• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

68'lik tontişin 55 olma hedefi

Merhabalar bende al ver al ver cıldırmış durumdayım 7 günde 7 klio diye bir diyet uyguladım bir hafta düzgün sonra 3 gün uyguladım 71 den 62 ye düşüp tekrar 66 lara cıktım şimdi yine aynı diyeti yapmak istiyorum ama gece karar verip sabah bozuyorum :KK43:

Siz çok güzel vermişsiniz :) bende tartıda pek oynama yok :( ama incelme var allahtan :)

Kilo 65.7
Nefret ettim şu 65lerden. Veremiyorum sanki. Yıllardır çok hızlı kilo vermeye alışmışım. Şimdi gram gram giyor :(
Yürüyüşe devam. Dün 6km yürüdüm. Pantolon ve taytlarımın bel bölgelerinde muazzam bir incelme var, gerisi yok :)

Bende şu anda tam 67.8 kilodayim .Benimde hedefim 55 .Tabi zor oluyor çok yavaş ilerliyor.Bende günlük tutuyorum kendime .Ama senin yanında gelir giderim.Bozma morelini olucak yavaş yavaşta olsa olucak inşallah .Ben 64 rakamını görsem daha çok mutlu olucam .Devam edicez vericez.Ben şimdi bir çay aldım .Bakalım şu anda 4 .günü iyi gidiyor.Aclik hissetmiyorum.

Back
X