Konu Sahibi madamcocomo
-
tesekkur ederım ,misafirimiz gelince bu kadar renklı olmuyor ,bu bızım için bizim zevkımız
aaaa aşkolsun.biz misafir değilmiyiz.o zaman bizim için bi de misafir ağırladığın zamanki haliyle çek fotoları.biz de görelim daha özel halini yerimseniben
tesekkur ederım ,misafirimiz gelince bu kadar renklı olmuyor ,bu bızım için bizim zevkımız
aaaa aşkolsun.biz misafir değilmiyiz.o zaman bizim için bi de misafir ağırladığın zamanki haliyle çek fotoları.biz de görelim daha özel halini yerimseniben
ıste bız yasarke n kı halınız koydum :)
insallah cekerım bır gun .o zaman da ortadan hersey kalkıyor bomboş oluyor sankı
tesekkurler
Bende cok hos buldum odanı canım güle güle oturun.
tesekkur ederım
çok şirin çok canlı enerji dolu:lepi:
tesekkur ederım canım
bütün canlı renkler birarada bana çok karışık geldi ve çok göz yoruyor heryerde birseyler var...tabiki bu tercih meseledi.allah mutluluğunuzu daim etsin
tesekkur eederım Amin
çok tatlı canım tv de büyük falan değil.....herkesin zevki ayrı önemli olan sizin huzurla oturmanız :) güle güle oturun...
tesekkur ederım :)
Oda resmen kişiliğinizin ne kadar renkli ve kıpır kıpır olduğunuzu ortaya koymuş...
Çok beğendim canım...
Allah huzurla oturmayı nasip etsin Şeniz
evet kıpır kıpr ,eglencelı ,renklı kişilkleriz :)
tesekkur ederım canım
bütün renkler birarada çok karışık geldi bana ve göz yorucu.duvarlarınızın heryeri dolu bana karışık geldi.televizyonunuzada kim büyük diyorsa onlar hiçbüyük televizyon görmemişler sanırımtv neresi büyük.tabiki bu zevk meselesi.mutlulukla oturmanız dileğiyle
tesekkur ederım ,bir cogu büyük diyor :)
tv ye burda tek büyük diyen bendim sanırsam ve odada köşe kanepe yanında tekli ve tv duruyor ekran tam gözükmesede 70 ve üstü sanırım genelde yakın dan tv izlemeyi seviyoruz çünkü bana bunun 2katı odamda bile büyük geliyor tabiki büyüdüğümüz tvler le kıyas olmaz ama bence büyük sempatiksalakcinni
106 ekran tv miz :)
tek degılsın gelen herkes öyle dıyor :)
tesekkurler
Oda resmen kişiliğinizin ne kadar renkli ve kıpır kıpır olduğunuzu ortaya koymuş...
Çok beğendim canım...
Allah huzurla oturmayı nasip etsin Şeniz
çok renkli cıvıl cıvıl çok güzel.
Güle güle mutlu mesut oturun
arkadaşa katılıyorum kişiliğinizi yansıtmış bence . eminim sizde cıvıl cıvıl, samimi bir insansınız . insanın modaya uymak adına değilde kendi beğenilerini bu şekilde yansıtması harika bence.mutluluk içinde ,güle güle oturun evinizde .
odadaki herşeyi beğendim turuncuyu sevmememe raağmen sizin için anlamı özelmiş es geçtim :) tv büyüklüğünüde mecburiyetinizden aldırmadım yastıkalrıda sevdğiniz içn zevktir dedim
ama o güzelim canım kırmızı köşenin o en sevdğim rengin üzerindeki yeşil örtü neeeeeeeeee kafamçokkarıştı
çok mu tepki verdim :)
duvardaki raflarınız hoşuma gitti sade güzel
büfede de kırmızı koltuktada kırmızı hoşuma gitti uyumlu ama yeşil örtüleri gerçekten sevmedim
turuncu kırmızı yeşil olmadı(
yeşilleri kaldırırsak benim zevkime uyan bir oda olur ( duvarlarıda boyarıs ama CADIARZU)
güle güle otur evinmde
allahım banada kocamla benim oturacağım bi göz oda nasip eylesin içi boş olsun yer de otursamda olur.. sıcak mutlu huzurlu olsun da :))
ilk bakışta gözü yoran bir oda olsa da ben çok sevdim oturma odanı =)
Bazı evlere gideriz herşey çok uyumludur, gösterişlidir falan ama evde öyle bir hava olur ki samimi şekilde sohbet edesi bile gelmez insanın. Bu odada bahsettiğim durum yok, herşey çok çok sıcak ve samimi geldi bana.
Mutluluklar dilerim.
gayet şirin ve hoş olmuş canım.koltuğunda söylemesen kimse anlamaz hazırlara taş çıkartır valla.benim eşim çivi bile çakamaz.tv de tercih meselesi.bence çokda büyük değil.ben severim büyük tv.o yüzden hiç de kötü görünmedi gözüme.güle güle oturun güzel odanızda.
çok şirin canım çok beğendim tv göz yormuyorsa problem değil. benim nişanlım da tv ünitemizi yaptı:) becerikli eşlere sahip olmak güzel değil mi:)
eşleriniz becerikli olduğu için çok şanslısınız bizim evdeki en küçük arızada eve usta geliyorkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?