Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım cok sevindim darısı benim başımaEvet iyi kötü 2 hafta geride kaldı çok şükür :)) bir bu kadar zaman daha geçtiğinde ben 5li rakamları tartıda görüyor olacağım inşallah :))
Sabah 63.9 çıktım
Toplam giden kilo -4.1kg :))
Canım cok sevindim darısı benim başıma![]()
Sabah tam buğday ekmeğinden peynirli marullu sandviç
Öğlen mercimek çorbası ve ayran
Arada incir, badem
Akşamda sadece ayranla kapatıcam.
2 haftayı devirdim. 2.hafta pek verimli geçmedi ama daha dikkat edeceğim bundan sonra. Sürecin uzamasını istemiyorum. Bozduğum anda başladığım noktaya geri döneceğim ve kendime inancımı kaybedeceğim, bunun olmasına izin veremem. 2, 3 hafta dediğin nedir ki zaten, direnmeye devam![]()
nasıl gidiyor canım?
Ben devam ediyorum, girip güncelleyemedim sadece.
Hedefe kadar devam![]()
Merhaba canım. Yoğun çalıştığımdan pek bakamadım buralara :)
Devam ediyorum ama diyeti sıkacağıma daha da esnettim :) yinede az da olsa kilo veriyorum.
Şuan güncel kilom 62.6
sen de mi bıraktın diyeti ben baya dağıldım![]()
Kilo 66, kayıp -4kg.
Diyete uymakta zorluk yaşamıyorum; ama bir önceki kadar hızlı gitmiyor. Metabolizmamın içine etmişim anlaşılan. 4kilo da ödem sanırım. 2haftalık diyete rağmen ne bir incelme ne de kıyafetlerde bolluk yok.
Yürüyüşe başladım, artık bir aktivite şart diye. Dün yağmura rağmen 1saat tempolu yürüdüm. Harcanan kalori 250kcal.
Hem psikolojiye iyi geliyor hem de çikolatadır, hamur işidir poponu da yırtsan yakamadığını tekrar tekrar hatırlatıyor.