• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

68'lik tontişin 55 olma hedefi

Evet iyi kötü 2 hafta geride kaldı çok şükür :)) bir bu kadar zaman daha geçtiğinde ben 5li rakamları tartıda görüyor olacağım inşallah :))

Sabah 63.9 çıktım :halay::halay:

Toplam giden kilo -4.1kg :))

merhaba kızlar beni de aranıza alır mısınız?
60,6 kilom hedef 55
6 aylık kızım var emziriyorum
nasıl bir diyet takip ediyorsunuz nelere dikkat ediyotsunuz? kaçtada ne kadar kilo vermek hedef?

Merhaba, hoşgeldin :))

Ben sıvı ağırlıklı beslenme yapıyorum. Çorbalarımı da protein ağırlıklı olarak yapıyorum. Kafama göre uyarladığım bir şey yani. Emzirdiğin için yanlış yönlendirmek istemem seni :)

Sabah tam buğday ekmeğinden peynirli marullu sandviç

Öğlen mercimek çorbası ve ayran

Arada incir, badem

Akşamda sadece ayranla kapatıcam.

2 haftayı devirdim. 2.hafta pek verimli geçmedi ama daha dikkat edeceğim bundan sonra. Sürecin uzamasını istemiyorum. Bozduğum anda başladığım noktaya geri döneceğim ve kendime inancımı kaybedeceğim, bunun olmasına izin veremem. 2, 3 hafta dediğin nedir ki zaten, direnmeye devam :KK49::KK76:

nasıl gidiyor canım?
Ben devam ediyorum, girip güncelleyemedim sadece.
Hedefe kadar devam :nazar:

nasıl gidiyor canım?
Ben devam ediyorum, girip güncelleyemedim sadece.
Hedefe kadar devam :nazar:

Merhaba canım. Yoğun çalıştığımdan pek bakamadım buralara :)
Devam ediyorum ama diyeti sıkacağıma daha da esnettim :) yinede az da olsa kilo veriyorum.

Şuan güncel kilom 62.6

1 yıl sonra yeniden diyete başlamak :(
Kilo al ver, al ver böyle geçiyor hayatım. Korumayı bir türlü beceremiyorum. 1 sibel can, 2 ben :D

70 kiloyu gördüm bugün tartıda. tekrar en etkili ve hızlı kilo verdiğim rejime dönmeye karar verdim. Buraya yazmak diyete sadık kalmamı sağlıyor.

Juice fasting ağırlıklı yapacağım.
Güncel kilo 70
Yaş 33
Boy 1.65

Bugün alışverişimi yapıp, yarının yemeklerini hazırlayacağım. Diyeti daha çok çayın yanında tatlı yeme alışkanlığım ve diyete uygun atıştırmalık olmadığında bozuyorum. Yanımda taşıyabileceğim atıştırmalıklar hazırlayacağım.

En kötüsü su içme alışkanlığım yok. Onu da kazanmam lazım.

Diyetim 4 hafta sürecek. İlk hedefim 10 kilo vermek.

hurma diyetiyle 1 haftada 5 kilo verdim ve şimdi farklı bir diyete geçtim kızlar. diyetten çok yediklerime dikkat ediyorum demem daha doru olur. tavsiye ederim sabredin deneyin

Dün kazasız belasız 1.günüm bitti.
Dışarıda kaçamak yapmamak için, dukan usulü kek ve poğaça yaptım.

Sabah
2 haşlanmış yumurta , 1 kase yoğurt
2 adet ceviz

Ara
1 bardak meyve suyu

Öğlen
Dukan poğaça ve kek

Ara
Ayran

Akşam
Tavuk çorbası
Ayran

Gün içinde 2lt su, kahve.
15dk kadar bacak çalıştırma egzersizleri yaptım. 8den sonra bir şey yemedim.

Hiç açlık hissetmedim, yalnız gece fena aburcubur çekti canım. Kötü alışkanlıklarım var :(

Bu sabah tartıda -1.7 kg kayıp gördüm.
Güncel kilo 68.3kg

1 hafta sonunda beklentim 66kg. 65 olsa negzel olur tabi :)

3.günden selamlar :)

Gece açlığı dışında bir problemim yok.
Bugünün kaybı -0.400

Güncel kilo 67.9kg
Total kayıp -2.1 kg

Güncel kilo 66.6
Yazmasam da devam ediyorum.
Total kayıp 3.4kg 10.gündeyim.
Sevgilimden ayrıldığım için rejime uyma konusunda sıkıntı yaşamıyorum. Midem de küçülmüş sanırım. Ufak şeylerle doyuyorum, bitirmek için zorlamıyorum. Zaten bir şey de yiyesim yok. Protein ağırlıklı olmasına dikkat etmeye çalışıyorum.

5li rakamları görmeye başlayınca diriliş olacak.

Kendimi daha iyi hisseder hissetmez yürüyüş yapmaya başlayacağımı umuyorum.

Kilo 66, kayıp -4kg.

Diyete uymakta zorluk yaşamıyorum; ama bir önceki kadar hızlı gitmiyor. Metabolizmamın içine etmişim anlaşılan. 4kilo da ödem sanırım. 2haftalık diyete rağmen ne bir incelme ne de kıyafetlerde bolluk yok.

Yürüyüşe başladım, artık bir aktivite şart diye. Dün yağmura rağmen 1saat tempolu yürüdüm. Harcanan kalori 250kcal.
Hem psikolojiye iyi geliyor hem de çikolatadır, hamur işidir poponu da yırtsan yakamadığını tekrar tekrar hatırlatıyor.

Kilo 66, kayıp -4kg.

Diyete uymakta zorluk yaşamıyorum; ama bir önceki kadar hızlı gitmiyor. Metabolizmamın içine etmişim anlaşılan. 4kilo da ödem sanırım. 2haftalık diyete rağmen ne bir incelme ne de kıyafetlerde bolluk yok.

Yürüyüşe başladım, artık bir aktivite şart diye. Dün yağmura rağmen 1saat tempolu yürüdüm. Harcanan kalori 250kcal.
Hem psikolojiye iyi geliyor hem de çikolatadır, hamur işidir poponu da yırtsan yakamadığını tekrar tekrar hatırlatıyor.

Oooo maşallah.

4 gündür sahilde yürüyüşe devam ediyorum 5, 5.5 km kadar. Hiç yürüyüş bağımlısı olacağımı düşünmezdim:halay: inanılmaz rahatlatıyor, kafa dağıtıyor.

Diyete uymaya devam ediyorum, zorlanmıyorum hiç. Ama tartıda bir değişiklik yok, hatta artış var. Bugün 66.4 kg çıktım. Spordan kaynaklıdır diye üzerine düşmedim.

Yüzüm inceldi. Pantolon ve taytlarımın bel bölgesi epey bollaştı. Zaten sıkıntılı olduğum bölgeler değil aslında, yine de yaptıklarımın işe yaradığının göstergesi olduğu için memnunum:spor: asıl popo ve bacak sıkıntılı bende. En azından şekle girer, selülitlerim azalır tesellisindeyim.

Merhabalar bende al ver al ver cıldırmış durumdayım 7 günde 7 klio diye bir diyet uyguladım bir hafta düzgün sonra 3 gün uyguladım 71 den 62 ye düşüp tekrar 66 lara cıktım şimdi yine aynı diyeti yapmak istiyorum ama gece karar verip sabah bozuyorum :(

Back
X