aaah aaah dün dominosun ordan geçerken kendime engel olabilseydim keşke.Sadece un tuz ve şekeri keserek kilo verebilirsin canım.
Kolay gelsin. :*
kullanacaksan mutlaka sadesini al.Bir de kendime artık sbahları iin nestle nesfitlerden edinmeyi düşünüyorum. Kullananlar var mı ?
sabah kahvaltılarında değil mi ? ben kahvaltı ve akşam için düşünüyorum .kullanacaksan mutlaka sadesini al.
ben daha çok lifalif yiyorum.
benim kilomda senle aynı ve 50 olmak istiyorum.
boyunuz kaç?
benimde boyum aynı:)sabah kahvaltılarında değil mi ? ben kahvaltı ve akşam için düşünüyorum .
boyum 1.60 kısayım :/ senin ?
teşekkür ederim canım tavsiyen içinn sana da başarılar dilerim .benimde boyum aynı:)
bu diyetisyen önerisi.
sabah ılık süte 2 yemek kasıgı lıfalıf 2 yk dut kurusu tarçın zencefil
yada 1 su bardağı yoğurt 2 kasık lıfalıf tarçın zencefil.
ikiside muhteşem lezzetli ve doyurucu.
benimde hedefim 50 olmak şuan.teşekkür ederim canım tavsiyen içinn sana da başarılar dilerim .
Kaç kilo vermek istiyosun?
boyumuz kısa çünki belli etmiyo orta kilo görünüyo 1 70 biri 55 olsa incecik dururbenimde hedefim 50 olmak şuan.
aslında 65ten düştüm ama normal görünüyorum ,boydan sanırım çok zayıf görünmüyorum.
yaptığın bir spor var mı.boyumuz kısa çünki belli etmiyo orta kilo görünüyo 1 70 biri 55 olsa incecik durur
Yok maalesef çok istiyorum ama spor filan yapamıyorum.yaptığın bir spor var mı.
ben önce 55 olmak istiyordum dıyetısyene gittim oldum.
ama sonra memun olmadım suan tekrar gideceğim.
listemi senle paylaşırım.aksılık olmazsa pazartesı gideceğim.
spor salonuna üyeyim bu aralr cok sık gitmesemde.tabiki faydası oluyor.Yok maalesef çok istiyorum ama spor filan yapamıyorum.
Ya çok yoğun oluyorum çok yorgun ya da üşeniyorum.
Salona filan yazılmayı düşünüyorum ama faydası olur sanırsam
Listeni atarsan çok mutlu olurum :)
Sen spor yapıyo musun ?
İp atlamayı çocukluğumdan beri beceremem ^^spor salonuna üyeyim bu aralr cok sık gitmesemde.tabiki faydası oluyor.
ayrıca evde herseyım var plates koşu bandı ip.
fırsat buldukca ip atlıyorum.
bende hiç çatlak olmadı.30yasındayım çatlağın ç sini bilmem.aslında nasıl bişey onuda bilmem.görmedim hiç.Kilo verdikten sonra sarkıklar için çok etkili spor baya vermişsin ihmal etmemeye çalış.
Bu arada bacakalrında çok çatlak oldu mu ?
Çok şanslısın canım , ben daha önce kilo vermiştim bir sürü olmuştu bende hemen . Sanırım yine olacak . Böyle baya çatlak bi görüntü teninin renginden baya açık renk oluyo görmek zor olmuyo ./bende hiç çatlak olmadı.30yasındayım çatlağın ç sini bilmem.aslında nasıl bişey onuda bilmem.görmedim hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?